Myser i soffan ...

Och tjockar naturgodis hihi.


Skriva av mig lite...

För en gångs skull är jag inte rädd för framtiden, känner mig väldigt trygg när jag sitter här... Naken i one piecen, i våran soffa. Ja efter igår vågar jag faktiskt säga våran. Har varit lite tillbaka dragen med ordet våran och vårt, vi? Klart de är vi, men ett "vi" är du och jag? Bara för att vi vart vi är fortfarande jag bara jag. Den där tjejen som har mina hästar, mina humörsvägningar, jag som kan gråta för bara ingenting? och ändå ska vara världens stoltare och alltid ska stå rak i ryggen vad som en händer, bara för att jag ska klara allt själv, jag behöver inte prata med någon, jag behöver inte mina föräldrar, jag behöver ingen hjälp... Men något i de där "vi" har fått mig att inse att jag faktiskt får vara den svaga. De kan bara visa att de finns mer känslor. Att jag är som alla andra. Hur som helst när den som betyder mest i ens liv just nu säger att den vill inget hellre än att alltid ha mig där.


god morgon god morgon...

blev väckt av en gubbe som ska borra söder våran ballkong, Katten och jag sitter instängda i sovrummet, måste även hinna städa av lite för soffi kommer på fika sen. och de är halvt kaos. Sitter här i
One piecen och har ont i magen som vanligt, foten hänger med än idag han oxå. Men funderar på att vänta med o ringa tills jag har kört upp så det inte blir nått krongel med gasfoten. 
 
 
för övrigt blir min nästa tattoo i stil med den här! :)
 
 
 

Hemma, efter en lång dag!

Åh åkte till skolan alldeles för tidigt! Hade ingen lektion förens efter lunch, tur att de va köttfärsås så de va lite lönt... Kom hem för ett tag sen så snart ska jag laga lite mat. Idag står lax på menyn! Måste även komma ihåg och ringa tierps vårdcentral imorgon... Mins minns minnas!


God morgon!

God morgon världen, jag och min magvärk ska pallra oss in till stan nu och möta Jossa innan skolan. Ser att jag verkligen måste städa med...

Dagens...
Linne - only (holmlunds)
Jeans - Crocker (jc)
Smycken - nått gammalt skit.


beställde skor...

as snygga, dock blev det ett par lika som jossa, får lite dåligt samvete med får väl smsa henne o fråga varje gång jag ska ha dom så vi inte tar dom samtidigt... vart även ett par bruna i mocka som va lite lägre o tjockare sula. Visar när jag får hem dom med den bajslånga leveranstiden!  Hur som helst har jag precis ätit sallad, så nu mår jag illa. fy o blä. ska vila en timme nu framför tv innan jag ska ut o köra! 
 
För övrigt kom mitt linne jag hade köpt idag... Look like a boy linne? Aja ska prova de sen annars vart de väl en present till Anton helt plötsligt! han börjar bli bortskämd han... 
 

in schoool.

sitter med min pingla i skolan, fick precis veta att våran lektion är ''inställd'' så ska sitta här och glo ett tag? Ska ju som sagt hem till Örbyhus och vara där och övningsköra. Har precis druckit en Redbull sugerfree med. Älskar att den smakar som den vanliga men man behöver inte känna sig så onyttig. Hoppas ni får en bättre dag än mig! för jag e trött och lagom less på de mesta... 

Parkerat i soffan...

För att snart bege mig mot stallet för art motionera bort kakhänget, haha asso min mage måste vara allergisk mot nått jag äter, sjukt svullen hela tiden... Har jalla fall bakat hela förmiddagen, vart daimkakor och sen försökte jag mig på nån kaka som receptet va helt fel på så den såg ut som en stor muffins med en spya på så skämdes så mkt för den så kasta den på en gång haha!


God morgon!

Denna kalla höst dag, ja de är verkligen höst idag! Hur som helst ska jag bege mig mot stan och möta Jossa och sen gå i skolan hela dagen! Imorgon är jag dock ledig, skönt! Bjuder även på halva dagen outfit!

Skjorta - levi's (Antons)
Linne - H&M
Jeans leggingd - Cubus


Lång söndag!

Vart en lång och lite små seg söndag! Bby kom hem halv två och då åkte vi till stan och storhandlade mat. Vart väl massa annat gott med men försökte hålla oss till mat! Sen vart de laga mat kyckling och ris, vart riktigt smaskens och gjort på 20min, påminn mig om att jag ska skriva receptet! Nu degar vi i soffan och ser The advencens eller nått sånt heter den? Massa superhjältar jalla fall. Och såklart hur mkt godis som helst ;)


God morgon!

... vilket fint väder de är idag? Anton åkte för en halvtimme sen till sina föräldrar han är aldeless hyper över den där nya sommarstugan dom är med o budar på... kanske inte har berättat de? typ 30m från havet! Nu ska jag jalla fall damsuga... fyfan! 

På g på g!

Dido spelas i lurarna och jag beger mig mot tåget för att åka i tvätta, kul lördag?


Trött chey....

Som ska gå upp och åka h till Knivsta och tvätta,men först måste jag typ ta mig upp från sängen?


Juste!

Hämtade även de här på posten, helt såld på skorna! Väskan va lite liten men får se om skoldatorn får plats...


Myskläder =på

Och ska snart ta en promenix med Mimmi och snacka lite skit :)


40min kvar innan tåget går...

Känns sådär att sitta o vänta i 40min när tåget mot Knivsta går nu, och hinner gå en gång till innan mitt går, hata örbyhus.... Känns som om de e världens ende.


Sovit som ett ASS....

Ass ska alltså stå för rumpa, ligger i sängen än och har ont precis överallt! Eftersom när jag gick och la mig igår så hade jag så ont i huvet att jag höll på Att krimera. Har även sovit bajs för har legat och tänkt på massa saker. Vet knappt hur jag vill h mitt liv ens. Ska jalla fall gå upp och pallra mig iväg till skolan, har ju skola den här fredan, skojigt jaa, behöver ju verkligen inte göra nått annat...


Hemma och dö trött!

Skolan idag va väl okej, just nu är jag bara as trött efter allt shoppande, vart en heldel nytt fast som vanligt köper jag hur mycket som helst sen så använder jag nästan inget så funderar på att sälja lite grejer när jag orkar eller vill...( eller när de blir för fullt...)

Trosor - Cubus
Vit+vinröd tröjor -H&M
Tjocktröja med tryck, blått och glittrigtlinne - Gina

Är även en duktig hemma fru och lagar bakpotatis med laxröra! Mums :)


God morgon!

Hoppas ni har sovit gott! Själv har jag sovit som en stock, har fixat mig för skolan som är till halv fem idag, sug! Ska även visa min lilla present jag fick igår...


Mys fika...

Med min flicka!


Vad finns i mitt badrum?

God morgon mina fina! Fick en fråga vad jag använde för skönhetsprodukter så nu ska jag avslöja mina hemligheter! Jag är ingen tjej med speciellt mycket smink så hemligheten bakom allt är att ta hand om sin hud, och jag vet att de inte är så lätt och få den perfekt, har själv haft väldigt dålig hy! Ska avslöja min hemlighet nån annan dag för er ;)



Använder MaxFactors smooth Effect foundation om jag använder någon, Den är helt okej. Täcker dock inte så bra om man har finnar men finns den gröna varianten och den har en bättre teckande efekt. Sen ett hely gäng med borstar för olika behov!



Garniers BB cream är min stora kärlek, lätt, luktar gott och tecker mint lika bra som en foundation (faktiskt bättre än den jag har.) Sen rouge från H&M bara, sitter väl ungefär halva dagen men har inte orkar kosta på mig någon bättre, Ögonbryns penna från Maxfactor en gång i tiden, Mörk brun. räckt i hundra år! Ögon skuggor från VivaLadiva färgerna är starka och sitter suveränt!

Mascara från Loréal, helt okej. Dom blir varken längre eller mer glaomurösa men den duger. tror den kosta 129:- och nja man kan få nått bättre för dom pengarna men de va lite nödköp med så får duga tills jag tycker jag behöver en ny!


Och till sist, favorit nagelacket från IsaDora, Shocking Pink 106 tror jag den heter. Min favorit färg och sitter relativt länge och torkar fort. Hår produkter använder jag från ''Proffs'' både ''puffpuder'' och silikondroppar. Hårspray med när de ska användas, gör dock inte de så mycket längre då de sliter på håret.

Hoppas ni är nöjda med svaret, ska springa till tåget nu och åka till skolan! Hoppas ni får en super dag. Själv ska jag åka o motionera mig själv och kusarna. Och självklart har jag hur mycket smink som helst så tog bara med de jag kan använda till vardags. Fest smink får ni se någon annan dag!


önske tänkande...

 
 
Ska prata med karln... Inte för intets skull man är tillsammans med en möbelsnickare ju!

På g till örbyhus...

.


God natt!

Vart en hemma kväll med film och sånt ist, imorgon är de skola sen hem och övningsköra! God natt.


Skolan, sista gången efter sommarlovet!

Åh vilken mysig helg jag har haft med trevligt folk i stugan. Vin drickning och båt åkande!
Hur som helst började skolan idag vilket inte kändes så bra, men va skönt och träffa min flicka igen och planera massa bus! Vi drog en lunch och sen en lätt shoppingrunda och kolla in rean, somvanligt kunde jag inte låta bli och handla... Ska åka och handla mat med bby sen med så lär väl bli pank!


so come on spin me around i don't wanna go home!

god morgon babies! Kom precis på att jag e ganska taggad på kulturnatten, älskar den! vi språrar alltid varenda jäkla år... helt otroligt! haha och iår vill jag spåra ännu mer.
 
Annars gick jag upp vid 9 för att bädda rent och äta furkost, ska komma någon gubbe och fixa ballkongen så vill ju inte precis ligga o sova neck när han kommer inrusande...(han har egen nyckel...) Så har varit vaken ett tag som sagt. Har även betalt mina räkningar... 1500spän fattigare + att mobilräkningen kommer nästa månad, yippie? Hur som helst måste jag leka med millus nu för hon håller på o mjauar och springer omkring i hela lägenheten... som att ha ett barn...

lunchar innan körnig nummer 2!

sitter hos farmor och har lunchat ordentligt, haha broccoli&bacon gratäng mums. haha börjar tröttna på o inte äta några kolhydrater så börjar väl igen lite smått i helgen. Men lite av min mage har försvunnit (psykiskt jalla fall) Så ska köra sista omgången snart sen bär det av mot örbyhus och hämta paket! 
 
Pratar lite med Johanna nu med, kanske planerar utgång på lördag... men vi får se! 

Sitter i soffan, fick min efterlängtade mjukglass fick jag i mig oxå men fick lite halvtaskigt samvete sen så vart en PW på 5km med ett jäkligt ont skoskav... Dog väl halft. Nu ska jag bara dö i soffan och äta melonkärnor.


hemmkommen från övningskörning...

den gick väldigt bra idag! så ska åka med ogge o fira lite med mjukglass och sen blir d eut o springa senare, måste ju göra av med kalorierna som man äter med. Hörs senare! big love.

natt shoppat lite så jag kan sova gott!

hatar att ha mycket pengar dom är så lätt att spendera!
 
 
 

600kr rikare...

.


Hemma efter körlektion...

Som gick väldigt dåligt idag, ska plugga lite nu o vänta på farbror!


Väntar på körlektion...

Sitter i bilen med farfar och väntar på min körtid ska börja, nu på morgonen vart det frukost sen en 2,5km pw, va väldigt skönt bortsätt från att jag fick en gigantisk blåsa på hälen av mina tränings skor! Dom vill visst aldrig bli mjuka...


Kväller och jag sitter i sängen och funderar...

funderar på allt som vanligt, alla söta tankar som flyger omkring i mitt huvud! ibland är det bara strunt och ibland riktigt seriösa saker, en vecka exakt kvar till skolan börjar. herre gud? alla ni som börjar gymnasiet nu, LUCKY tre år kvar, själv har man ett år kvar och inte en aning om vad som händer sen? stora frågor! Jobb? bostad? familj?vänner? vissligen är det ett helt år kvar, men de året vet jag kommer gå så himla fort! hur som helst ska de satsas att få klart de där körkortet nu! (som går ganska bra ändå förvånansvärt...) Ska hur som helst lägga mig i sängen och kolla på Hercules nu, haha hörs imorgon sov gott!

Städat sådär hela lägenheten,

Ska snart bege mig till ödehus och sen vidare mot Östhammar!


Semestern är slut och jag kan inte ens somna om!

En vecka kvar till skolan börjar, sjukt va de gick fort! Anton har gått upp och åkt och jobba och jag kan inte somna om... Gårdagen var jalla fall trevlig med soffi! Vi tog en sväng på hästarna i ridhuset men hade nog vart roligare att rida ut men de får vi göra nästa gång! På dagens schema står de tvätta och städa av, vill ha fräscht och fint när jag kommer hem på torsdag ju.


På g till stallet!

Efter att ha ätit naturell yoghurt och ärggröna till frukost så kör vi ett rejält ridpass!


lite sent kanske för ett god morgon?

men jag är jalla fall vaken! Har även ätit en delikates frukost bestående av keso och ägg. (inte ihopblandat!) och ska snart fixa mig, orkar inte träna innan körningen idag så blir en springtur ute senare om vädret tillåter. är ganska galet sugen på mjukglass med av någon konstig anledning? på körningen idag så ska vi nog öva och backa och parkera vilket känns som att jag har svårt för, ehehe. Stadskörningen är jalla fall check! Va väldigt mycket lättare att köra i Uppsala än jag trott så hade kanske varit lättare att köra upp där? Nå väl vi får se när den dagen kommer!

tröst handla...

ist för att äta godis shoppade jag lite på H&M, bland annat ett par pjamisar till min pojke!
 

lång dag! dö trött och lite hemlängtan.

eller egentligen är jag nog bara kram sugen. dagen började med att jag gick upp vid nio och åt en väldigt mumsig frukost...ost skinka och yogurt till det. sen vart det en 30min på löpbandet och 15min cykling kändes helt okej sådär, efter de vart de banan lunch och körlektion till Uppsala och mitt i smeten, dock gick de förvånansvärt bra och stadskörningen är redan avklarad! så inge mer in där i gröten och köra för mig. när jag kom hem sen vart det Lax och sallad till middag, väldigt gott måste jag säga! Och sen efter maten så hade ogge och jag lite social tid och kolla på hästhoppning, han satt och hoppades att alla skulle riva och jag ah, hoppades bara på en snygg runda. (ogge är min farbror för er som inte vet!) Anton hade även vart och hämta mitt hästpaket på posten idag med nya kandaret och ridbyxorna dock saknades bridongbettet men har ett gammalt tillsvidare.
Annars nu för en stund sen va Ogge o jag till ica o köpte lite gott, han fullt med godis... och jag cola light en gurka och en paprika. kändes inte sådär okej men känner mig bättre i kroppen nu efter mina 3 dagars bantning haha, nej men de känns lättare på nått sätt!

Omgång på löp bandet...

.


3km på 27min... Haha

Ja fast dock så sprang jag inte vart en power walk! Tog en skön dusch sen och nu ligger jag i soffan igen och väntar på att hästhoppningen ska börja om en timme, ska gå igenom om de finns nått i de här tjockis huset att äta till lunch som inte är godis...


Kolhydrat snål frukost!

Laddar upp dagen med noll kolhydrater! (eller pepzi Max har <0,1) men jag måste ju äta några så ;) sitter i soffan och kollar på The Hills ska snart gå ut på morgon promenix.


Hemma med huvudvärk?

har parkerat i Ödehus nu för natten, känns som att jag inte ens bor här i hålan längre? allt är dött och ica stänger 8. va ute och övningskörde en sväng med för att finslipa lite till halkan som jag har först av allt på tisdag, Och imorgon börjar jag även med att vara lite nyttig och påbörja träning! Ska bli så dom här två veckorna jag är på intensivkurs! eftersom när jag kommer hem så ska jag o Antonio börja gyma och bli duktiga! (synd bara att vi har ungefär 2-3kg godis i vårat skafferi...) Ska snart sova annars för jag e så himmla trött! Kom som sagt hem efter 4 imorse och gick upp vid 12. hur trött som helst jalla fall! 

Bakis häng i soffan!

Åh vilken galen natt, kom hem fem imorse så vaknade bara för nån timme sen! Va på Antons kusins bröllop som sagt, trevligt folk, mycket dans och väldigt god mat med! Fick även träffa nästan alla hans kusiner. Mycket trevligt!


God morgon snuttar!

God morgon mina vänner, vilken fin dag de är idag! Själv vet jag inte riktigt vad vi har för planer blir kanske att åka in till stan och köpa ny media spelare? Vi får helt enkelt se vad som händer! Hoppas ni får en kanon dag''


städa,laga mat och handla!

Allt är gjort, vi har varit så duktiga jag och anton, och pappa kommer och äter här om en timme ungefär, gjort hemmagjord potatis sallad och sås och massa mumsigt! Blir blåbär &hallonpaj till efterätt oxå som jag gjort, riktigt huslig kan jag faktiskt vara bara jag vill! Va även in en snabbis till uppsala och köpte mat och en ny resebur åt millicent.

RSS 2.0