ser ut att bli en BH lös midsommar!

vart paket i brevlådan idag som innehöll min midsommarklänning! den va galet fin när jag öppnade. Tyckte jag hade fyndat riktigt! ända problemet va ju då att kuporna va små som jag vet inte vad? eller så små kankse dom inte va egentligen. men dom va små för mina tuttar! Så blir o sluta köpa S på klänningar som är ''kup sydda'' ifram från nelly. lite kort va den med så min pojkvän får väl spader. men nöjd är jag ändå efter att halva tuttarna fick plats under kuporna för den va stor runt midjan! då såg de ut såhär... dårlig bild för de e mobilen men aja lite syns ju jalla fall! Fyndpriset på denna snygging va allså 90:- Nu ska jag slå mig ner framför datorn och betala lite räkningar. Fy för jobb och fakturor!
Ett tips till er som vill hitta den rätta klänningen är att kolla rean på nelly dagligen då den uppdateras hela tiden. men oftast finns bara ett fåtal kvar av dom så dom tar slut fort. gäller alltså att va snabb!

Kommentarer
Postat av: Esther

Ahahahaha jag har en likadan som jag också ska ha på midsommar!! xD men den är fett fin så gör ju inget om vi har lika ;) <3

2012-06-18 @ 20:09:45
Postat av: Ellah

Måste ju betyda att vi har väldigt bra smak bara ;) <3

2012-06-18 @ 20:56:35
Postat av: Esther

hhahah ja exakt ;) <3

2012-06-20 @ 16:43:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0