låång dag!

Vaknade typ ehm... 10 sen drog jag i sängen till 1. Sen gick jag upp och typ solade så gott de gick som sagt molningt som tusan, Har varit en ganska kass dag. Känt mig skum. men nu på kvällen har pappa o jag sett nå film med Angelina Jolie & johnny Depp och den va fan bra. Hette The Turist.




nu drog min Esther... :(

saknar henne redan, hihi men vi ses i veckan igen! Vi har haft de as mysigt o kolla på film o käka popcorn med grillkrydda. AS gott. Vi har snackat om killar och har en liten grej med en dubbel dejt! kommer mer till det när det blir aktuellt haha, sjukt skön grej på gång säger jag bara!

gårdagen... bara glöm de.

den vart lite för mycket av både det ena och det andra. Men aja vi kör på det. Taggar inför Ön på tisdag jalla fall då är det dax igen. Och äntligen ska jag få festa med min Jossa <3

Fast just nu ska jag plocka undan i mitt rum för en av mina flickor kommer och håller mig sällskap senare!

Min stora dröm mitt i natten...

haha de här kommer nog låta lite knasigt men när jag va hos min kusin nu börja jag o hennes pappa snacka om slitz! Och de e ju så att min lilla dröm e ju att stå modell för omslaget där ehehe, knas va? När jag pratat med vissa så låter de nervärderande och som om de e äckligt? vad är det för äckligt med det? Är man en Hora ba för att man blir fotad i underkläderna? Eller dom som går i bikini på stranden eller är H&M,Ellos och alla dom där modellerna där oxå billiga
bara för att dom visar sig i underkläder? Hur som helst får man säga vad man vill, Men när jag fyller 18 ska jag jalla fall skicka in bilder till dom och sen så får man se vad som händer helt enkelt! Det är inget brott att va snygg precis och visa upp sig? vrf ska man annars ha snygg kropp om man inte kan använda den?



Nya skor mitt i natten!

haha shiet va sämst de e o va hemma, Men aja. Beställt två par nya skor jalla fall. Ni får se när jag får hem dom!

haha orkar inte blogga alls som ni märkt...

här e allt rätt okej, Saknar Jens! kan inte komma undan med de. Men kan ju inte säga att jag inte gillar när killarna visslar efter mig här heller ;) Pallar inte blogga för mycket för mycket för mycket just nu och börjar nog igen när jag kommer hem... allså... imorgon övermorgon eller nått kul. Puss!

framme i åtvid efter första natten.

Sovit som en gris, eftersom jag inte typ hade sovit på ett dygn... De första jag gjorde när jag kom till Linköping var och köpa nya underkläder. haha vart en hel del men de va rea och jag va nere så wtf? Idag skulle vi ha badat o solat men vädret vart piss så nja får se. Annars så är det att åka till faster senare som gäller! ska bli kul o träffa henne o lill-kusinen Nikki!

åt helvete med skor... jag behöver dig!

fuck allt som heter skor, (även om jag precis beställt 3st ny. 1000spän fattigare och inte ett fuck lyckligare)  Jag behöver dig Jens, jag älskar dig jag fattar inte att det ska behöva bli såhär för att man ska känna de där, de där hjälp lösa att jag inte är ett skit utan dig, att du älskade mig fast mina små brister som igentligen är jävligt stora. Det inte många skulle pallat, även om det kanske inte bara är mitt fel är det nog till största del det. Förlåt, jag ger allt och jag menar allt för dig, det gör jag fortfarande och kommer alltid att göra. Du är världens finaste kom ihåg de.

love vs skor

Då va man singel då, asso shiet de ända jag säger är att jag mår bara så illa! som om jag inte gjorde de innan lix? Men nu ska jag beställa skor som en idiotas här! bilder kommer.

men hallå lix...

åh vad jag inte pallar, min mage knyter sig som om den vore ett skosnöre nån försökte lära sig knyta på och verkligen inte lyckas. asso va är de för fel? fuck palla gå o kännas sig sjukt nervös för ingenting.

skit i insidan, de e utsidan som räknas jalla fall fråga vem som helst?

Utsidan ger insidan en chans, soo true. Packar inför imorgon, fixat mina naglar så känner mig lite vacker oxå. eller ah, just nu har jag bara ont i magen och känner mig nervös på nått sätt. don't know way. tror de e för mkt tjafs hela tiden för de e fan inte resfeber för de hade jag bara när jag flög själv första gången typ haha, tönt! Hur som helst drar jag till lkpng imorgon, as skönt o komma bort, fast känns inte bra o lämna allt eftersom jag är lite av en hemma människa jo tro de eller ej. Jag som alltid är ute o flaxar!






övertala pappa, gör framsteg!

haha shiet min pappa är så svårövertalad men igår så va de lite sisådär när vi satt vid matbordet. Gillar att jag brukar få som jag vill ändå till slut. En gång fick jag ny mobil bara för att åka och äta middag hos farmor&farfar när jag va mindre, haha illa jag vet!

Men nu ska bikinin på och ska tillbringa några underbara timmar med mina brudar vid poolen!
Lite ångerst över att mina tuttar har krympt dock, så känner mig inte lika snygg längre... haha jo de e sant!

blixtar och dunder, magiska under!

ohh försökte o sola i flera timmar men soljäveln går bara i moln, Imorgon MÅSTE de va fint för då ska jag o mina biatches softa på badet hela dagen sen på kvällen - grillfeeest!

Brun blir man ju fan inte jalla fall, åt helvetäää med svensk molning äcklig sommar! Magen har lärt sig prata 24/7 tillomed, han har mycket intressanta synpunkter på allt.

nu skiter jag i solen... på med brun utan sol!

eftersom jag somnade vid 5 igår, haha smart ass. vaknade nu och e fortfarande trött för att jag sovit för mycket så kom jag ju på att jag smörjde in mig med lite brun utan sol igår (nått från apoteket med lågvärkande efekt) ! Men det vart ganska bra, Fick dock 2 små fläckar men ska pila av kroppen idag så men brunare vart jag nog lite och sen är jag ju lite gulbrun i brännan så de smälte in braa! Inga planer för idag bara tänkte ta livet som de kommer!

dusch klockan 4 på morgonen, tack?!

åh va sur jag va när jens kom o hällde massa vatten på mig mitt i natten när jag låg o sov, Sen va jag minsan sur och skulle sova i mina blöta kläder men inte ens de fick jag göra. Ah Jag och min nya polare Vendela försökte jalla fall att sova i en lekstuga på golvet på en pressänging, Men vi lyckades inte för hon kunde inte sova o jag frös som vanligt, Så då gick hon in genom fönstret ( vi blev utelåsta ) Och så, Sen hemnades vi med att stänga av alla datorer o allt skit men då fick vi bara ännu mer vatten sen vart vi utdragna på nå jäkla promenad för att se en unge som satt i fönstret o glodde? wft lix? Ah sen så spelade dom massa hög musik tills typ 6 men lyckades somna där ändå i mina blöta fina kläder. Men inte fick man sova då heller, för då skulle Jens kommma o grejsa. Han som hade tjaffsat hela kvällen om att han o tobbe hade bytt flickvän? Åhh va sur jag blev. Men skönt o va hemma är de jalla fall.

mmm, mot mehedeby!

vart nere o käka en sallad efter en dags arbete, haha vart lite pengar ändå. Alltid sånt som går åt. Bra o ha häst ibland när man kan tjäna pengar på dom.  Sitter med ett glas rödsaft och ska åka till mehedeby 19:44! full rulle kommer hem imorgon!

shiet va snygg jag va... 2007-2008

Ricktig pudding, Grr! Biljetter bokade tills fredag - check!



hemkommen från östhammar...

Åhja, men bara packa om och ta en powenap, efter att somnat halv 2 o gått upp 10 i 8 dåda. Men Jalla fall så vart de en stund hos farmor och hon hade fått tbx ett par skor som va nyklackade av sin värdinnna som va henne för hur länge sen som helst, Så dom tog man ju beslag på. eheh, tyckte dom va fett coola till ett par jeans och nå enfärgad tröja eftersom de va då lite mycket färg i dom, Men med vittlinne blir det mums!


just my time...

Vilar upp mig lite hos farmor o farfar efter att suveränt dygn med Cicci, Provred hennes nya häst med och den va super fin! Inte lite sugen på att skaffa stor häst inte. Nja har ett år kvar på ponnyskrällarna så får bli de.

Just nu sitter jag landad hos farmor&farfar, Varit typ... haha okej de enda jag gjort ikväll är att äta massa o se på film. Och sen så haft ont i magen då. Men otroligt skönt va de, Tog ett varmt bad och satt och kolla ut gardiner och lakan och sånt mys till nya rummet oxå. Men imorgon bär de först hemåt sen vidare till mamma på eftermiddan.

utan krök blir vägen så rak!

Mot Östhammar!!!

Bad vs Good

allt mitt illamående vs ont som fan i magen när jag äter har ju vart ugång länge nu, Resultatet är att jag kommer i mina 26er i jeans igen. Än så länge klagar jag inte, Absolut inte. Förutom att jag saknar att kunna äta och bli mätt ist för att vilja springa till toan. Men troligtvis är det nått jag mår dåligt över, ska bara komma på vad det är...

förut hade jag världens överhäng o fick inte igen dom här knappt fick ligga ner i sängen haha, nu sitter som snyggt igen! snygg skugga av blixten de vart på röv fickan haha! Nu blire liv här, Min röv på en blogg, Slamp-varning! säg till nån som bryr sig!


TAGGA RÅÅ!

Jao, fick sovsällskap halv 3 inatt, trevligt trevligt haha. Sen så somnade jag inte förens vid 10 i 5 för någon ba decka o låg o snarka. Så sov till ett sen drog vi. Sen sova där med. Och haha äta? Shiet pallar inte äta längre. 5cm bort från midjan, Great! mina tiger of sweden Jeans sitter som om jag föddes i dom! Imorgon bär de av till Östhammar! Boar där tills Lördag!


Inrednigns ångerst!

Ao, imorgon rivs golvet o allt ut i min brors rum, Tur att pappa började där ändå eftersom jag inte har den blekaste vad jag ska ha för färg än! Lite irriterande först var jag helt säker på ljusa färger i sovrummet men nu kom jag ju på att rött o svart e ju ganska porrigt med! Men i Tv rums delen ska jag ha en fondvägg med ett motiv fast tänker inte avslöja vilket än, haha kommer bli grymt snyggt där!


N-now th-th-that that don't kill me, Can only make me stronger!

Hemma från min lilla pojke, Sov där inatt vart väl sent så låg o drog till halv ett innan jag drog hem. Men de va riktigt skönt! Shiet va skönt det är att vara spontan dock så tycker jag inte om vädret för det går inte att sola så jag kommer bli en riktigt blekfis! Men hoppas på bra väder eftersom på Torsag drar jag till Kusen ett tag och då vill jag bara ha bra väder! Men igår när jag var i stan köpte jag ju dove summer glow, Såg resultat på en gång på vissa ställen och än så länge har det hållit sig fint, Va rädd att jag skulle se ut som en dalmatin imorse när jag vaknade haha men nejdå!


vad då mixa o matcha?


håll mig hårt eller släpp mig helt...

ibland blir jag bara helt tokigt galen på de här, ångerst!

världens bästa karlsson!

Haha som sagt kom soffi till mig igår, galen kväll... Minst sagt! Men as kul hade vi, Vart mycket mygg under äppleträdet så vi givk in och dryga till typ halv 3 på natten sen decka vi duktigt i min säng! haha så söta cheyer!

vin,gin,shots och självklart korta shorts!


hatt på mot och hämta Soffi på stationen snart!

Men först till Ica och handa lite chips o grejer, Vi ska sitta under mitt vackra äppelträdet o dricka vit saft och ha de underbart bara!

Underbara sommar ärr, Fast eftersom de va en andra gradens bränskada genom nåda knävecken så kan man vara glad ändå att de inte syns mer, Så länge man inte blir jätte brun!


konstig kväll... elr om de va natt vem vet?

Haha vart typ en billig kväll igår, Ärligt va smet och betala inte ett skit! haha Nej, men sen så var det ju nån som råkade nocka mig igår.. eller jag nockade nog mig själv igentligen haha. Hjärnskakning yes. Sen kommer min bby soffi så vi ska bara köra idag igen, GRR! 2 dagars på G! eller kanske blir 3 dagars? ;)

Oh så jävla skönt!

rena orgasmen att veta att man jobbat klart för den här sommaren, Men de va en kort en när man får veta att pengarna ska sparas. haha! Men sista minuten vecka 8 i vår, GRR! eller om allt inte råkar festas upp när jag fyller 18... woops!


just nu... i mitt huve?

ofta de ens finns nå mer än luft där haha, nej asso just nu e de så sjukt skön känsla... en dag till fatatr ni en dag till? Sen har jag jobbar mina 4 veckor! slipper å upp klockan 6 på morgonen, Slipper gå i tunga skor och varma byxor. Ska sola röven av mig så mina fula linjer efter arbetskläderna försvinner... Så jävla nice, Party i helgen? Vi får väl se vart de leder! Imorgon ska jag jalla fall vara lite sexig för min pojka tänkte jag! Grr!

Jag älskar skor!

min underbara Josefina har precis åkt för hon va o hämta lite saker som hon glömt, Saknat henne fakitskt. Oh min bby, Sen fixade jag lite med mina älsklingar! allså mina skor haha, Dom ger mig kärlek dom ♥
Dock står mina vardags skor nere fortfarande, och där kan dom stå får ju inte plats med alla barn :(

Imogon är det jalla fall sista dagen att jobba! Ohh så jävla skönt!


plattfot dåe!

som hakke min handledare kallar alla, hmm han e lite knas, Jalla fall kommer väl jens till mig nån gång under kvällen och ingen aning vad vi ska göra men antagligen skrika på varandra eller så är vi jätte mysiga haha, får väl se men vi brukar inte skrika på varandra. E själv hemma så... Slängde ihop en sallad i kylen men e fan inte hungrig eftersom jag får så jävla ont i magen! Orkar inte äta då. Men får försöka få i mig lite sen.

Naxel fix... helt i onödan!

ny duschad och så, tog bort gammalt nagelack och ska måla på genomskinligt, Mina naglar har gått av så himla mycket när jag jobbar! *cry* Men sen när jag jobbat klart blir de till o köpa massa nagelfix! Love it!


då var tisdagen gjord...

jobb jobb jobb, 3 dagar kvar! Jag ska stå ut... Fast nu är man så inne i de så de e knappt jobbigt. Annars lagade min bror mat idag, haha spagetti o köttfärsås, gott men min matlust har försvunnit så får bara ont i magen och mår illa när jag äter, JAG SOM ÄLSKAR MAT! Ont i huvet har jag oxå. not a soo good day!

bara några av grejerna, kom på att jag MÅSTE duscha!


PAKET ÖPPNING! Ni får se snart!


Duktig chey som lagar middag, eller finns de en baktanke?

haha, okej en pytte liten är att pappa ska skjussa ner mig så jag kan hämta mina paket med skor o kläde rpå posten, See u later med bilder!

Jag tycker om när du tar på mig...

ao, just nu mycket tankar i mitt lilla huvud, elr igentligen är jag rätt tjockskallig. Har nått jäkla behov just nu som inte blir uppfyllt! Lite tomt i min stora säng. Känner mig fan oskuld igen haha!

haha jag dör!



Lite nya underkläder!

Ja, vad säger man... Kanska ska sluta beställa underkläder? Bharna va nästan försmå, Och trosorna va lite stora! Knasiga storlekar dom har på Halens... Men de ända vi har lärt oss är att inte beställa mer BHar eftersom det är knepigt med storlekarna. Får hålla sig och beställa Bhar från Ellos & HM för deras stl är bäst,  Men får använda Bharna tills dom blir ut töjda ;) Men idag ska vi jalla fall äta tacos senare, Bra bra lite sugen på de fast min mage gör ont ;(


sämst blogg helg...

Men vart några dagar off när jag var hos mamma, Fick massa saker där oxå, höhö 3L ''saft'' och lite annat kul, fick även två par jeans som hennes kompis inte kunde ha men dom satt taht på mig med men dom e as snygga så ska banta så jag kan ha dom, Har verkligen bestämt mig för det nu. Ett par Tiger of sweden Jeans och ett par Disel. Men eftersom diselna var 26 så va det ju riktigt tight men de SKA gå! Annars äre väl ba boka tid för fettsugning elr nått!

Annars väntar jag på att pappa ska komma hem så jag kan ner o hämta paketet med jossas o mina nya underkläder, Sen imorgon kommer nog lite nya skor!

RSS 2.0