vart så sur...

köpte ju "nytt" löshår som kom igår. skulle färga de idag och vart ju då lagom sur när färgen inte funkade, ja mina vänner är man så dum så man köper hår som man inte vet om de är syntet eller inte så får man skylla sig själv! tur att jag inte betalade så mycket. fick jalla fall min vanliga damp ryck och beställde nytt från Hairclips.se.dom hade en deal så man bara betalade 299:- plus frakt! så alltså 350spän. ska hur som göra lassange nu! orkade inte göra Tacopaj i all hekt. Vill ni med veta hur ni kan köpa hår till 63% rabatt?
 
 
 
 

Super timeing!

Skulle precis gå till tåget när posten kom så fick med mig mitt paket idag jalla fall! Dock kommer halva beställningen imorgon för den va restad. men kul ändå! ska beställa en klänning till för fick presentkort på 100kr av dom med! Blir så när man är stam kund ;)


Känner mig som en bulle.

God morgon i kylan! Fy gick upp och kolla o fönstret och såg bara massa frost hatar den här årstiden.... Hur som på dagens schema står det först att pallra mig hem från Ödehus, sen efter de luncha i stan om de hinns med och sen färga hår på både mig och mitt nya löshår jag fick igår. Ska även klippa de för ser lite fjortis ut när de hänger 2dm under mitt hår och är ganska tunt. Sen efter de står de tacopaj och allmänt mys på schemat! För övrigt hitta jag mina glajer såhär imorse? Vet inte ens hur dom kom dit men visste redan att jag skulle ha svårt och hålla rätt på dom...


Rensa rensa rensa!

Varit en duktig tjej och rensat min sminklåda hos pappa, kastade en halv Ica kasse med smink och grejer! Så nu är det städat och fint i mina lådor. Hitta även mina halloween linser sen förra året så nu kan jag vara lika läskig i år igen ;)


mot örbyhus!

Beger mig hem mot pappa och bror och tänker spendera min eftermiddag där. Hoppas Jag får nått gott att äta med. Och de va gaaalet med tvätt och tvätta mest Antons kläder så de va mindre kul också men är man en snäll flickvän så är man. Har en slapp outfit idag och de e så skönt! Dock har jag fått en finne på hakan som bara kan ta sig! Hade även fått ket hemma vad kan de vara? Hihi


God morgon! :)

Åh va jobbigt att gå upp o tvätta! Sitter jalla fall nu vid tv och kollar på Nyhetsmorgon lite kärringvarning. Men dom pratar om Frans serum som är farligt. Folk har fått rodnad och ögon problem av dom. Har inte provat men har varit nära flera gånger att köpa men nu ska jag absolut inte köpa de!
Hämtade även mina glajet igår. Haha ser ut som en söt tönt, tur att bby tyckte jag va fin jalla fall!


Stickigt!

Ska snart bege mig mot Uppsala och göra några ärenden, sen ska jag åka och ha dressyr träning! Kör även med helstickat eftersom de är svin kallt!
mössa - stickat själv
Halsduk - Gina
Kofta - N.Y


Praktik - check!

Med mina favorit grabbar!


Måndag och lov!

Hej och god morgon mina vänner! :) kolla på klockan och den visa 10. Upp och hoppa tänkte jag men de va ju då 9. Sitter jalla fall och äter min lilla slarviga frukost. Men mumsigt är de!


För mkt i helgen!

Haft galet mycket i helgen så vart dåligt med blogginlägg. Gårdagen var först fika med Antons mor sen åkte jag o Anton och träffa Elin, Linus och Vera på Leos Leksand grejs så sprang omkring där med Elin och Vera flera timmar, kul men nästan jobbigt! Haha kvällen vart sen tacos och ganska mycket vin och även en hel del spelande! Idag har jag varit med Linda Antons syster i stort sett hela dagen. Vi har haft en hästig dag och haft de trevligt! Nu står middag på schemat blir nått hur lätt som helst alltså pasta och skink sås.


Mys mat!

Några glas vin och en himla god plankstek med lax på så sitter vi nu i soffan med fredags mys! älskar mysiga fredagar


oopsiii dooopsii

råkade klicka hem lite smågrejer från Nelly. Här är lite av de! ganska tråkiga basic grejer men den röda klänningen har lite krimskrams i bak och planeras att bäras på Thoren Galan eller födelsedags utgång. Man kan aldrig få för mycket vart även lite julklappar beställda med.

Beställt studentmössa!

åh den vart jätte fin! fick till det super bra med allt, dock vart den ganska enkel men snygg! körde på de röda lyxiga temat och tog självklart handels sten-grejen eftersom jag varken skrev klass eller skola. Men som sagt väldigt enkel och stilren. Vart ändå 850spän så vart inte direkt billigare. de jag tog tog jag de exklusiva av! 
 
Köpte även nytt löshår igår av en tjej som köpt fel färg. så fyndade riktigt! 
 

har inte riktigt bestämt om ni ska få se min mössa elr inte än... ska tänka lite på de! vill ju att de ska va lite överaskning ;)
 
 
 

Chilli & HM

Gick ju inte så bra på omprovet med tanke på att de va svårare. Haha åh fml! Vart masa tid över för vi skulle testa studentmössor vid 12 så då passa vi på att åka och kolla lite på chilli, självklart kunde vi inte låta bli att handla när de fanns så mycket snyggt så fick med lite nya kuddar hem och ett ljusfat. Vart även en sväng på H&M och hitta lite på rean. Och nej jag stöttar inte dom dåliga förhållanden dom arbetar i men handlar man inget alls så får dom ju inga pengar överhuvudtaget! Så är lite dubbelmoral.


Skit kallt!

Ville VERakLIGEN inte gå upp... Men har prov idag som jag glömde plugga till ändå så de blir nog bra. Ska till tåget nu och åka till skolan, har bara mys outfit idag blir uggisar till de är fan minus grader och jag är as trött! :(


Plugg, trååååååkigt!

Jag är en sån där person som h.a.t.a.r att plugga! Har omprov i historia imorgon fast jag va 2,5poäng från att klara de så lite surt ändå! Men bara att plugga eller försöka jalla fall... Kisse och jag ska bara se scrubs först och sen laga mat, sen duscha, sen kolla film, sen äta glass sen kanske jag har tid och läsa igenom de! 

A true love story never ends...


Gick upp för tidigt, böhhöhh

gick upp några timmar för tidigt men sånt är livet, Har hur som helst sminkat mig och stoppa i de lilla löshåret jag hade hemma i skallen, alltså väldigt lite men igår fick jag nästan lite smått panik över att de va så kort. men samtidigt ångar jag de inte för de känns jätte fräscht och välvårdat ut. Dock behövs lite färg i de. Men blir nog bara en mörkbrun som vanligt. Kollade även in lite nytt löshår igår. är lite sugen på o köpa men ganska dyrt. Och de jag har är mer utfyllnadshår som är 1dm längre nu... böhööö! ska fundera under dagen. Förtom längden så börjar mitt hår krulla sig... mm väldigt fint! 
 
Ett "ex" är kallad ett "ex" för att det är ett EXempel på vad du inte borde ha i framtiden igen. - tyckte den va ganska bra! 
 

Syster och bror kväll!

Med tacopaj, läsk och Johan Falk! även en bild på mina nya gardiner som kom igår! snygga fönster i jul! 


Varit hos Julia...

Och klippt till håret, nu är exakt allt slitet borta och allt är jätte jämnt o fräscht, dock minst en dm kortare låg hur mycket hår som helst på golvet! Men känns ändå skönt att de är borta nu så jag kan hålla av de och ha de fint. Får börja använda mina clips igen nu tills de vuxit ut lite. Känner mig hårlös fast ändå vart de jätte fint, är väl för att jag har så tunt hår säkert...


Super bråttom!

Jag som tyckte jag gick upp tidigt! Men nej då, står ute i kylan och väntar på tåget. Väldigt mörkt och kallt ingen hit precis. Hur som helst är det ingen spec outfit idag men laddar upp lite fula bilder ändå! Dagens höjd punkt är jalla fall lite omhändertagande av mitt hår!


Garderobs rensning...

Som hade varit lättare utan monster katten. Den är överallt!


God morgon!

Åh ser ut att vara en fin höstdag ute, tur att jag ska vara inne och dammsuga... Men inte hela dagen! Ska även åka till stallet mot eftermiddagen och rida Tage. Blir nog rida dressyr eller rida ut beroende på hur vädret ändrar sig. Men hoppas på uppehåll men man har ju ridhus så varför oroa sig? Hoppas ni får en trevlig dag!

I stan...

Och väntar på pappi! <3 och de e jäkligt kallt! Hoppas de går bra sen jalla fall!


Knockout!

Min puSsy cat är galen och kör rally i hela vardagsrummet, hon har även smutsat ner på golvet med massa katt hår. Får städa när jag kommer hem sent ikväll, eller imorgon när jag är ledig? Ska troligt vis bo hos mamma imorgon natt men hur som, ska jag äta nått nu sen bege mig mot skolan.Glöm inte solbrillorna idag mina vänner, höstigt och soligt!


sov morgon? pöh!

precis betalat lite räkningar, fifan va tråkigt! kunde man ju haft roligare saker för sig än de! Vaknade för en stund sen jalla fall. börjar inte skolan förens kvart över två och har en 2 timmars lektion. Ska vara kvar i stan sen och så kommer pappi in. Vi ska göra nått jätte tråkigt men berättar hur de gick ikväll sen!

Söndags mys!

Efter en lång dag har nu jag och bby parkerat i soffan med godis och te, har precis kollat ett avsnitt av solsidan som hela Sverige har gjort antar jag. Vart en sväng till stallet och en motionsrunda. Skönt att röra sig speciellt efter den otroligt goda maten vi åt hos Antons föräldrar igår!


På Ikea!

Och handlar massa nödvändiga och tråkiga saker!


Fredags mys!

Pizza bak för fulla muggar! Gott och enkelt, ny blir de kolla True blood som inte ens är bra...


sovrums inspiration!

Har plockat och pillat och bäddat rent och håller på att tvätta nu så vi får lite fina kläder! skönt att de inte va så jätte mycket utan att man håller av lite i taget! Sitter och kollar runt lite på sovrums inspiration för vi ska göra om i sovrummet! Ingen aning om hur än men ska bli större garderober och sen fina väggar utan tapet skarvar! 
 
 
 
 
 
 
 

fredag!

skippar två timmar i skolan idag, ska både städa, tvätta och bädda rent. får se om jag orkar byta några gardiner. beställde även nya jul gardiner igår från ellos. sjukt billigt! hoppas ni gör nå vettigt denna fredag med. :)
 

Höst mys!

Ljus i hela vardagsrummet de enda som saknas är min älskling som skulle jobba över! Men när han kommer hem blir de mys med chili carne och film. Tycker ni om att tända mycket ljus på kvällarna?


Brunch och fortsätta slappa!

Like à boss! Blir att se Maria wern nu ett par timmar och käka Alvedon för magen, Urch dö!


Glad,besviken och sjuk!

God morgon, jag har varit off sen i tisdag för jag mådde inte så bra då, sen igår mådde jag pyton och kände mig ganska värdelös och ville mer än vad som gick att ordna. Men min bby fick mig på bättre humör med soff mys hela kvällen, huvudvärken sitter kvar och magen gör ont. Hemma idag med men ska försöka göra nått liiiite mer värt än soffan hela dagen. Men blir one Piece hela dagen jalla fall. Och katten är glad att mamma är hemma jalla fall!


Sjukling ;(

Huvudet sprängs och magen går i tusen bitar, Alvedon hjälper inte. Katten och jag chillar och saknar min pojke!


Bada bada höst höst!

Åh vad tråkigt väder de är idag! Bara regnar och ruskar, åkte iväg och låna ett badkar inte helt fel! Nu ska jag ta lite te och mysa framför TVn! Myse pys, hoppas ni får en mysig kväll!


Sov morgon!

Yees så skönt, ska snart gå upp och packa min väska, sen efter de blir de nog nått äckligt till frukost! Eller nått gott får se vad jag känner för helt enkelt. Skolan börjar inte förens kvart över två så känns ju väldigt lönt. Upp och hoppa nu iallafall!


God morgon!

Hoppas alla verkligen ligger och sover så här dax, själv sitter jag på tåget på väg till Örbyhus... Ska bara backa hela tiden idag, kul fast börjar bli jäkligt grym och de e väl lika bra att jag e bra på de eftersom jag säkert kommer köra fel hela tiden... Efter de ska älskling och jag handla lite mat och greja! Hoppas ni får en mysig söndag!


Smörjning och svullen!

Och tv med cola och godis, nice lördag!


Ny gaddad och fin!

Tjej middagen som va igår va riktigt trevlig, dock sluta kvällen tidigare för mig så åkte in till stan med Becca och Jossa för att åka hem, va hemma vid 11, och åkte från Gimo halv 10? Snacka om att jag hatar bussar! Vart även upp tidigt imorse och kratta löv, väldigt kul.. Och sen in till stan, hade tatuerings tid 12 och vart klar för en stund sen, vart väldigt bra och gjorde inte så ont ni får nog se bild ikväll ;)


Taggad eller otaggad?

Ingen aning men är fixad nu jalla fall, ska snart gå till pappi och vi ska ta en vända till Tierp och handla och hämta Jossa! Sen bär de av mot Gimo och fira Mallan som fyllde 18förra helgen, dock ingen utgång för mig, blir upp tidigt imorgon!

Outfiten är simpel, lätt waxade svarta jeans och rosa glittrigt linne sen ett halsband som är från Glitter!


Slö asset själv!

Kom precis hem och nu ska jag dega framför TVn en timme ungefär. Sitter och kollar på ett program om fett reducering i kroppen med nån mackapär som tydligen va farlig, folk är ju desperata om man köper en maskin för typ 50-100 tusen för att bli smal eller inte ens smal utan bara "smalare" men ändå fet, gör nått åt de ist! Motionera och ät nyttigt? Visst de är inte så kul och de tar lång tid men kämpa lite! Sluta inte efter en vecka och börja inte alltid på samma dag "imorgon". De är alltid svårare att gå ner än upp men kunde man gå upp skiten kan man gå ner. Visst jag är inte världens smalaste heller men jag är varken överviktig eller nått, och skulle jag lida av min vikt skulle jag göra nått åt de!


Kallt kallt kallt!

Fyfan sov som ett arsle inatt och väckte väl typ Anton 100gånget stackarn. Hur som är jag uppe med tuppen och ser ut som ett troll idag. Knappt nå smink bara för att jag ska sminka mig ikväll och sen halv lodiga kläder, fint Ellah fint!
Fick ett nytt iPhone skal av älskling igår, hihi de e så sött!


Åh hemma från skolan!

Hemma i soffan, fy vad jobbigt de är med prov... Hatar de speciellt när man inte tränat, men tror de gick ganska bra ändå! Köpte även en present till bebo idag, han verkade så sur igår när han ringde efter att ha haft en "katta-strof" i mina ballerina skor i hallen, borde vart jag som skulle va sur om någon?


åh orkar inte gå upp ur sängen!

har sovit som en stock inatt fast jag råkade sova två timmar igår på eftermiddan, brukar alltid ha svårt att somna på kvällen då och ligga och stirra i taket. Men nejdå låg kanske 10min sen dog jag. Hur skönt att sova som helst! Vaknade jalla fall av bror som gick till tåget och då va klockan halv nio så tyckte jag med kunde vakna då. Skolan börjar 12 och slutar väl 3. Kunde inte blitt bättre! 
 
Dagens bild blir på mig o min puma för typ 2år sen? Kanske slänger upp en dagens outfit sen men är naken just nu och de vill ni inte se! 
 

Duktig tjej...

Som städar i mitt flickrum! Har sådär 30par skor minst kvar hemma och lika många kartonger så är det någon som är i intresserade av skokartonger så är de bara slå en pling, kanske blir samlar värde på dom en dag? Ska jalla fall göra pappa sällskap i soffan och kolla på tv nu! 😉


Kebab och vin!

.... Lill lördag räddad!


Så himla trött!!!!

Hemma från skolan nu då, så trött när jag vaknar fyra hundra gånger varje natt. Ska ta en power nap strax och försöka att piggna till. Borde kanske käka nå men orkar nog inte ens de.


Morsning korsning!

Hoppas ni sovit gott, vaknade själv vid sex så jag skulle kolla på bebos tattoo som vart väldigt bra! Sen låg jag väl allmänt och slöa i sängen till halvsju innan jag tog modet till mig och klev upp i vårt svinkalla sovrum. Dagens klädsel är väldigt simpel då vi bara går i skolan till 12, har en känsla av att de blir plattis skor idag med. Har så ont i fotleden, synd om mig ju!

Tröja - Lyle & Scott fått av Anton
Jeans - Bikbok
Ring - Ullared


Två rid pass senare...

Så ligger jag i soffan ny duschad och trött. Väntar mig träningsvärk imorgon! Just nu väntar jag även på min pojke som kommer hem ny gaddad och bäst för honom att de blev snyggt annars vet jag inte vad jag gör? Blundar resten av mitt liv så jag slipper set.


LCHF frukost!

Gott med frukost efter en liten promenix, men va hungrig redan igår kväll så hade ju vart gott med frukost då. Som min gamla vana att äta frukost på kvällen eller mitt i natten, Väldigt normalt!
min frukost är jalla fall äggröra och fil med jordgubbar!


God morgon!

Är ledig som vanligt på tisdagar, skulle försöka sova ut men de gick ju sådär när katt j*veln skulle bråka... Va så arg på henne så tog till omed fram blommsprutan och då vart hon lugn. Ska strax gå ner till Ica och köpa glass är väldigt sugen på de. Hittar säkert nått mer gott! Hoppas ni som sover sover gott jalla fall.


Brum brum...

Sitter och väntar på tåget, de e jävligt kallt ute. Bara så alla vet, va ute och körde innan och de gick kanoners, förutom att de höll på och bli en älg... Och en ny bil, men mina blixtsnabba reflexer och skarpa syn räddade situationen! Hahaha nej men jag bromsa väl som vilken jäkel hade gjort? Förutom han jag möte som höll på och få ett älghuve i fejan.


Shoppoholic!

Färdig handlat för den här månaden vill jag lova! Vart lite Porriga nya underkläder som jag faktiskt inte tänker visa. Endast för min pojkvän! Har anlänt hem till Ödehus nu en stund jalla fall. Träffade en gammal fin vän på tåget så vart massa prat om allt mellan himmel och jord, ska strax göra köttfärssås till min fina far!


Redo för skolan!

Fast jag egentligen skulle gå upp nu? Kul jul! Lyssnar på musik och ska måla naglarna istället. Har ont i magen efter allt skit jag ätit i helgen med, haha uppblåst som nån jäkla Mohammed! Tur att jag har motionerat rejält igår jalla fall, men ingen träningsvärk ändå. Aja dagens face and outfit. Inget märkvärdigt! blue eyes whit brown hair, Blond hair whit brown eyes.

Tröja- Cubus, Linne - NY, Jeans - HM, Ringar - Tradera.


Vaken två timmar innan jag ska upp ...

Grannen duschar... Klart de hörs när de är totalt knäpptyst överallt. Sängen vart så kall när bby åkte till jobbet. Ska gå upp och göra te och få upp värmen, sovit dåligt inatt. Men har ärft den fina egenskapen från min far som han ärft av sin... Att ha perioder då man inte kan sova, antingen vaknar man hela tiden eller så sover man inte alls, kul om man kunde ha nån nytta av den men vem skulle kunna ha de? Hur som helst är de väl bara slå på TVn och gosa med kisskatt.


Söndag, hatar söndag!

Efter att vi nu på morgonen har haft en riktig höst städning och plockat undan utemöbler och städat i hela lägenheten ska vi snart bege oss in till stan, ska köpa lite grejer på hööks så som vantar och strömpor. Ska även åka till mamma och rida i det otroligt fina höstvädret!


Hoppas ni får en trevlig lördag!

För de ska jag och min älskling ha med vin och god mat!


hår kaos...

åh, mitt hår är så tråkigt. funderar på att färga de mörkrött... eller lägga röda slingor i det. eller JA JAG VET INTE!
 
 
 
 
 
 

Löööördag! Fast känns som söndag?

Åh, gårdagen vart först åka och storhandla när Anton kom hem från jobbet, tacopaj mys på kvällen innan vi drog till Uppsala på bilträff lite spontant för Jossa och Jonas va där. Så vart Inge vin drickande igår inte men va kul och träffa dom oxå! Sen åkte vi raggar rundan en sväng och sen hem och sov på soffan till en film. Bra fredag! Idag bär det nog av till stallet eller stugan? Eller både och! Får se när älskling kommer hem från styrelsemötet. Är lite sugen på att fiska. Hatar visserligen fisk och är livrädd för dom, men skönt att vara på sjön!


Baka mega feta vaniljbullar!

Och hade kanske i liiiite mycket vanilj klet... Haha fint de Janne!


Pw!

Nu ska jag ta en promenix sen blir de till att baka vaniljbullar :)


Så här tidigt?

Inte okej att vakna så här tidigt på sin lediga dag. Nej nej nej! Måste dock både tvätta, städa och träna så lär väl gå åt. Mitt levande alarm med fyra ben såg ju till att jag inte skulle sova mer oxå, kul jul!


Slappar i sängen.

Har vilat och kollat på film nu Patrick 1,5 haha skit kul ju, ska försöka äta nånting och hoppas min mage inte får damp så den gör ont och jag mår illa. För de gillar vi inte!


Prov först sen sjuk?

Åkte in till skolan imorse, för de första gick jag upp för sent så ja Inge smink knappt och slappa kläder, provet gick förvånansvärt bra men ändå dåligt. Efter de åkte vi till Becca och fikade. Mysigt dock började jag må väldigt väldigt illa. Som jag fortfarande gör. Vill bara hem nu och lägga mig... Men nej de här jävla tåget vill inte åka nån jäkla gång.


På G till Knivsta!

Tåget sen mysa med min pussy och vänta på min fina gubbe! Funderar på och köpa nått mumsigt, fast jag är så mätt just nu så jag är i koma, bara äter och äter gör jag...fy mig!


8månader med världens finaste kille...

Tre ord räcker... Jag älskar dig! Och jag vill alltid att de ska vara vi. Har svårt att se hur mitt liv skulle vara utan dig, hur mina planer skulle se ut och min vardag. Finns bara en och de är du!


Lunch på stan.

Vart en rejäl lunch med min pingla på stan, Cupido stod på menyn och vi käka lunch buffé. Jäkligt gott! Efter de gick jag en sväng på stan och hitta ett väldigt roligt nagellack. Hade inte sätt någon med de förut så va självklart tvungen att testa de!
Magnetic nails - kicks 79kr
coolt nagellack, dock lite svårt om man e som mig jäkligt klumpig, men va helt klart värt och testa. Va lite för ivrig så vart på tåget. Men vad gör man inte?


Morgon promenad

Med Roxy!


I mammas soffa...

Och dricker saft, haha kollar på nått pingvinprogram och gosar med min kisskatt, eller min pussy som man med kan säga. Vart bara ett pass idag på lite mer än en timme och tur de med min. Mjölkmage welcome back.. svullen som jag vet inte vad. Så ska ta de lugnt med allt sånt ett par dagar och se om jag kan återhämta mig lite. Hur som helst nog om mina magproblem nu, sov gott!


Mysig tröja!

Slappa till det med leggings och myströjan jag köpte igår, hur mysig som helst men väldigt stor. Skön hemma tröja att ha en sån här höstlig och mörk dag. Fast är förvånad över att de inte är gulare ute? Vill ha ju ha fina färg glada höst dagar :( ska jalla fall packa min väska för med två träningspass efter varandra ikväll så blir de nog sova kvar hos mamma. för övring så kör jag BH löst idag om någon vill veta, mina små tuttar syns ändå inte under min gigantiska tröja! så vi softar till de lite extra en ledig dag sådär. hörs senare!

några har frågat vart jag köpt min klocka... På gran canaria är svaret!


seg och trött!

ja, tog en paus i allt och kom på den ljusa idén att jag skulle prova på maria.com och spela. de va ju inte min smartaste idé. nu 50spän fattigare och inte ett dugg kul va de. + att jag brukar ha tur i spel... fatta inte ens sidan hur den va uppbyggd. verkligen dagens diss. Ska städa lite och sen bege mig mot stallet så jag kanske kan få ut lite nytta av den här dagen. 
 

haha god morgon!

hoppas ni sovit gott! de har jag gjort men lite svårt att somna igår, så mycket som hoppar omkring i mitt huvud! Ska jalla fall visa dom studiobilderna som vi fotade förra veckan. Dom vart inte vackra jag lova haha, men vi ska väl ta nya inom kort och ska kanske försöka oss på att vara lite seriösare då. eller? Sitter hur som helst framför datorn nu och ska se om jag hitta nått spännande att köpa. eller ja, ska glo runt lite jalla fall! 
 
 
 

Deprimerad måndag!

Har parkerat i soffan och både älskling och jag kände oss lite nere så vi köpte glass och ska se film och mysa nu! gör kvällen så mkt bättre.


Kom hem och...

De luktade katt bajs på toan, dog typ för jag hatar äckel kattlådan. Brukar alltid komma med undanflykter så jag slipper den men inte idag, bara på med handskar och ta fram spade och påse. Dog typ. Dagen har varit okej. Jossa och jag åt lunch ute och sen småshoppa vi lite, fynda på bikbok en stickad tröja och svarta byxor för 99spän!!! Alltid nice, sen nu är jag hemma och ska göra en god och super enkel pasta med bacon sås, hur gott som helst!


Hallå i regnet!

Har lite bråttom för prioriterade en halvtimmes sov morgon! Så här ser jag jalla fall ut idag inget märkvärdigt, de regnar ju som tusan med så blir nog bra. Tänkte passa på att rekommendera den här hårinpackningen! Använde den igår och vaknade upp och hade as mjukt hår! Köpte den på Ullared för 8kr så ingen aning vart man kan köpa den men update om de när jag vet! Den ät från Renéfris.