hahaha shiet kissnödig!

Vart en hemma kväll jalla fall efter att ha fått många alternativ och välja mellan... Allt från att komma o spela ölspel till ''make a poorn movie''. Gulliga alla är haha men kände att hemma blir nog jalla fall bäst idag. Vart mysa i sängen med mig själv o min fina randiga katt. katten tjejer älskar o slåss om och killar hatar haha

Vart o kika på Jägarna (jag vet jag e helt efter som inte ens sett ettan... men nu har jag!) och Sen såg jag Försvunnen.



Städat mitt rum så nu är de snyggt till nyår...

När mina fina flickor ska vara här o äta o grejsa. Sen vidare på fest mellan Uppsala o Nortälje.
I wear short skirts, you wear t-shirts
I wear high heels and you wear sneakers

Ibland skulle jag ge allt för att få veta vad folk tänker. haha!



wakie wakie!

åh så skönt att sova ut! Fast jag drömmer lite halvskumt sådär, men vafan inget jag lider av... drömde de när jag sov med soffi med så pratade i sömnen o väckte den stackarn haha. men när man pratar i sömnen är de ett tecken på att hjärnan utvecklas fortare än kroppen! smarta klubben. Visste varken att min hjärna kunde utvecklas mer eller att jag skulle växa mer?
annars står nog bara städning på schemat, kanske kör en lite visning av mina skor på bloggen här! Va sägs som de då mina vänner? Lovar inget men måste ändå städa de där skiten... Puss!

I'm baack biatches!

lite för mycket att tänka på i mitt huvud. haft en kanon jul jalla fall och sov hos Soffi inatt som jag färga håret på sen så har jag shoppat hela dagen med min fina josefina!
Har varit så grymt mycket så har inte hunnit blogga, men lovar att bli bättre som nyårslöfte!

Lite av de jag handlade idag...
Mina grymt niciga skor jag fick i julklapp av mamma!

RSS 2.0