Pw på ingång!

Ska försöka bli lite pigg!


trött trött och ja trött...

 
åh blir aldrig pigg. vill bara sova! vaknade för ungefär en timme sen och ja åt lite godis till frukost, hihi är de söndag så är de! Ska hur som helst pallra mig ner till Ica sen och köpa köttfärs, för idag ska jag göra köttbullar! (om jag inte hinner ändra mig...) Blir nog även en promenix senare för jag måste försöka få igång min stela kropp. känner mig som 105år? Vart jalla fall ett rejält dressyrpass igår i stallet. Va riktigtlänge sen jag spenderade en lördag kväll i stallet men de va värt de. Hade ju sällskap av min pojke som fick stå ut så de va mysigt! men nu ska jag lägga mig på soffan och totalslöa någon timme. Sen städa av lite. Ser ut som om de bor en unge här för alla kattleksaker som ligger överallt...
 
saknar min systemkamera, måste försöka köpa en ny sen nån gång...
 
 
 
 

Helt slut...

Som artist! Jobbat hel dagen 7-16 sen nu slängt mig i duschen och ska åka till Knivsta. Förkyld och trött. Men ett roligt dygn hade vi jalla fall. Sov en halvtimme på de 1 1/2a dygnet så man va riktigt slut. Handlade inte så jätte mycket men vart fullt i bilen ändå på vägen hem.
Även lite bilder från redan och på några av sakerna jag köpte, orkade i inte plocka upp de som skulle till Knivsta och tänker ju inte avslöja julklapparna jag köpt ;)


Ullared here we come!

fick även veta att jag ska jobba på fredag... Lite små surt!


foto foto foto!

fler bilder i eftermiddag! 
 Fler bilder när jag har tid! 

Ont i min lilla rygg!

Så dom högklackade blir hemma idag... Fast vädret är ju helt kaos med så lika bra, ser ut som en luffare idag men ni gillar de! Ska bege mig mot skolan och försöka lära mig nått nu!


True.

....


städat, tvättat och pluggat!

oj vad jag är duktig! ska snart kila ner i tvättstugan och hämta tvätten, och de va inte lite tvätt heller! Men de är väldigt skönt när allt är klart måste jag säga! ska hänga in nya fräscha handukar i badrummet nu. badrummet utan badkar dock... heter de duschrum då? hur som helst ska jag fixa de sista kila ner till Ica och köpa de sista till maten som jag inte riktigt vet vad vi ska äta... har en fläskfile uppe så mycket vet jag!
 

Vaknade med ont i ryggen...

Vaknade av att katten hade panik attack för den inte kom in i garderoben... Asso vad är de med min garderob som är värt att vara i så allt jag äger har massa katt hår... Ska väl försöka pallra mig upp, tvätta, dammsuga och lite annat kul står på schemat! Imorgon åker jag även till Ullared!!!! och idag är de löning!


I skolan...

Och orkar ingenting, håller på att "skriver" en krönika. Går inte så bra... Jossa sjunger "i sittning on The toilet." och jaa livet suget! Idag är jag en negativ surkärring så bråka inte!


God morgon!

... Mina fina! Idag känns de inte som någon bra dag alls... Tågen är inställda säkert as sena oxå. De kommer vara skit mkt folk. Jag har ont i huvet och känner mig allmänt ful. Alltså är det en allmänt-ful-dag. Går i skolan till fyra med känns inte som någon höjdare, sen efter de blir det stallet!

Dagens kläder är vanliga och fula! Som ni ser...


Varit en duktig tjej...

Och har bakat! Två olika kakor på samma deg, inte illa. Allt går med lite fantasi. Snart kommer Antons fina mor och hämtar mig och då ska jag checka in grabbarna när de bygger tak!


Sängen än...

Åh orkar inte gå upp, bby drog och jobba så blir jag och katta idag med, funderar på att rita lite... Eller ja kanske plugga teori? Ska väl försöka orka gå upp först och främst... Söndagar är ganska ovärda men ska käka nån smaskig frukost så de blir lite bättre jalla fall!

För övrigt har jag och bby snart vart tsm i 8månader, helt galet! De är blandade känslor men bara positivt! Älskar dig väldigt mycket och har svårt och tänka mig ett liv utan dig!


Slöar fortfarande!

Kommer inte bli mycket vättigt gjort idag inte, men duschat har jag jalla fall gjort och vart till Ica, kan de där ja! Undra vad vi ska hitta på ikväll? Hade verkligen velat åka till soffi och checkat in hennes nya lägenhet men icke de, hatar att spara pengar!


åhåh... slarv-maja.

haha orkar inte med mig själv... tappat bort mina nycklar! är ju helt hundra på att jag la dom på byrån i hallen men icke sa nicke. hur som helst har jag suttit här nån timme nu och pluggat körkorts teori, as tråkigt! Ska gå och baka en kladdis kaka snart hade jag tänkt och tjocka mig. Ont i magen har jag idag med. mitt liv suger? har även kört en inpackning av mitt löshår. hoppas de blev rent o fint, har inte riktigt torkat än men de blir nog super! Har lite ont om bilder oxå men bjuder säkert på nån senare!

Älskling har även bokat en gaddnings tid till mig! några veckor kvar men är ganska taggad då!


Död i soffan med katta...

Ligger i soffan och e död, Jossa drog för en timme sen så plugga lite teori då! De tar sig sa gubben som klia sig i baken? Haha humor... Ligger i soffan och kollar pirates of The caribbian... Tycker bby kan komma hem så jag har nån och pussa på nu. Katten duger inte längre!


God morgon!

God morgon god morgon! Hoppas ni sovit gott, själv funkar de väl. Något ont i huvet och knät annars så. Ska bege mig mot skolan om en halvtimme kanske, men just nu är de kvalitets tid med siv som gäller!


Dax för middag då...

Dressyr träningen gick super! Dock så blev det väldigt mycket stuts och byten, men en väldigt trevlig häst som jag tror vi kommer äga dressyrbanorna i vår med. Ska hur som helst blir de middag! Sov gott mina vänner, lär vakna med träningsvärk i morgon!


Historia!

Fy va tråkigt, håller på att somna! Korsfästa hit och korsfästa dit... Orkar inte! Ska hur som helst rida sen och träna lite dressyr, lite seg men hoppas de går bra!


Duktig tjej...

Efter ett varv i stora spåret Och sen ett varv i lilla så känner jag mig lite duktig jalla fall, alltså runt 4km på under 30min. Turbo power walk! Haha okej vet att de inte är så grymt bra men lite jalla fall? :) ska trycka i mig några Alvedon mot magvärken sen ska jag spela lite sims3 på min nörd platta! Sen blir de checka nått skoj på TVn! Hoppas ni får en bra kväll mina vänner!


Ut på en PW!

Gammal som jag är orkar jag knappt springa, men nu blir de gå 5km!


Slöar i soffan...

Like a boss, bby ringde precis och väckte mig från min power nap så måste försöka somna pm en stund till efter en sömnlös natt i princip...


I skolan....

Småföretagande B , skjut mig!


Kan inte sova...

Åh va jobbigt de är att inte kunna sova och ligga med massa tankar i huvet... Japp japp så äre! Hoppas alla sover gott jalla fall.


Monster powerking!

Hemma i örbyhus, sitter framför TVn och dricker en stor powerking! Ska sova hemma inatt i min säng, dagens fråga är är det okej att ha kvar massa bilder på sitt ex?jag har lite svårt att se de som okej. Men alla är olika... Har inte kvar några på mina jalla fall men de är som sagt jag.


<3

Min fina pojke brukar "sjunga" den här för mig haha! <3

God morgon!

gud så skönt med sovmorgon... behövdes verkligen. Så skönt att vara ledig idag med! Så ska plugga lite sen blir det hem och köra med pappsen. Ska blir hur skönt som helst när körkortet är klart... Skulle ha börjar övningsköra när jag va 16 på en gång. haha ångrar de nu, så ni som kan börja så tidigt som möjligt så ni är klara när ni kan köra upp!
 
Hur som helst sitter jag här med min lilla frukost spom består av Yogurt och en macka. försöker att låtsas vara lite nyttig jalla fall men köpte massa godis och chips igår när jag va och handlade med mamma, Anton vart jalla fall glad.
 
bjuder på en gammal sommar bild. ganska brun, fint väder och ja, utväxt 2dm ungefär...

Dagen till ära...

Rita och plugga teori...


Mys i stugan!

Gårdagen vart mys i Stugan med måla och sånt som måste göras! Vart även en fisketur på förmiddagen och jag fick tilloch med fisk, synd att jag är så rädd för dom bara... Idag är jag as förkyld så ska plugga och betala räkningar idag. Kul väldigt kul...


Ikea och storhandlade!

Vart en liten sovmorgon till tio innan jag och bby åkte in till Ikea och handlade nytt till våran säng! Vart både det ena och de andra till vintern så vi kan sova skönt, nu ska vi hoppa in i duschen och åka till Östhammar och äta lite släkt middag, sedan efter de ska vi åka till stugan. Mysigt vi har inte varit där på några veckor nu men hoppas vi kan åka lite båt!


Åh snart tvättat klart!

Skönt att vara klar med hushålls sysslorna för ett par dagar! Bäddade även rent i sängen. Så mysigt och lägga sig ikväll!
Annars har jag märkt att jag fått väldigt många läsare vilket jag älskar! Sen de där med kommentarer är både bra och dåligt, självklart vill jag svara på frågor men elaka kommentarer vill jag inte ha! Och självklart har jag inte gjort nått med mina läppar, de va ett skämt? Humorbefriade människor. Funderar på att ta bort kommenterar funktionen med? Vi får se! Ska jalla fall se film nu. love!


juste ska berätta nått annat kul med!

i onsdags när jag va i stallet så red jag först lille puh. som va super pigg och de gör ju matte jätte glad! Men efter den mysiga turen i skogen så red jag ut på Pistage (Tage) en sväng för han hade stått sen söndan. Han va jätte pigg. han är ett Halvblod på runt 170cm och är en gammal herre på 23år. Hur som helst va han så pigg så det va bara sätta sig i hagen och nöta dressyr för att överhuvudtaget få någon kontroll. Han gick sådär tyckte jag, tyngde lite och ville gärna rusa på. Hur som helst helt oväntat kom hans matte och mamma ner i hagen, hon hade inte sett mig rida honom förut. och hon vart jätte glad! Hon tyckte han gick jätte fint så hon tyckte tilloch med att vi skulle tävla några lättare dressyrklasser som L.B1 och L.A1. Så ivår ska jag jalla fall börja med L.B1 om jag har tid. Ska bli riktigt kul att tävla dressyr på stor häst. Dock är jag en hoppryttare med dressyr sits som dom flesta tränare beskrivit mig. Men det är meningen att min D-ponny och jag ska rida fälttävlan med dom stora hästarna ivår. Med en jäkla massa träning då hon är svår riden, ska försöka hitta nån bestämd tjej som vill tävla henne i hoppning med några gånger. Mycket med hästar här känner jag. och mycket text...

Redo för skolan...

Men tåget går inte förens om en timme och de är piss väder, jag blir så deprimerad! Sen efter skolan ska jag såklart tvätta och städa lite med... Värd fredag!

Linne - new yorker ( köpte de igår...)
Kofta&byxor - vero moda
Örhängen - farmor
Ring - tradera
läppar - eva&adam kliniken


Godmorgon mina vänner!

Vaknade av en mardrömmen klockan sju, inte så kul att man inte kunde somna om sen, nej! Ligger hur som helst i sängen fortfarande och hostar, börjar inte skolan förens tio så kunde sovit till halv nio, men nejdå!


Efter en tur på 3,6km.

Inte så långt för den tränade kanske men för mig räckte de eftersom mina öron strejkade, hur som helst blir de dusch och tv nu! God natt :)


Seg dag, men snart helg!

Vart en halv seg dag i skolan, vart en sväng med Jossa på stan där imellan med. Va väldigt mycket rea så fynda tre linnen för 45kr! Då får man handla, synd att dom va lite sommriga men går nog att matcha ändå. För övrigt fick jag chili saft i ögat, om någon undrar gör de jäkligt ont!


Morgon morgon!

Vaknade tidigt och ändå är jag stressad, fick jalla fall höra att många inte ser skillnad när jag har clips och inte... Förstår inte hur?


Hemma i sängen!

Vart rida två hästar och sen mat på de, har parkerat i sängen nu och ska sova bredvid min suris... God natt!


fått fler frågor!

ni är så gulliga som kommenterar massa frågor till mig, Jag försöker få lite tid att svara på dom som nu när jag är hemma i två timmar innan jag ska åka iväg igen. Jossa och jag var en sväng till Ikea. Vart nya kuddar till soffan vilket vart värligt snyggt dom är svarta med stickade tjocka ränder. Passade riktigt bra till våra ljusbeiga kuddar vi har i soffan med! 
 
hade fått några frågor som jag ska försöka ge svar på, dock uppskattar jag namn på kommentarer och om ni har en blogg att ni skriver den! 
 
Åh vart är dom bruna köpta? Svar svar svar tack! kan jag säga. Jag har lika dana.. Nelly
Skorna är som sagt från Nelly.se som den anonyma bruden sa. Dock har jag köpt mina på members.com till ett kanon pris eftersom dom hade erbjudande på dom. Dom finns även på rean på nelly såg jag. så checka in dom http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/vardagsskor/nelly-shoes-427/haldis-427967-99/ om du har storlek 36 som min vän Jossa, annars är de bara o vänta o se om nya storlekar kommer! (dock va dom värligt stora i storleken... men orkade inte byta!)
 
hur ser de ut i eran lägehet? Bra blogg! :) / Jennifer B 
Det vågar jag inte visa nu, haha men lovar att ta kort när jag städat nästa gång och de är fint. Blir så stökigt på morgonen när jag inte orkar göra nått sen har vi en katt som leker med allt... (ja de ligger hårsnoddar ÖVERALLT! så blir tokig när jag inte hittar dom...)   
 
vart har du köpt linnet? :) 
antar att du menar linnet jag hade på kulturnatten det kornblåa? Det är egentligen en klänning från Gina men som jag köpte i en mindre storlek och har som linne, de är en knut på ryggen. 
 
 

Skolan fast va visst ledig?

Åh åkte in till skolan sjuk som jag är och såklart har vi inte ens nå lektioner.... Asso fy och blä! Jag som inte ens ville gå upp imorse och sen så är vi typ lediga? Vet inte va jag ska göra nu men blir antingen åka hem en stund och softa eller åka och handla.


Dagen outfit!

Jätte fort!!!!!
Linne - bikbok
Sjal - Gina
Kofta -H&M
Byxor H&M


Tjuvtittat!

Tjuvtittat på älsklings hus ritningar, jag gillar verkligen de jag ser! Är som sagt back in Knivsta. Vart en sväng till ica och köpte läsk Galet sugen på 7up j
Haha... nu på med mjukisar och kolla tv, skola imorgon och de känns sådär.


Hämtat paket...

Med dom här snyggingarna!!!


Kämpar på jobbet!

Med världens jobbigaste förkyldning, men motion får jag! Fast nu ska jag kära maskin resten av dagen.


Blääää vill hem...

Vill hem och sova... kan inte andas heller? fy vad jobbigt att må skit och vara förkyld. Sitter jalla fall i skolan och har Svenska B. Hade Matte B innan som gick förvånasvärt bra? känns som om de kommer gå bra i de med men de är väl nu ibörjan när man orkar bry sig... 

Hej as förkyld här!

Fy vad jag mår dåligt, kan knappt andas och har ont i halsen! Filmen igår va jag stressad när jag bloggade så kollade såklart på en plansch där de stod cockpit, i själva verket såg vi magicmike! Elin och jag tyckte den va jätte bra, och killarna inte... Så ni brudar som gillar snygga kroppar, se den! Dagens outfit är slapp för jag är jätte seg och orkar inte men vi kör den ändå... Allt är från H&M, koftan är från H&M kid, bra där!


Väntar på bion!

Lever igen efter mat och bus, så nu sitter jag och bby på spegeln med Elin och Linus och väntar på att filmen ska börja. Cockpit hette filmen, hoppas den är kul för jag behöver verkligen ett gott skratt!


Vet inte om jag är levande eller död?

Men kul hade vi!


Men fyfan

Mår som man förtjänar, älskar min kille jävligt mycket ...,


Redo!

Redo för kvällens äventyr, ska snart bege mig mot månkarbo och ha tjejmiddag, sen vidare in mot kulturnatten!


Morsning!

God morgon alla fina! Hoppas ni har sovit gott. Ligger just nu i soffan och fick frukost av min fina. Är trött men tror jag är redo för kvällens aktiviteter ändå. Hörs senare


Mys middag med älskling!

Efter mitt fika besök slängde vi ihop en plakstek som vi smällt i oss, nu är de chips och film som gäller! Hoppas ni har en mysig fredag kväll :)


Håret vart svart!!!!

Oj va mörkt de vart! Tur att de snart är urtvättat ändå...


In the soffa!

Sitter här i soffan, ska snart slänga på mig lite smink för soffi kommer om nån timme för en fika. Lite fredags mys är alltid okej sådär.

Sitter med hårfärg...

sitter här med en brun hårfärg i skallen, har en tendens att bli ljust i topparna sen jag blekte de så de sitter inte så bra där de är slitet, åh måste verkligen klippa mig... ska jalla fall skölja ur de här skiten nu!


pain, pain...

åh vad ont jag har, vad har jag nu haft för mig inatt? käns som om jag fått ryggskott i svanken ap ont o sitta och gå sen att böja sig ska vi inte tala om. Lyckat mongo, lyckat! Katten är helt tokig med, tog en kvart o bädda sängen för att hon skulle hoppa omrking och grejsa.

Bjuder på en osminkad bild och i myskläder, anledningen till att jag lägger upp en så ful (har inte ens Bh lix...) är att jag fick frågan igår om hur långt mitt hår va utan löshår...Svar: De är lika långt, har endast de för att de ska bli tjockare.
Bjuder även på en Millow i H&M påsen, hennes nya hem?

Hoppas ni får en bra fredag förmiddag så hörs vi när jag kommer hem!


Kvällsmys!

Haft kvällsmys med min pojke och millis, vart både lite pizza och annat gott! Nu ska jag ligga i soffan med katt sällskap och se "trubbel i paradiset" som går på 6an .


Update & Lite svar på era frågor!

Hej mina fina, har nu kommit hem från skolan och suttit en timme framför mitt designprogam och suttit och kodat lite så nu är det ny höstig design till bloggen! Orkade dock inte starta Photo shop så är inte så jätte bra kvalité. Men kände för att förnya mig lite. Påminer igen om att jag inte gör designer och vill inte ha några FB medelande ang detta. Men uppskattar att ni tycker de blir fint! :) Ska svara på några av era frågor som jag fick här på förmiddagen, nyfikna som ni är! ;)
 
Vart handlar du mest kläder?
oj det va en väldigt svår fråga. Måste ju säga att det är mycket på H&M men sen är det väldigt olika. Äger ganska mycket från Gina,Only och New yorker med. Beställer mycket kläder online från H&M med där sortimentet är lättare o hitta och dom har billigare prylar, sen bra rea priser! Sen tycker jag det är mer spännande med paket i brevlådan! 
 
Vart köper du dina snygga skor? :) tack för en bra blogg!
Tack Louise! som jag såg att du hette ;) Jag köper mycket skor på Nelly.com och skopunkten eller dinSko. ibland kan de slinka med ett par skor lite var som där jag hittar nått snyggt. Dom senaste var från Bonprix och nu väntas ett paket från members med 2 par från Nelly! 
 
Vad är din statistik? :D
Min statestik är väl sådär, mellan 10-40 unika besökare/dag och mellan 80-120 sidvisningar/dag. Varjerar väldigt mycket på hur jag bloggar!
 
Vad har du för sko/kläd stl?
Antar att du menar Storlek. hatar när folk förkortar det stl, ser så fult ut haha. I Skor har jag väldigt olika. När jag beställer kör jag alltid 39.  funkar alltid. Men om jag provar dom i butik kan det vara 37-39. konstiga fötter? I Jeans har jag 27/32 eller 36. Tröjor S eller 36. Underkläder S/36 och 75C/70D. Nu vet du om du vill köpa en present till mig nån gång!
 
Hoppas ni är nöjda med era svar! 
 
Vart beställde du de senaste skorna som din kompis fått hem från usa
Har lite svårt att uppfatta frågan eftersom... jag beställde dom inte åt henne? Och hade hon velat att man skulle beställa lika hade hon nog skrivit vart dom va köpta i hennes blogg! Avslöjar ingens shopping hemlisar de får hon avslöja själv. 

Hallå i mitt badrum!

Tänkte berätta vad jag använder för parfym för jag är så snäll, den luktar galet gott och folk lägger märket till den, doften sitter även kvar länge! Den heter La vid est Belle och kostar runt 659:- för 50ml. (799:- på Åhlens) Kanske inget budget val men älskar den så är helt klart värt de tycker jag som köper en dyr parfym typ en gång om året! ni får även en sötis bild på mig!

Juste. får både mejl på FB och på min mail om olika frågor. Så passa på och skriv och fråga så ska jag försöka svara på dom! Ha en bra dag... Puss!


God morgon-

har precis käkat en macka. Är helt död i kroppen på nått konstigt vis? behöver en ny säng... men man kan ju inte få allt just nu kanske! Hur som helst är det väldigt fint höstväder idag, fast jag tycker inte de riktigt är höst fören löven är gula! Ska väl pallra mig upp från soffan och bädda sängen nu jalla fall, om jag hittar nå snyggt KANSKE jag bjuder på en dagens!
 
 

Ahhhh sömnproblem!

Vill sova, är trött! Men inte fasan kan jag sova inte... Ligger i mina tankar och funderar hår, dip dye kommer mina tankar till, men isf blont och mitt hår är ganska slitet så känns som om det bara är o glömma, men snyggt är de! Ska försöka sussa nu, god natt


Mys i soffan....

Slutade tidigt idag, väldigt skönt eftersom jag sover så dåligt. Så milli och jag ska checka en film och ta en lur. Slog även på stort och slog på med en satts pannacotta, blir även fin middag med firre ikväll!

 


åh, är sjuk!

sovit dåligt som fan två nätter, vaknar typ varje timme? typ fullmåne... eller nått. Hur som helst jobbade jag 7-16 igår. Lite extra cash har väl ingen dött av? eftersom de e 22 dagar kvar till Jossa o jag drar till Ullared, woop woop! Hur som helst vart de bara slänga på sig kläderna och åka till stallet efter jobbet. Äta Vaccinering, fika sen åka hem. Helt okej dag förutom allt jobb. Idag är det tillbacka till skolan och sluta 12, Härligt!

I huvet på en knasboll...

Sitter just nu på tåget hem till Ödehus, vart hem och laga mat till min pojke innan jag åkte vidare. Ont i magen och ont i huvet och börjar bli kyld... Tänker skylla på Jossa, fast hon är söt ändå. Dock ska jag upp och jobba imorgon så är lite otaggad men extrapengar är välkomna den här månaden! Tycker jag vart duktigt och levt ekonomiskt ändå jag...


Helgen är över...

Hej mina vänner... Och god natt!


God morgon världen!

Åh vad jag sovit? Somna typ 11 igår och vaknade 11, måste skynda mig äta nått innan jag somnar om! Är alltid jätte trött om jag inte äter på en gång typ, gårdagen var väldigt trevlig, kräftskiva hos Jocke och Sanna, och massa gott fanns de att äta! Perfekt för en som älskar mat ;)


RSS 2.0