förvirrad chey!

hatar att inte veta vad jag vill, vad jag kan, och tveka på sig själv och ha svårt och lita på folk.'


Extra skola på fredagar....

urch hade gärna sovit lite till när jag vakna imorse... fast jag gick och la mig vid 11. Nu sitter jag jalla fall i skolan och äter frukost, ska snart göra omprov i matte... smart chey varning!

Det där lilla extra pirret i magen...

Kom precis upp efter en god middag med lite spagetti och köttfärsås, En riktig höjdare! Eller hur Jossa? hah aldrig mött nån som är så tokig i köttfärsås!

Innan vi åkte hem från skolan så vart det såklart en glass i det härliga vädret. Finns ju inget härligare än att sitta och äta glass i Uppsala och kommentaera alla retards som går omkring och ser ut som om dom har bokstavs fel, Sen så finns det ju ganska snyggt folk med inte helt fel att spana på oxå!

Får se vad som händer ikväll, Snacka om att jag skulle gå till min fina, Men är lite lagom trött sådär så får väl se om jag deckar i sängen, Sömn behövs för att kunna tänka på ett omprov i matte imorgon!

In school, svenska!

sitter och väntar på läraren, eftersom vi skulle ha börjat för typ 20min sen. knas, men klagar fan inte! Ska väl gå ner och köpa glass snart eftersom jag är jätte hungrig som vanligt! inte min grej de här med att vara utan mat!

ska jalla fall ha svenska redovinsing på praktiken igentligen nu men det verkar inte bli så mycket eftersom vi inte har någon lärare än! Skönt men skulle oxå vara skönt att ha de överstökat. Eftersom min powerpoint är snyggast!

Torsdag morogn, hemma i min säng!

okej kanske inte bokstavligen i sängen fortfarande men sitter jalla fall på den påklädd och redo för skolan! Bloggar mer när jag kommer till skolan.

Igårkväll var jag jalla fall först och åt glass med min finaste Soffi ♥ Sen gick jag till min älskling och bråka lite sen åt vi glass och cheesecake, haha inte lätt att få fram att man är sur när man älskar någon.

Engelskaa!

Sitter här på engelskan och har riktigt tråkigt, och är riktigt trött! Ska snart svepa en powerking. fast just nu sitter jag med min hello-kitty dricka och ser söt ut!


Skolan, administration och godis!

fett gott med bilar, ohja. Har administration nu men gör inte ett skit. haha Engelska sen bloggar sen då eftersom jag inte har någe bättre för mig! puss ska äta på donken sen!

mår illa, som en gorilla!

urch kan inte sova för att jag mår så illa, tur att vi har sovmorgon imorgon... Nice!! men vaknar väl bög tidigt o kan inte somna om som de alltid brukar vara!

Annars känner jag mig lite allmänt värdelös människa just nu! Men lix... vem bryr sig?

here without you bby....

oj vad jag har blivit känslosam. Not! jag bara hatar när jag ber någon om någonting sen så vänder dom på det så att jag skulle göra det ist, visst ibland är det okej men inte när det är det bara för mycket och då orkar jag verkligen inte. Speciellt inte om jag har andra saker som ska göras oxå...

Kvällen annars så kom jag hem och käkade sen så städade jag mitt rum, kors i hela taket ja sagt att jag skulle göra det i flera dagar nu allså. jag vill ha beröm! Annars så har jag börjat tänka lite på min packning vad som ska med.

tisdag-skolan-näthandel

Ont i huvet som få, och lite ont i min tå. Annars har vi precis ätit från donken. Fyfan va gott. Va och köpte en ny bikini på JC idag oxå. Ni får se bild när jag kommer hem, lovar!

Ska ha betygs snack med Sören. Nu ska jag fan ha mvg!

Grattis farmor som blir 58år idag <3

Ha rprecis kommit hem från Farmor&Farfar för att ha firat min farmor som börjar bli gammal. Även om pappa konstaterade att hon skulle kunna vara en äldre mamma till mig bara, men neeh. vart att Sola där så nu har jag fått en fin grundbränna här, Och sen äta massa tårta bullar och kakor sen en god påsk lunch på det oxå!

Nu ska jag jalla fall packa väskan och åka till mamma!

Från en sak till en annan bara sådär...


Party igår!

Var festis hos Erika igår, trevlig kväll med mycket trevligt folk! Dock inga bilder direkt haha, men va förväntar man sig på en 18års fest? ;)

Vaknade jalla fall hos älskling så vi plocka lite efter gårdagen sen käkade vi lite grillat och mums! Så nu ska jag hoppa in i duschen, morgondagen är häls apå farmor som kommit hem från sjukhuset och sen åka till mamma!


hemma hos Jens, vart e festen?

haha sitter helt ensam och kör lite förkrök hemma hos jens, trevligt dehär han är ute och ränner och plockar upp lite folk vad jag vet. Men drickan står kvar här så han lär ju återvända!

Annars så sov jag hos min fina jossa inatt, vi badade och myste riktigt. Somande sen vaknade jag vid 5 och kunde inte somna om, men efter 1,5h lyckades jag somna om och då så skulle ju jossa upp och jobba vid 8 ist. Så bara att gå upp lydigt.

Hem slänga sig i sängen och dö ett par timmar, skönt!

Im about to lose my mind, you’ve been gone! for so long, I’m running out of time I need a doctor to bring me back to life!

,

En skum-kväll!

Skum-party igårkväll då! Riktigt kul, Mycket skum ensådär 5000Liter och otroligt härligt folk!  Efter det vart det max med några riktigt härliga brudar! Sen så drog jag hem till Älsklingen min, haha men såklart skulle tågen fucka upp så kom hem senare, Great... lycklig man är mitt i natten då, Men min älskling mötta mig på sationen jalla fall så jag slapp gå själv i det mörka regninga vädret ♥♥




Hemkommen från min underbara.

Ah shiet vad jag måste ha varit rolig igår när jag kom till jens och la mig och sov på en gång, stackarn! Och på dåligt humör va jag med! Ibland tkr jag synd om honom som får stå ut med mig, hehe.

Har jalla fall precis käkat lite så mår lite lagom illa sådär. Så nu ska jag beställa kläder! ih kärlek... Ska få påå humöret på topp igen hade jag tänkt. Lägger ut bild sen på vad jag beställde!

ingen lust...

ohnej, jobba sista dagen idag. Ska gå och sova hos Jens och ha de lite mysigt nu ja.

Do you really love me?...

Tell me would you kill to save a life,Tell me would you kill to prove you're right?

No matter how many deaths that I die I will never forget,No matter how many lives that I live I will never regret...

bloggtorka...

är fett tom. gick från toppen till botten. God natt!!

Bitches they come, they go, Saturday through sunday monday, Monday through sunday yo!

Ooh yeah girl run that game...



I think I love you too,
I'm here to save you girl,
Come be in Shady's world,
I wanna grow together,
Lets let our love unfurl,
You know you want me baby,
You know I want you too,
They call me Superman,
I'm here to rescue you,
I wanna save you girl,
Come be in shady's world...

pappa lagade min förstärkare!

Yes yes yes nu kan man börja förfesta på riktigt igen och tagga! Tagga lite lagom till Torsdag!

Morgon tur på Ariel i Skogen!

Har precis kommit hem från hästarna. Vart en långmorgontur på en pigg och glad Ariel mysigt att rida på morgonen för då blir hela dagen bra sen. Ska snart packa mina grejer och åka hem från mamma jag.

Är det vår så är det!






god morgon god morgon!

Ont i magen och ont i armen. Inte lätt att sova i samma säng som en katt!

Ska jalla fall hoppa in i duschen nu sen ska vi till Tierp. ( kul att jag inte tog med mig någe smink till mamma...) Så får gå runt och se så fruktansvärt vacker ut utan smink.

Mitt i natten helt ensam... bara jag och pettsson!

Och martin e riktigt dryg... tönt! Annars så har jag ätit popcorn och kollat på dom två sista avsnitten av Gynekologen. hahah mamma o jag va helt inne i den serien. Läskigt. Men nu är den slut o de sluta med att han ville ha kvar sin fru och barnet som hon hade i magen... fast de inte ens va hans barn. Jag skulle aldrig kunna förlåta någon som har varit så pass otrogen att de finns barn inblandat. Fy så hemskt då är det bara att lägga ner och glömma. Är man otrogen anser jalla fall lilla jag att det är stort brist på förtroende och man kan inte riktigt älska den man gör det imot. Men som sagt... Man vet inte vad man har förens det kanske är försent?


Hemma, påsklov och hästhelg!

oj blir ett snabbt inlägg de här eftersom mamma hämtar mig om 20min och jag har inte ens packat!

På förmiddagen var min älskade Jossa in och sa hejdå för hon åker till sin Mormor i helgen! Så vi käka pigelin och drack latte! Sen efter det gick jag o R-Be ( the boss ) Och käka pizza. Och jag såklart trycker i mig mer pizza än honom. Duktig chey, Pinsamt att äta mer än honom men aja. Sen på eftermiddagen va jag och köpte tre par nya skor. Olalala! ( orkar inte fota men bild kommer nog efter helgen! ) Sen så böt jag tangentbord åt älskling eftersom hans var pajat. Sen var det bara att åka hem! träffa pussgurkan min en snabbis så han fick sina grejer och nu e jag på G mot mamma!

sista dagen på praktiken :(

tråkigt men sant, Kommer sakna grabbarna! Men ska jalla fall käka pizza. YES! matvrak nummer 1 här. Haha sen ska jag byta Jens tangentbord oxå. Mycket att komma ihåg asso. Shiet glömmer säkert nått.

Tänkte bara upplysa om att förra året så här dax hade vi redan badat ute ;) ganska coolt!

asso... är hunger en sjukdom?

haha shiet jag e hungrig hela tiden... Börjar bli lite irriterande! Haft en bra dag på praktiken idag, Nice... Imorgon bjuds de på Pizza. bby, a like it! Har väl precis kommit hem från min älskling. Han va tråkig för han ville sova. Kan ju tänka mig hur jobbig jag va som hoppa och stutsa runt i sängen. Stackarn!

Nu e jag jalla fall jävligt hungrig och vi har fan inget gott hemma... vad gör man?

Vakna till Solsken gör mig glad!

Oh vaknade mycket tidigt, men la mig klockan halv 10 igår så va räknar man med lix? men hällre vakna utvilad för tidigt en sega sig upp trött och jävlig.  Så idag kör vi näst sista dagen på praktiken. Lite tråkigt faktiskt, men nästa gång jag är ute på praktik så vill jag lära mig stå i kassan... men det är nog inga problem!

Men Ligga och slöa i sängen en timme? Yes! Och sen göra min snygg för ett nice väder.

Är du från Polen? Ehh nej?


Haha va en gubbe som kom in och fråga mig om jag var från Polen eller Ukrina? jag be eh nej wtf lix? Men sen fick jag höra att jag var väldigt vacker jalla fall. haha gammal gubbe asso. Men alltid trevligt med komplimanger även om Andreas inte tyckte de va lika kul, haha nu ska jag inte få va själv i butiken när det fanns sånna där snusk gubbar! haha. Ah Lunchen vart Max. Fatta hur jävla gott de är med hamburgare efter nästan 2 månader utan det. Fick en sån STOR orgams så jag typ dig! Sen var jag och köpte den här söta bikinin på New yorker. Snacka om att jag va super hot i den. Bara coccos olja, Shorts några linnen och en till bikini kvar att inhandla innan Rhodos!

morning morning!

Onsdag idag, yes! fast ingen lill-lördag för mig inte. Sitter framfördatorn och dricker en morgon energidricka. ruggigt trött. La mig ändå 10 igr när jag kom hem. Mådde skit skumt, typ mådde illa och yr i skallen. Fett skum känsla i hela kroppen med. Det gillas inte.

Dagen spenderas överaskande på Alina. Sen ska Jossa och jag äta en äckligt onyttig lunch! Donken ville hon men ska försöka så att jag får henne till max! inte ätit där på flera månader. Fast har inte ätit ute på flera månader heller om jag tänker efter.

Utanför på gatan sopar dom grus. Då är det vår!

But don't let 'em say you ain't beautiful, They can all get fucked. Just stay true to you So don't let 'em say you ain't beautiful, they can all get fucked. Just stay true to you!

¨

Praktik praktik!

Shiet vad jag har ont i mitt knä. Och i mellan mina ben i ljumskarna? ( eller hur de stavas! ) Idag har jag mest stått i butiken hela dagen och fixat och donat lite på lagret. Ganska soft. Sov 20min extra på min lunchrast oxå. Skönt! Annars kom jag hem nu och käka ska snart åka till Jens om jag nu får skjuss av pappa! Mysa lite med min fina ♥

Gör matlåda!

Glömde såklart att ta med matlåda från mamma, shiet men slog ihop en skinksås och spagetti nu på morgonen lite snabbt. Va så himla trött igår så jag bara deckade haha. Gulligt gulligt!

Ridtur i det fina vädret...

Snacka om underbart. det är bara I'm back på hästryggen. Kan inte fatta att känslan är så otroligt härlig och att jag mår så jäkla otroligt bra! fattar inte att jag red varje dag förut och nu nästan en gång i veckan.

Min fina Dallas...








De vore ju illa om man alltid kom överens...
Tönt Häst som ville hoppa!

vakna en timme för tidigt ;(

fick sms av älskling som trodde jag var upp 20 över 7. Fast jag går ju upp halv 9! urch inte kul och vakna en timma för tidigt. Men palla inte somna om för då så blir jag ba as trött! Praktik vecka nummer två börjar idag jalla fall och ska nog åka till mamma efter de. Call daddy on the phone latter! remember that, haha ska jalla fall fösöka komma ihåg de. Ha en braa dag!

Kvälls-pyssel...

Ja har städat av mitt rum sen mina små fylle-polare satt här o förfesta igår... haha nejdå skoja bara, De va lungt rätt mkt burkar bara. Bäddat rent i sängen eftersom tre olika personer har sovit i den på 2 dagar. haha kanske dax då. Inte för att jag har basil skräck för någon av dom som sovit i den men skönt med nytvättade lakan!

Annars startar vecka två av min praktik imorgon. spännande? nja, Men jag får ju faktiskt lite extra pengar från praktiken och. Sen är det roligare att vara där än i skolan ändå.

Shiet va älskling och jag är snyggast, just Love it!


Karlholm igår!

Som sagt var det eferlängtade karlholm igår, Taggade som fan va vi. haha Ganska Fail kväll, Glömde våran uppblåsbara gris och våran dricka hemma! Shiet så sämst vi är. Men lyckad kväll ändå.  Myckat dansande och mycket trevligt folk helt klart! Åkte hem runt halv två. Sen sov Jossa och min älskling här. Mysigt med dubbelt sovsällskap!

Nu på morgonen drog jossa sen så gick vi hem till min jens och sov haha, ba okej?!




Uppvaknad brevid en sjukt fin tjej!

God morgon, vaknade upp brevid världensbästa karlsson. Och en utvilad natt med, så skönt att slippa sova själv har ju som sagt lite fobi för sånt. Hörs senare när vi ska tagga till Karlholm!

Sista dagen på praktiken dne här veckan!


Åh shiet va skönt med helg, och bara ta och tagga inför imorgon då... Fast ikväll kommer en av mina flickor och sover hos mig och har lite mys jalla fall, Urch skönt och slippa sova själv!

Just smile back...

Åh hatar när jag får sånna här värdelösa känslor, känner mig sämst och ensam som fan. Börjar gårta för ingenting? känner mig dissad av nån anledning oxå. Hatar att få sånna här äckel känslor!


Okej, Fick praktik en vecka till... och de fanns risk för sommarjobb!

Tur att man e så duktig på praktiken så man får vara kvar, haha tillochmed blir tillsagd av personalen att fråga om sommarjobb! Gulligt av gubbaran... ( om man e gubbe före 30 ) men de tycker jag helt klart att man är.

På Praktiken va vi till Ikea och handlade och min boss fick mjukglass över hela sig, lite kul hahah... ( drf vi inte nämner några namn... då blir han sur haha! ) Sen efter det var jag och tränade på S.A.T.S med soffi, ganska kul men tyvärr så tyckte jag inte 55min träningspass tog tillräckligt mycket så sprang på löpbandet 10-15min efter oxå. Men här kommer ingen träningsvärk, Jag som ville ha  lite har inte haft de på ett tag men kommer väl nu när jag ska börja träna hade jag tänkt!




chinos today!

Vilken tråkig dag hade ju hoppats på sol och värme idag men tydligen inte, besviken chey! hade plockat fram sommar chinosarna och allt. Men tänker ändå ha dom på mig! Tyvärr så orkar jag inte fota dom men dom e grymt snygga, fin form i rumpan lite lagom mycket häng. sådär snygga beiga gråa.

Annars har jag hatt på Alina skojortan oxå, Sexigt värre! Efter jobbet idag ska jag och Soffi träna på sats oxå. låter som träningsvärk för min del.

Natterkännande...

Nu när jag är lite sådär på lyset nästan sådär mitt i nassen ska jag komma med ett litet erkännande...
Jag har varit emo! Asso inte som direkt skär sig, men har haft svart hår, svartmåla runt ögonen, nit skärp och armband, Svarta Converce och lyssnat på Tokio hotel bl.a... Men jag va ett jävla söttemo! ( ganska sexig med fick jag höra då hahaha,skoj! kanske skulle bli de igen! )


trött som en... en... va säger man?

jag är jalla fall jävligt trött o ska lägga mig och se black swan nu hade jag tänkt. Sen är alla ganska osociala idag så pallar inte ens. Godnajt!

P.s 3L saft är fixat till Lörredag! Gilla?!

helt okej dag, Sån man överlever lix?

Onsdag, eller lill-lördag som dom som får gå på krogen väljer att kalla den. Och för oss andra är det en helt vanlig onsdag mitt i veckan? Okej dag på praktiken inte gjort så mkt mer än att sålt data grejer och hjälpt lite kunder. Det är det jag lix kan bäst? haha nej men på lunch rasten träffa jag min fina jossa och vi var och köpte skor... hmm va säger man lixom? Höll på att bli 3par men hejdade mig med 2par ist.

Ett par av skorna, snyggiga och billiga... inte konstigt att man köper lix?



Lill-Fredag!

Som det inte blir att köra idag, Men ska därimot på lunchrasten gå och kolla om jag hittar nått nice att köpa ( typ som en ny bikini elr nått ) Fast mitt shoppande har faktiskt gått under all kretig bra den här månaden när jag inte haft några pengar haha, Men vem kan handla utan pengar lix? Lite svårt.

Praktiken igåe va rätt lugn, vart mycket fixa o dina i butiken. Sånt som jag gilalr dåda eftersom jag tycker om att ha organiserat. eller ja, Mina skor är organiserade... Så ska ni se min garderob haha, förfäärligt alla kläder på golvet i den bara och alla hyllor är helt över fulla. Snyggt, eller kanske behöver större garderob?

beställt en systemkamera...

Oh vad jag e duktigt vart 3500spän rikare igår och idag köpte jag en systemkamera. Bra noll kronor kvar! Heja, Ingen värsting kamera men helt okej att hobby fota med som jag gör! Sen är jag så klumpig så den är väl inte hel när jag kommer hem från Rhodos! haha, Nej så ska man inte säga.

Några hyper bra låtar bara... ( och sångaren i 30 seconds to mars, Jared Leto e ju inte lite snygg heller! )


Sen får vi inte glömma nya party låten!


 

 

 

 

 


Snabbis inlägg!

Morgon alla morgon pigga! ( Eller ni som är tvingade att gå i skolan och jobbar... )
Redo för dagen idag då, Vet inte om jag ser fram imot de eller inte men helt okej är det ändå. Min handlerader e härligt så de e ganska lungt. Och sen kommer väl kalle in och snackar idag igen då. haha Det var trevligt, Men idag ska jag dricka morgon kaffet på jobbet hade jag tänkt!

Annars så vet jag inte hur mycket ni tkr om att bli väkta klockan 10 i 5 på morgonen, Jag hatar det spec av sms men när jag vart det imorse måde jag så grymt bra så det inte är sant åt de... Skulle vilja ha sånna sms varje morgon helt klart!

världens underbarast pojkvän ♥

Åh nu har min älsklingt gått hem. eller han skulle åka till sin pappa, urch igentligen saknar jag honom hela tiden men de e erkänner jag inte bara, haha vill väl inte bli tönt förklarad heller! Har alltid varit den ''typen'' som tröttnar på mina förhållanden och efter typ 3-4månader orkar jag inte längre, snacka om att ha varit med fel killar. Har en helt annan känsla i kroppen nu jämnfört med då. För en gång skull blir jag inte behandlad som en leksak som e kul o visa upp... Det e faktiskt så jag har kännt mig i mina förhållanden innan, shiet skumt. Sen är jag otroligt tacksam över att min kille är försiktig och inte slår mig när vi e sura på varandra... Sånt behöver man bara vara med om en gång. En av orsakerna att jag först va lite osäker på att bara gå från ett förhållande till ett annat på ganska kort tid. Eller igentligen var jag nog bara rädd... men det är en annan historia.

Älskar dig Jens och kommer alltid att göra, Du är hela min värld just nu och får mig att aldrig ge upp.


Praktik dag 1!

Helt okej, trevlig handledare, trevlig personal och trevliga kunder! Triva en så länge bra. Och sexigaste vita skjortan har jag oxå.

Träffa Jossa i stan för åkte med henne hem så vi kunde prata, sakna henni massa. Så tyckte vi behövde snacka av oss lite. Imorgon blir det kanske en kaffe ute i solen. Som tur är så får jag ju mitt kaffe gratis haha, Älskart!

Snart kommer jalla fall min älskling hit och ska mysa lite innan han skulle åka till sin pappa. Vet inte när han skulle komma hem men nästa vecka hade jalla fall jag och jossa kanske tänkt att ta en paus från allt och bo i Östhammar i ett par dagar. Men ska prata mer med henne om det innan vi bestämmer nått. men det är säkert okej för Framor o Farfar, skönt att bli lite bortskämd!

Klar för praktik... en halvtimme för tidigt!

haha, jag som alltid brukar vara sen eller göra allt i sista sekund. Sepciellt komma på saker som ska göras is sista sekund det är jag expert på! Men nu är håret fixat jalla fall... Men det blir väl platt som en pannkaka såfort jag går ut eftersom mitthår verkligen inte kan handtera fukt. urch hatar de!


Tagga Alina Systems today!

Jaja, Då var vi där då med praktik... Otaggad om inte annat men gör det man måste. Men har bara en vecka ist för två och ska jobba på påsklovet så de jämnar ut sig, hade lix ingen lust att ha praktik där jag jobba i vanliga fall och får betalt? Men känner mig lite tuff eftersom jag fick praktik där och inte killarna som frågade heheh..


inget godis på 2 veckor... 5cm mindre midja...

Min kropp bantar sig själv tydligen. Ganska otroligt, Men vem klagar? Fast har alltid mer elr mindre haft lätt att gå ner i vikt vilket är skönt när man blir lite rundare när man äter godis och skit. haha vilket jag känner mig ibland. men just nu vill jag bara se lite slankare ut. Sexigt till festerna som kommer och när jag åker utomlands och såklart vill man ju inte att killen ska skämas att gå med en!

Gammal bild på Ariel och jag när vi badar, Smal var man allså! men ridben har jag alltid haft men vart har min rumpa tagit vägen?
dock är bilden sen förra sensommaren så de är väl 1,5år sen. Lite skillnad på människa ändå.


ibland måste jag vara världens bästa flickvän!

Sov hos mitt hjärta inatt, oh vad min kille vet vad jag vill ha! Det är helt galet. haha snacka om att veta bättre än vad jag vet själv. Helt underbart! Och imorgon har vi vart tsm ett halvår. Det gick fort lix?

Igår kollade vi jalla fall på film (och jag åt mina äpplen jag...) och hade mys typ hela kvällen sen vid 12 vart det glass? Lite knasig tid men ingen av oss kunde direkt sova fast jag va as trött, Men de va väl för någon låg och prata med mig så!

Imorsa vart det jalla fall städning av Älsklingens rum... Det behövdes, Även om det var jag som sprang omkring och städa men han va duktigt o dammsög och plocka lite ändå efter lite tjat.

Kvällen ska jag vara hemma och förbereda mig för praktik och snacka lite skit med fina vänner.


Hemma från Fredags skolan!

Hemma från INredning och design lektion. Lite virrigt som vanligt eftersom jag har lite svårt att hålla rätt på allt. Men ska jalla fall åka till mamma ikväll och slagga där.. Saknar mina hästar ( gör alltid det när jag mår lite halv kasst...)

Åkte jalla fall tåget hem med Milla... Hon berätta att hennes bästa kompis dog för tre år sen på första april och alla trodde de va ett skämt. Så hemskt, Alla tar de lite för seriöst med att man måste skämta med alla. Själv har jag inte skämtat med en enda jag! Och tänker nog inte göra det. Känns nt som att jag ens är på humör för det så orkar vekrligen inte... Men nu ska jag jalla fall packa klart, Hörs senare!

RSS 2.0