sitter med kisse.

sitter och väntar på att Millicent ska vakna efter att hon kastrerat sig? eller va de nu heter för4 flick katter medans anton tvättar bilen och laddar för Barkary ikväll. stor stor bilträff! Ska bli riktigt skojigt!


gårdagen vart en kväll på birgerjal som sagt, drog tidigt tycker krogen suger för tillfället bara, inte okej! så blir ingen utgång på väldigt länge nu. Annars va tjejmiddan väldigt trevlig med trevliga brudar och god mat! Tackar för den kvällen Becca!

Tagga brudar!

yes idag kör vi utgång på bj i Uppsala för att fira min vän Rebecca, Men först självklart en tjejmiddag!

borde plugga, ser på film ist

hihi jag är en sån latrumpa. borde verkligen plugga är super viktigt att jag klarar affärsjuridik provet imorgon så jag får bort det. men kanske inte kommer gå så bra eftersom jag inte pluggar nått och alla som redan gjort de sa att de va skit svårt och ungefär hela klassen hade ig på de första. känns stabilt.
Ligger jalla fall ensam i min säng, har kört bil med pappa. gick inge bra alls. har sett film och nu ska jag ta en nattmacka. hungriga jäkel! imorgon ska jag hinna med massor oxå!

onsdags-inlägget.

hemkommen för någon timme sen, har börjat med maten lite smått. Eftersom att jag är en kvinna som tycker om att laga mat så står det ungsbakade grönsaker, bacon inlindad kycklinfile, currysås och ris på menyn. Blir lite stress för anton slutar halv 5 och vi ska hinna in till stan och träffa Linus och Elin med. Ska bli riktigt kul eftersom jag bara träffat Linus på krogen innan och hans tjej har jag inte träffat alls.

Dagens shopping vart en ny vårjacka för orkade inte åka hem och hämta min, sen nya pilotbrills och tränings dojer så nu har jag ingen ursäkt till att inte springa, men ska väl börja lite smått om astman tillåter.

Och igår va jag ju med Anton när han och hans bror tränade o skjuta! gick först en sväng i skogen sen sköt dom lerduvor och sen fick jag prova och skjuta med haha rena skämtet men va riktigt roligt ändå och jag träffade trotts allt några! Och shit så svårt de va.

innan skolan...

sitter hemma hos Anton och äter kakor haha, väntar på att få åka till skolan om typ en timme och 20min. så sitter nyduschad och naken på hans datastol, porrigt. Annars idag är det lungt på schemat, Ska försöka hinna med och köpa ny foundation lite snabbt med. Börjar 11.40 slutar 13.50 så kunde inte varit en softare dag.

om de intreserar någon har min tattoo börjat flagna så känner mig som nån jävla ödla...

nyser hela hela hela tiden!

min förkyldning kan ta sig rejält. har bara degat ungefär sådär och smsat med markus sådär hela förmiddan. verkar inte hända ett skit i skåne heller så inte bara här uppe allt är dött, får skaffa kompisar i norrland med så får vi väl se om de kanske händer mer där... antagligen inte. Har inte bestämt mig om jag ska åka till A än. lite beslutsångerst för orkar inte tjaffsa heller idag, är lite depp pga vädret med. Går inte ens att vara ute knappt. SVINKALLT! men känner mig duktig som har skrivit flera blogginlägg idag fast att dom är ointressanta gör väl inget alls...
såhär äcklig är jag idag söndag dåda... inte ens värt att gå ut egentligen!

söndag, fyfan vrf finns ens dom?

God morgon alla sötisar, hoppas allt är bra med er. Själv har jag sovit som en liten gris hela natten och inte som en gullig gris. haft konstiga drömmar och vaknat varannan timme ungefär. underar natt allså... känns konstigt o sova själv med efter att ha haft min pojk brevid mig över en vecka. Men ibland behöver man vara ifrån varandra för att sakna varandra! Men aja, dagen ska börja nu med att jag ska kolla om jag hittar nått kul och handla! som vanligt sådär. hittar jag nått ska ni få se vad! Har fått en förjäklig hosta med... fml!

Lite ögongodis till frukost. mums ;)



okej, förhandsvisning.

bara för att jag tycker om mina läsare så mycket så ska ni jalla fall få se mig tattoo. Dock kommer den inte komma upp på facebook. vet inte tkr inte alls om facebook längre! P.s har även färgat mitt hår igen nu så är så frächt så! :)


hemma en lördag... japp

ja, ny gaddad i onsdags, har bot i knivsta hela veckan men fick nog idag så åkte hem. gårdagen vart mat hos Antons föräldrar och fira hans storebror. Och idag är jag sur på honom. visst att man inte hinner umgås mycket på vardagarna de säger jag ingenting om. men sen att komma hem halv 7 en fredag och sluta två. och de sutom säga till mig att åka till honom. aja man glömer tiden. Sen gå upp halv nio en lördag bara för att åka o fixa bilen. visst fine inget fel med att ha ett intresse? men börjar kännas som de enda stället vi umgås på är i sängen... och de är när vi sover. Klart jag skriver med gråten i halsen, men jag tycker inte om att komma i andra hand. de vill ingen tjej göra.

hemma efter en mysig helg.

Varit med bby hela helgen. vart mat och vin hemma hos mig i fredags, sen låg vi bakis hela lördag och åkte mot kvällen och handlade massa gott och massa mat i Uppsala innan vi åkte hem. Och i söndags vart det bara att slappa.

Just nu har jag tryckt i mig största kebaben och är galet mätt o belåten, kört bil i flera mil och haft ont i huvet och solen i fejan så tyckte värkligen jag förtjänade de. ska kolla om jag hittar nå snygga pumps o beställa med. vem vet? Va jalla fall och köpte bil körar skor idag, helt platta. snyggt. ser ut som en dvärg brevid min lillebror fick jag höra med. ska även kika efter ett recept på nå gott som jag o bby kan ha till middag imorgon. nått förslag?

blir en hemma fredag!

och dricka öl med min kille och pappa, inte helt fel de med. Ska snart bli hämtad av pappa och åka till hålan tierp och handla (enda anledningen man åker dit är för att de e närmaste systembolaget!) Men jag hoppas de blir nått skit gott till mat för jag är jätte hungrig.
Nästa vecka ska jag även klippa mig och gå och boka en tid för gaddning! fullt upp som vanligt.
bjuder på denna otroligt fina bild sen midsommras på mig o min flicka. visst va vi snygga? dock inte på bild... farmor kan de där emd att fota. Grattis tanta! hur kan man misslyckas o få oss snygga lix?

förkyld - high five för de!

förkyld o jävlig, kunde knappt sova nått inatt. yes! Imorgon ska jag åka och rida och göra av med lite fett. Min bantning fortsätter haha efter att ha haft ett uppehåll idag. not okey.. men kände absolut ingen motivering. och de måste man göra, så funderar bara på att ta bort allt socker o äta nyttigt o börja träna 4-5 gånger i veckan ist. minst 2 ridpass och sen löpa 2 dagar! man måste träna minst en gång i veckan för att behålla sin kondition, minst två gånger för att förbättra den! Så blir och beställa nya träningskläder nu!
Övningskörde idag med gick ganska bra faktiskt. Pappa hoppas på ett körkort snabbare än han trodde!




Har även vart världens bästa storesyster och gjort pannkakor till lille bror, de kallar jag snäll,bäst, snyggast, generasaste och sexigaste storesyster ever!

föresten...

ska se nya American Pie med pappa... nån som sett fanskapet?

underbar påsk helg!

Helgen har spenderats hos min pojkes familj med skratt, god mat, godis och vin. En himmla massa kul, men ibland kan man få lite för mycket av de goda. haha nämner inget.. Men nu har jag jalla fall mellanlandat hemma och har varit ute och övningskört ett par mil. vilket gick väldigtbra. Vart öva lite omkörning dock v stillastående fordom haha men börjar få in snitsen och tillomed pappa tycker jag är duktig!

Men eftersom de har blivit för mycket av de goda nu så ska jag plocka bort kolhydraterna och bara äta fett och protiener, Dålig bantningsmetod jag vet. Efter någon månad har man gått upp igen och de är absolut inte helsosamt så om man är ganska  överviktig eller har mag/tarm problem eller även psykiska problem ska man inte banta på de här settet, för man får lätt problem med magen av allt fett! tro de eller ej. fett bränner fett. Önska mig lycka till från imorgon! hejdå pasta, potatis, bröd, godis, bullar, ALLT MED KOLHYDRATER! hej fet bea, keso, kött grönsaker och annat mums. tror inte jag lider igentligen haha!

trött, seg och allmänt bakis.

slutade dricka klockan 4 inatt, vilket är ganska sent för o vara en som brukar decka innan 12. haha jag vet jag suger... eller går jag bara hårt in på en gång? hah aja. Haft en super studentkryssning jalla fall! Östersjön kan leverera! även om de känns som om jag börjar bli lite gammal när jossa o jag sitter i bussen och pratar om gardiner, tekokare och elvispar men aja haha.

Annars har jag varit tsm med min fina pojke i 1månad idag. underbart att vara kär!

hemma en svängis.

Hej alla glad och ledsna! Idag är då den stora dagen som vi bokade biljetter till för sådär 7 månader sen. de är allså dax för STUDENTKRYSSNING! Och jag vet att alla är galet taggade. Själv är jag lite halv taggad sådär men de kommer nog igång! Har packat min väska, min nessicär väger typ 3kg bara den. Men de är tunna sommarkläder som gäller eftersom smartfacen som hade röstat fram temat hade tagit fram beach tema. Inte så roligt... alla fjortisar kommer springa runt i bikini och de kommer säkert finnas nått snusk som kör toppless med om de är så. haha. ursäkta mig!
Igår va jag och min pojke i stan och handla massa mat och lite kläder till honom! Sen på kvällen gjorde jag ungefär 3kg potatis sallad och fläskfile och tzatziki. De vart gott, Sen till efterätt vart de massa glass, maränger och chokladsås. Sen e massa godis på de. Efter Påsk MÅSTE jag börja bant eller nått. har dock inte gått upp spec mkt i vikt men börjar känna mig som ett svullo!



RSS 2.0