på väg ner i duschen med ont i magen :(

fyfan har så jävla ont i magen. känns som om nån har en kniv och mördar mig inifrån. Skojigt värre... Men ska jalla fall gå och duscha lite så jag blir ren och snygg. Sen imorgon ska jag till mamma och sova där men kommer hem på Lördag och då ska jag kanske till Jossa! Eller får se hur det blir men om inget annat dyker upp för varken henne elr mig så får det nog bli så! Hon har trotts allt lovat mig lassange.

allt skit snack...

hatar att bo i en liten håla så fort nått händer eller om ett rykte går så ska varenda jävel veta om det och snacka om det. Är så äckligt jävla trött på de här just nu och det gör så man inte ens kan lita på dom man tycker om som mest och inte vågar berätta saker. Antingen är saker sant eller så är det inte det... och jag vet inte vad jag ska tro längre.

Har jalla fall tröstätit tre chokladbollar och snacka av mig emd bästatse vännen, tack för du finns gumman... du betyder så grymt mycket! ♥♥

Och för er som är lite extra sugna! http://www.matdirekt.se/index.php

På G till min boy... tror ja...?

Shiet idag är en sån där dag som jag är alldeles förvirrad, byxorna bakofram...  Men nu har min kära huvudvärk kommit tillbaka som vanligt, får se hur länge den är och hälsar på den här gången! Crazy pix!


Pizza och Sallad!

Hemagjord pizza till middag, gott gott... men ont i magen ont i magen!

Kvällens planer är lite suddiga än men lutar mot att jag går till lilla pojken en sväng och leker av mig lite... de behövs ibland. haha... Godis sugen som fan börjar jag bli med men ska fan inte släppa nu... 8 dagar utan godis, Och en snygg figur till Karlholm partyt! Great...

Engelska redovinsing!

Oj, precis haft engelska redovisningen, gick väl helt okej. Fast mitt sugit taskiga utal framför alla... Men min powerpoint vart ganska snygg jalla fall höhö...

Eftersom jag är lite osocial på kvällarna och blogga för jag är med min kille så blir det att jag bloggar i skolan ist... men inatt sov min bby hos mig jalla fall, otroligt mysigt att ha någon ligga brevid sig.

Johanna kör sin musik här ja...

Ja, sitter i skolan har precia avnjutit en äcklig måltid i skolans matsal som luktar norrland. Pöh... Banan och apelsin is the shiet för bantningen, som inte går så jätte bra med tanke på vad vi åt igår... hihi ja ni på fb vet ju, Snacka om tjockisar!

hämtat ket på posten!

Idag kom ketet med alla maskerad kläder,Det mesta va rät tokej men vingarna var fett klumpiga haha, men får se om använder dom eller inte, Tyvärr så fick vi bara en knulkossa. :( men aja, han får hänga med.

Annars är jag bara hos Jossa possa inatt, vi ska försöka plugga lite ( som om de ens går lix? ) Har jalla fall två prov imorgon, Och tror det är i näthandel och naturkunskap... Charmigt!

Stort ket! nästan en meter högt haha och de fick vi två som e dubbelt så långa som de släpa omkring på, snacka om jobbigt haha.



God natt min sköna!

Precis pratat med min sötnows i telefonen... shiet va vi e dåliga på att ringa till varandra, Insåg just att på min samtals lista har jag typ 3 samtal med honom ( snacka om att ba ringa i nödfall haha ) men om älskling kunde skaffa Telia ist så skulle allt vara lättare! haha Sen kollar man på hur ofta jag och jossa snackar, det är minst varannan dag vi typ ringer varandra. haha såfort det är nått så äre ba '' jag ringer ist''.

Nej om jag skulle försöka sova lite... Sova på Söndagar är inte min starka sida alls. Men är lite trött nu ändå så kanske kan gå, annars blir ju sova på naturkunskapen perfekt imorgon, haha! Gonatt på er bbys!


Engelska powerpoint - check!

ska sätta in en bild i powerpointen och skicka in till Engelskan på Onsdag... suck hatar engelska verkligen!

Annars e jag bara jävligt kissnödig... och ska gå och tvätta bort sminket. Är nada taggad för skola imorgon och ännu mindre för praktiken som är sen. Vet inte vrf brukar tycka sånt är kul annars men ska ta min reservplan nu för orkar verkligen inte leta som en tönt längre efter v15. så just få det överstökat.

tatuerings sugen...

Shiet va jag är sugen på att gadda mig, 10 månader kvar sen är det jag och min BF som ska gå och gadda oss, fy vad nice de ska bli! Har bestämmt den den ena. Det ska stå ''just smile back'' på min handled. Det är text från en Eminem låt. Alltid älskat Eminem och de han gör... Den andra ska jag anitngen ha på Bröstkorgen eller i svanken eller i nacken elr fram på höften. haha beslutsångerst nummer ett?


Glömde datorladdaren... och mobil laddaren!

Hemskt hemskt... Har jalla fall flyttat mina älsklingar till mamma, mot min vilja eftersom jag inte kommer kunna träffa dom varje dag, men vad gör man om man måste? Men ska väl försöka lösa det på något sett förr elr senare. men hade tänkt vänta tills vi har varit utomlands. Var ute och red nu på morognen oxå. Skönt!

Sen ikväll ska jag vara med bästaste Soffi för dom ska ha visning på deras hus, tråkigt att hon ska flytta eftersom hon är den enda här i örbyhus som jag har riktig kontakt med... Men så blir det ibland. Hinner ju inte med och träffa alla ändå.

Igga att jag ser ut som värsta  muppen som finns på bilden, Tack!


Family day...

Hela familjen är här och de ska käkas middag, Potaisgratäng köttfärsbiffar och hemgjord bea. mums, Sen ikväll ska jag till Älsklingen min och sovaa...

God morgon med huvudvärk!

God morgon alla sötnosar. Idag är väl ingen höjdardag för jag vaknade med gårdagens huvudvärk som satt kvar... Då vill man verkligen gå upp ur sängen... Elr nt. Ska jalla fall pallra mig till skolan för att ha 2 timmar Estetiskt. Saknar mina lediga fredagar!

Det lilla extra i sängen...

Shiet va sexig jag känner mig i pappas playboy tröja, och Pamela Anderson på en motorcykel under gör den inte mindre nice, shiet kommer sova gott i den här i natt säger jag ba... Grrr!

 


Just the way I'm....

över kåt och... nej skoja bara, jag är bara kåt på fredagar!

haha diskuterade med en gammal kär vän vrf jag inte vill ha barn... Joda kanske nån gång... Vem vet men just nu känner jag att jag aldrig skulle vilja ha det. Inte för att jag inte tkr om barn för det gör jag verkligen. Funderade tilloch med på att bli barnläkare ett tag och de finns fortfarande i mina tankar. Nej men sanningen är att ett barn behöver en bra mamma och en bra förebild. Och en bra och trygg uppväxt. Och helt ärligt så är jag inte den typen som är en varken en bra förebild... Sen har jag en ganska kass uppväxt mellan ungefär 9år till 15år. och inte för att den e så jävla bar nu heller, Men jag skulle aldrig vilja utsätta någon och framförallt inte ens eget barn för det jag gått igenom. Berättar kanske nån gång när jag känner för det... eller.. nja!

Lite deprimerad, men det passar bar nu samtidigt som jag bantar!

just nu känns allt ganska... ja värdelöst, men har ett gäng helt otroligt underbara vänner som stöttar mig genom allt. Ni vet vilka ni är, och det är helt otroligt hur mkt jag älskar er! Klarar allt med er vid min sida.



God morgon sötnowsar!

God morgon alla små söta människor!  Sitter i skolan och ska ha svenska? Oponering eller vad de heter eller läsa min bok... Som jag inte ens vet vad dom heter, smart chey nummer 1. Inte sovit någe bra inatt heller så har jätte ont i huvet och e skit torr i käften. Men biefekterna vet jag ju vrf så de får jag ta!

hate hate hate...

att bli anklagad för saker... Det dödar mig verkligen innifrån och höra att jag ljuger fast jag inte gör det är ännu hårdare. Men sånt kanske är livet vad vet jag! Ska sova gott inatt jalla fall orkar inte ligga och grubbla om allt som jag e så duktig på annars...

Snitzen... stavas det så?

Sitter är vid matbordet och e rätt hungrig ( våran banting sket sig idag med en Powerking,chokladpudding och en cheeseburgare ) Tog mindre än 4min för mig och jossa att smälla i oss  de. Shiet snacka om tjockis varning på oss!

Sitter jalla fall vid matbordet nu och väntar på Snitzel och pommes! Sen i kväll får jag väl se vad som händer.

Engelska lektion... pain in the ass!

Shiet vad jag hatar engelska. Absolut inte min grej alls. Men vi har en grupp grej som ska vara redovisning nästa vecka... + att jag och jossa ska göra natinoella i prata grejs. haha shiet tur att jag fick vara med henne. annars hade det inte blivit bra. men de blir det väl endå inte...

Adminstrations lektion!

Herre gud har glömt och göra läxan som vi var lediga för att göra förra veckan... Oops. Typiskt mig och lilla Jossa! Men vad ska våran lärare göra lix? Sen att vi är lite sämst och ''glömmer'' eller ''gör andra saker'' är en helt annan sak. haha busted! Latte på Subway nästa!

Pumps today! like it...

inte morgon glad chey!

När man har en pytte timmes sovmorgon så börjar ens äckliga lille bror spela musik klockan halv 8. snacka om att man blir sur och bara vill typ döda honom eller nått?! Så inte okej!

Ligger kvar i sängen just nu och hade väl tänkt göra de uhmm... en 20min till men ser att det är så fint väder ute så funderar väl på att gå i pumps idag... men tyvärr så måste jag sätta på mig dom på tåget för i byhålan här har inte all snö försvunnit och de e så grymt mycket grus så man sliter ju ner dom 2cm bara av att gå. Har förstört mina favorit stövlar så nu i vinter... och tveksamt om dom går att rädda!

Jag sa ju att jag inte va bra på att blogga....

Sitter här i min stora säng, Precis kommit hem från Jens. Såg nån as knasig film om ett hål oi marken? Så klart tyckte jag de där med 'hål' va as kul så låg väl och prata i stortsett halva filmen och när äntligen jag håller käften så börjar nån annan och snacka ( svårt och gissa vem när vi va två stycken lix...) Men hur mysigt är det inte när den man älskar ligger tett bakom en i hela filmen och berättar hur osmart man är, haha.

Annars är det bara så att efter om och men har jag fixat Praktik. På Alina systems vecka 14 sen vecka 15 har jag inte den blekaste än men ska klä upp mig i lite snygga skor och kläder imorgon och gå och fråga på lite Brat-butiker i Uppsala.

Sen på-inte äta godis fronten går det ju hyfsat dåda. Men jag ska ha en snygg kropp till sommaren och så är det bara! ( min sommar börjar då redan första Maj då jag åker till Rhodos! ) Men därimot Jossa, Pöh hon fuskar hon! chokladbollar hit och dit, Sen tror hon att jag oxå ska fuska! Fy skäms Josefina!


Näthandel.

Shiet va tråkigt!

Dålig uppdatering, Jo tack jag vet!

Ursäkta mig lite för den dåliga uppdateringen... Inte okej ska bli bättre men helgen var helt okej. Vart lite slapp fest i Hedesunda... (skogen) i helgen oxå. Kanske inte har berätta det? ingen aning. Men Nu sitter jag jalla fall i skolan och har tre timmar hål eftersom jag gick upp 6 för att ha idrott men hade ju ingen idrottslärare så ingen idrott allså. Kul...

Sen så har jag och min BF jossa bestämmt oss för att bli lite nyttiga och inte äta en massa skräp för att bli lite snygga till sommaren... Får väl se hur de kommer att gå eftersim vi e riktiga godis monster...

Party sugen i April?

Eftersom jag har otroligt J*vla tråkigt så hade jag tänkt och skriva lite party tips. Elr ja... Det är där Jag ska parta i April jalla fall! Men såklart är det privatfester oxå som är lite mer för inbjudna!



inhandla maskeradkläder...

Till ett fartfyllt april säger jag bara... fyra fester + valborg. Det kallar jag status. Så ena är skumpartyt som Mysweet16 har... nån som ska dit? Sen kör vi lite lokalfest sådär! Sen kör vi en stor Uppsala fest oxå! Great lix. kan inte bli bättre...  Party like a rockstar ba!

home from school, och lite trött sådär.

Shiet va trött jag är, kan inte fatta. Åkte till skolan och gjorde ingenting i två timmar oxå. Great!

Innan skolan...

Sitter hemma i soffan än. men om tre kvart ska jag bege mig till tåget och åka in och ha 1 timme och 40min inredning och design, lockande... nej inte spec men vi gör inte så mkt så det känns som slöseri med tid att åka in ju. eftersom jag gick upp så tidigt oxå så börjar jag bli trött igen nu ju. Inge kul alls, sen har jag as svårt och somna ikväll ändå!

Vaknade för tidigt, fyfan!

Vaknade vid halv 8 av att min lillebror spela musik, snacka om respekt eller inte? Så inte okej! Men ska till skolan jalla fall senare, åker kvart över 11. bara om fyra timmar... Men gick och la mig vid typ halv 9 igår ändå för jag var så himmla trött och hade världens huvudvärk.

Men kvällens planer är nog att fixa i stallet sen sova hos Älsklingen min!
P.s smyger in en bild på skorna som jag sprang omkring i hela dagaen igår, mina  favorit kilisar!


Vinst i Friskolekampen!

sönderskriken röst, svullna fötter efter 15cm klackar. Och en seger i både handbollen och Läktarkampen, allså... VI VANN HELA SKITEN! Så jäkla nice så mkt som vi har skrikit o gapat och haft våra små tutor!

Nu ska jag äta Pizza (a) Mums! haha


på G till skolan, ingen dator idag så lev med dålig uppdatering!

Lite egooo sådär när man inte har nått bättre för sig! Pussen!
Men ni måster erkänna att jag e rätt söt! :D


God morgon God morgon!

Härligt att vakna upp såhär mitt i skogen kvart i 6... Feeett jobbigt för jag e feeett trött... Men idag ska vi ändå inte ha några vanliga lektioner för vi har Friskolekampen! Hade egentligen velat vara med och spela men det tkr inte min atsma. Så vi ska sitta och tjocka oss på läktaren jag och mina fina vänner!

Ni glömmer väl inte och heja på den bästa skolan?

Vi ska vinna vi ska ta dom vi ska göra Busniess av dom!




Skor, skor och ah skor?

Lika bra att berätta det på en gång... jag är lit-e smått beroende av skor ( vilket ni nog kommer märka ) så ja bli inte förvånade om det kommer upp ett sko inlägg som det kommer göra precis just nu.

Dom här skorna? Har H&M fått spel? Sparka designaren?
Så inte okej... blanda lejopard och blommigt är nog den största mode missen man kan göra i historian känns det som... är ju som att ha rött och rosa. NOT OKEJ!

P.s kom på att min blogg design är jävla ful... men får fixa den när jag orkar!

 

 

 

 


Just a dream?

shiet, Börja blogga igen är ett stort steg för lilla mig. Bloggade ju förut på nattstad men palla, får väl se hur mycket jag pallar den här och blogga dåe. haha typ all tid som är över i skolan ska de vara dåda.

RSS 2.0