sola, varmt och drar till göteborg ikväll!


Ser vi någon bränna? nja nästan inte, Svergie solen tar inte lika bra som i Rhodos tyvärr sddo, men lite färg har jag fått jalla fall, fast orkar ju inte ligga ute i flera timmar heller eftersom jag blir rastlö efter ungefär... 20min! tkr de e tråkigt och sola.. och att sola solarium håller jag ju på att avlida dom där 20min man ligger där och ba blundar.

nej nu ska jag fortsätta att packa, ingen aning om vilka skor jag ska ha med än, hitta ett par underbart snygga igår på stan, men köpte dom inte... duktig brud asso!

ganska lugn dag... Men ändå inte!

Känner mig lite depp, vet inte vrf men får ju sånna där depp stunder... Fick en liten diss oxå för ett tag sen men det är sånt man får ta! Så va ner och åt en macka o tog en stor powerking så nu är jag lite piggare igen. Längtar efter imorogn för då ska jag bara sola hela dagen sen så fram mot kvällen blir det  något helt annat! Så ska väl packa klart på dagen oxå är det tänkt.

Men nu ska jag leta upp någon riktigt bra film, eller kanske en sorglig så jag får gråta av mig och typ dö. Kan inte sova än för då får jag ju inte ut nått av min lediga dag imorgon och det vore ju lite hemskt! Får se vad vi hittar för kul film.

lite för mycket just nu bara, Yooo!

lite för mycket just nu helgen,vardagen,livet...

svarta, tighta sexiga jeans... Lite för tighta kanske!

Jo, när halva rumpan försvinner för att jeansen trycke rin den då är dom taighta. Men shiet va jag älskar mina svarta urtvättade små emo jeans. haha just Love them. Kanske inte sitter lika snyggt som förut men vafan de e bara 26/32 på dom. Haha mirakel att jag fortfarande kommer i dom. Men fy den som ger sig!

Ska snart bege mig mot min pojke, Och sen så fick jag en Jakob på köpet...


home home under my täcke!

kallt, kallt och glömde jag säga KALLT! ganska ovanligt att jag fryser som en liten skit... nej. Har varit duktig och varit i skolan och skrivit Matte prov och Natur prov. Blir nog G på båda... kanske jalla fall.

hitta en gullig artikel på Aftonbladet om P-piller... man blir itne tjock av dom, inte mer än vad man skulle gått upp i vikt... visste väl de. Alla tjockisar ville bara ha nått att skylla på vrf dom är tjocka... haha

http://www.aftonbladet.se/halsa/article13085720.ab

nu dör vi!

klara med idrottsuppsatsen så nu ska vi tjocka chips och se på Insidious. vissa säger att den e as dålig men vissa säger att den e skit läskig, så vi får väl se!'



en pippi bajsa på min väska!

Sitter hos Josefina och ska snart ner till Pizzerian... Tjocka pizza har köpt ett halvkilo chips med till kvällen eftersom vi ska ''plugga'.  Blir nog skit bra de där.

Annars så har väl allt ba flytit på och jag har varit för trött för att blogga bara.

Cupido och gissa vad?

Ätit en god sallad från cupido, säger bruden som igentligen inte tycker om sallad. haha. Annars så kan man ju gissa på att min mage gör ont. ohja så trevligt, kanske dax att söka upp nått för den lilla så man kanske.... Men det blir väl när man inte orkar. Har suttit i skolan nu och gjort natur. Boooring! Ska ta med mig min brud hem snart för vi ska ha pluggkväll!

mår äckligt illa och typ dör av magont!

Shiet trött på att äta nu när jag bara mår fucking illa hela tiden. Vad är det för fel? va? shiet kan någon jävel svara på det! Plågsam dööööd!

Skolan... naturkunskap... dööör

Nu e jag riktigt jävla trött på att må illa och ha ont i magen så fort jag äter. Shiet orkar inte!

Annars så har jag precis lagt ut  bilderna på FB från rix FM som vi va på igår. Vart väl helt okej bilder mest på brudar inte så mycket på artisterna. hihi!










God morgon!

God morgon, På g till skolan. Fy har bara tråkiga lektioner idag. Orkaaaar inte för vädret va ju åt helvete med.

Många bra Artister sen igår jalla fall. Andreas Johnson var där o sjöng Glorious dog mer eller mindre. Tycker inte om honom direkt men jag älskar låten. Galet sjukt underbar. ( Han ser ju rätt okej ut oxå för att vara typ 40 bast! ) Annars va Mohammi, Tove, Milow ehm The Ark... Saade och ja säkert nån mer skoj! Bilder kommer senare under dagen när jag inte har massa annat för mig!

tyvärr så funka inte hans musik video att länk. Seepe! :(

ready for the kväll!

Ah redo för det kväll nu ja. Hoppas på bra väder för jag har shorts och linne! En fördel om man kanske ska äta nått idag oxå. Så ska nog gå ner och rota runt lite i kylen men kommer väl bara som vanligt att må jävligt illa när jag äter!


Taggar för ikväll med plåster i pannan!

Om ett par timmar bär det av in till stan för att växla pengar ( jag som ba har euro kvar haha smart chey! ) Sen vidare till Stockholm för att gå på Rix Fm. Ingen aning vilka som ska spela eller sjung bara blir med dragen. Haha men eftersom det är Söndag så blir det rätt lungt... tror jah!

Rix Fm festival imorgon tydligen...

här blir man med dragen i sista sekunden. haha söta vänner man har! Men det är bra att dom håller igång mig. Blir en massa brudar att åka med!

Grillspätt är sommrigt det!

Precis ätit maaat. shiiet vilken värdelös Lördag. Fick precis veta att resan vi vann kommer nog inte att utnyttjas för pappa o hans tjej tkr de e för stor risk eftersom man skulle skicka typ 50 euro dit som nån bokningsavgift och det tycker dom inte är värt. Så nu e jag as sur så efter jag har jobbat i sommar ska jag boka en resa till nå ställe långt bort i jag vet inte vad. Nån som känner sig manad att följa med?


hemkommen från pojkvän och precis ätit bullar!

Sen har jag oxå fotat våran cross som ska säljas, den gammla skroten! Fast kul har man haft med den. Lite tråkigt men den mår inge bra av att bara stå i garaget. Fast shiet va ful den har blivit. Men lika cool ändå. ( nån dag innan den säljs måste jag o Jossa te Bikini bilder på den och så får vi fixa massa lera! sexigt...)



sitter ute och solar!

Kanske inte så kanon varmt idag men helt okej och sola. Saknar Greklad värmen ganska mycket nu dock.

Annars var det bara in till skolan och göra NP i engelska uppsatsdelen. gick helt okej. Sen sista lektionen i inredning och styling. Tråkigt för det var ganska kul men man vill ju gärna ha kvar sina lediga fredagar lix. Give me them back!

gurka, äpple & dipp!

mitt nya fantastiska underbara nyttiga jag! eller vi säger SKITSNACK! men gott är det jalla fall... Någon dag ska jag fota allt jag äter så ska ni få se hur mycket skitmat jag äter.. Jag e som en stor soptunna! haha en jävla söt en. tror många skulle vilja stoppa sina sopor i mig... hihi. Ah har jalla fall kollat på Fast and furious 5. Eller ja... försökt men massa små apor som har suttit och smsa så jag missa väl halva filmen ungefär. Gulligt!



lite sommar känslor...

ruskigt kall morgon och ruskiga skavsår idag, tänkte ha mina svarta mocka pumps imorse och då va jag så klart så dum och tog dom vilket jag inte skulle ha gjort. Nu har jag stans största skavsår på innersidan vid tåna och på hälarna. sjukt ont!

När jag kom hem nu då så vart det först lite städning och plocka lite i mitt rum, Sen gick jag faktiskt ut och fotade lite. Vårat äpple-träd är så himla vackert när det blommar!









hemma från bby och ny duschad!

Hemma hemma hemma... ska sova sova sova! puss puss puss

hemma efter nationella.

hemma hemma, stod en röd bil utanför men inte en skalle hemma. Dom är väl i tierp och jag antar att det är farmor&farfars bil.

Nationella gick jalla fall bra... tror jag bara vänta och se. Efter det gick jalla fall jag och mina brudar och köpte lite glass, måste ju belöna sig!

i want to be a playboy bunny!

Oh reday för skolan! Fast ska inte gå till tåget förens om typ 50min haha, lite för redo kanske! Men man måste ju vara i tid när det är nationella... även om jag har på känn att vi kommer komma för sent.



God morgon, ready för nationella i matte?

Kanske... kanske inte. Har jalla fall vaknat ganska nyligen fyfan vad jag älskar sovmorgon! Men vem gillar inte att ligga och dra sig i sängen lix? Super skönt, Men ska klä på mif lite nu sen ska jag dricka lite juice och stå och må illa en stund, för idag mår jag as illa när jag vaknade. skumt...

Grab somebody sexy tell ‘em hey give me everything tonight!

tråkigt så då kan man ju alltid redigera lite porriga bilder!
p.s undra vem som har smutsat ner mitt snetak... den ska få spöö!



Film innan jag deckar!

Eftersom jag har sovmorgon imorgon vore det ju inte bra att inte utnyttja den så jag såg en film, efter allt tjat från jossa och Winta idag om att Burlesque skulle vara så bra så såg jag den. Och den var faktiskt bra, kanske inte så överdrivet bra men helt klart värd att se!

Annars har jag lite tankar i mitt huvud. Tankar jag igentligen inte vill tänka men svårt att låta bli. Ibland så vet jag att folk säger saker som dom inte menar... men vissa saker sårar och även om dom blir förklarade och förlåtna så glömer man inte!

Ny hemkommen, äten och allmänt död!

Shiet det borde vara förbjudet att vara såhär trött!

Håltimmar i skolan, alldeles för långa!

Hej hå sitter i skolan med typ 6h hål. de värsta är väl att jag och jossa blir hungriga så vi lär väl gå och köpa nått onyttigt och propa i oss. inte okej, speciellt inte nu när jag känner att jag måste bli lite smalare. urch får sånna där tankar ibland. Lite jobbigt. Men vad gör man bara att leva med, men man lär väl inte sluta äta helt jalla fall.
Dagens snackis  handlar typdligen om tatueringar. ( ja,tack jag vill ha! ) men det får nog vänta ett tag. Tyvärr men jag är en sån där som lätt ångrar mig!

Vart i stallet och lagat mat!

Va ut i stallet och red min Bebis en lång tur. Så nu mår man på topp igen! Mysig tur i skogen och en lång härlih galopp på en härlig gräsväg. inte mycket som slår det!
Sen när vi kom hem så lagade jag mat, vart fiskgrtya. Shiet jag måste vara bäst i världen på att göra det. även om fiskgryta e lite snusk så får jag den faktiskt att smaka gott! Men nu ska jag se på TV lite små måndags program!

Strömlöst på morgonen, måla = sysselsättning?

Helgen var som den var, både bra och hemkt. Men det är väl så det är här i livet antar jag. Man är väl mer eller mindre förvirrad hela tiden och även om man tror att man har koll på allt så har man verkligen inte det.
Morgonen började jalla fall med att min pussiluss kom och väckte mig med sitt lilla skäll. haha vakna av att man får skäll? gulligt... och ungefär 10min efter att jag gått upp så blev dte såklart strömlöst, Så det va bara att sitta och hecka mellan 11 och 3. Fast som tur är, är jag så påhittig så jag målade faktiskt! Och vackert blev det... not!



me and my bby imorse!


Seg kväll!

urch lite halv seg kväll sådär. Har camat med Jossa-possa och redigerat lite bilder. Sen såg jag på Trassel. Haha mysig film, nästan så jag börja gråta som vanligt. tönt!

sexigt värre!

Precis ätit...

Spagetti & köttfärsås. va inge hungrig så det var inget gott alls. Känner mig lite nere eftersom jag förmodligen kommer bli sjuk snart. och jag hatar att vara sjuk!

Ska väl lägga mig snart och softa efter att jag packat morgon dagens grejer då vi ska spela Dotch-boll? om de nu stavas så på Fyrishov, Måste vara med för vi måste vara 10 och tjejerna i våran klass tycker tydligen inte de e så himla kul. haha men jag ska försöka va med jalla fall även om min förkyldning inte tycker de kanske.




hemma efter skolan!

Urch och fy att min huvudvärk inte vill släppa, tyck synd om mig!

Vart Matte, då jossa och jag gick och köpte glass. Mjukglass! riktigt gott men ärr väl bara att vänta på att få ont i magen nu då. Kuuuuuuult! sen vart det hemgång med tåget och nu parkerade jag då i sängen och nyser.

i skolan, med tjockaste huvudvärken!

Idag är ingen bra dag, ont i huvet,ont i magen, snorig och ont i halsen! Men hur som helst sitter jag i skolan jalla fall...

Igårkväll var jag helt död men tog mig tid att se lite film jalla fall efter jag skrivit klart bokanalysen. Kollade på Gnomeo & Juliet, Så söt film asso! haha. Fast störde mig på att dom pratade brittisk Engelska eftersom det inte var någon text.




Seg start efter utlandsresan!

lite svårt att starta bloggmorotn igen efter semestern jag, Urch blev tilloch med tjatad på. Men ska väl försöka starta den och få i tvåans växel och gasa!
Idag var negerbollens dag. Vi åt massa negerbollar och massa annat. Var även och kollade på Skol DM i innebandy. Gick kanske inte så jätte bra för Thoren den här gången. Men vi är ändå gryma!

Efter det var det utvecklings samtal... Gick skit bra haha, elr nått. Sen vart det Max o käka. Gott

Snyggast i stan som vanligt...


Tell me bby are u wet?

alltid, tänkte jag nästan skriva haha, nej idag är det faktiskt så att jag har varit tsm med min finaste Jens Honkonen i 7 månader.

Rhosos right now!

Sitter pa internet grejsen just nu, lite daligt vader ute sa lika bra! ;)

Grattis Pappa!

Nu sitter jag på Rhodos ( och tro inte för mycket, de kallas tidsinställt inlägg ) Ja vi har nog ganska nyligen kommit fram till hotellet också kan ja tänka mig... ingen aning faktiskt men idag är ingen vanlig dag...

Min pappa fyller 40år!


shiet, gammla gubbe asso! Kanske inte ska säga så de kan vara känsligt men, haha sant ju!


haha kör en jul-aftonsbild som är 2år gammal! ( tur att jag inte är sådär tjockis fortfarande! )


Nu kör vi, Rhodios i en vecka!

just love it, ( spec när sverige skulle ha skitväde,hahaha )
Valborg vart lugn eftersom min älskling var sjuk och då vart det mest och ligga och mysa och se på film. Helt okej för min del, börjar bli lite trött på att festa. Vid spceiella tillfällen är det helt okej annars nja. Känns som om det har blivit för mycket. Men var i Uppsala på dagen med massa fina brudar! Mysigt att träffa folk som man inte träffar så ofta.

Nu är det helt andra saker som vi taggar till, jo om 4timmar sitter jag på arlanda och ska till Rhodos. Tro inte att det är en fest resa. Eller? haha det vet man ju aldrig!

Har inte packa så mycket man lär ju handla lite där oxå! Älskar att Sommarkläder tar så lite plats! ( och nödvändiga klubben har med sig 5 bikinis... )

RSS 2.0