hmmm SÖNDAG!

igentligen är de lov, de e nice... Men vissa jobbar ju och de är kanske mindre nice! Annars känns de ba som om någon skulle kunna döda mig, vetifan va de e för jäkla känsla jag har i hela kroppen...
Lite bilder sen i Fredags. Och de e nog Beccas o Jossas mest, så ge äran till dom! Fast första e Tess haha.

nu börjar jag känna pulsen som stiger!

Det här ska bli den bästa dagen i mitt liv... kanske inte men den mest spårade på länge jalla fall! börjar tagga till, ska dra till Tierp om 2 timmar och då korkar o fixa oss sen. vi upp så vi hoppas jag kommer in ikväll annars är ju buskar rätt trevligt o ligga i. Och hoppas de e trevligt folk utanför då haha nej nu ska vi va posetiva klart jag inte ska spåra. Hoppas ni alla får en trevlig halloween och ta de lungt med alkoholen!

så här het e jag när jag precis kommit ut ur duschen... GRRR!

helt lonely i skolan!

hahah eller inte men ska på utvecklingsamtal och de är inge kul alls! haha veta hur bra de går för mig i skolan, fast dom kommer säkert ta upp att jag sover på lektionerna woopsi. haha men snacka om intressanta saker så jag inte somnar då lix?! Aja! orkar inget idag är trött o seg och ont i magen. synd om miiiig!

asso de här med morgon humor...

åh orkar inte gå upp! vaknade typ 3 ggr inatt av sms. och de va från Markus o ett till fuck face, Markus säger jag inget om för de hade jag ju sagt att om de va nått skulle han bara höra av sig! Men Idag fick vi jalla fall sovmorgon, Underbart! Dock ska jag o min flicka åka in tidigare till stan för att äta Lunch, Grr dejt. Och undra när min Fitt hosta hade tänkt o försvinna, nej juste ALDRIG!

Tur att man e så jäkla seriös på morgonen och tar bilder tillomed!
dagens mästerverk är min frisyr, kallar den nyvaken!


WANT WANT WANT!

hej, kan någon ge mig en miljon?

Tacos, hallelujaah!

inte en dag försent, förkyldningsjäveln tar kol på mig. Och min fucking mage med! grymt dålig dag! tur att vi fick sluta vid ett o de va bara hem o sova och de va de skönaste jag gjort på länge! Tagga röven av oss till Fredag jalla fall, blir förfest o fix hos sötnos Soffi innan, diggart! Sen börjar allvaret på måndag.. work work work!

efter fem minuter en annan, de står player skrivet i pannan!

bockar o bugar, dax o byta livstil? Vi kör på den!


Kokos-drömmar och kladdkake bakning!

Kladdkaka med toblerone
Ingredienser
2 ägg
2.5 dl socker
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
100g smör
1 dl mjöl
1/2 tsk salt
50g toblerone
Kokostoppar
ca 30st
50 g smör
2 medelstora ägg
1 1/2 dl socker
1 påse kokosflingor (200 g)

sjuk chey... ovanligt va?

Så va vi igång igen, orkar verkligen inte med att vara sjuk hela tiden börjar gå över styr har nog vart flrkyld typ 7 ggr sen skolan började. Och nu ligger jag här nerstoppad i soffan o kollar på MTV på massa musikvideos och rätt va de är dyker de ju upp en partylåt och då taggar man ju till lite extra! Insåg även igår att mitt schema nu i november e hur tight som helst så hoppas vi hinner sova på nätterna ens haha!

ELLAH + TAHI MATS LAGERSKA = SANT

haha efter att ha kommit på vilket misstag de va o städa min garderob så skulle jag hinna laga mat med. Vart Nudel-spagetti grejs med kyckling tahi gryta, Det va hur gott som helst. Ibland får jag fan till de! På kvällens schema står jalla fall duschnin, pop-corn o film med pappi! Checka festbilder på www.josefinawestling.blogg.se! Ni lär ju inte bli bevikna haha!
minnesanteckning, använd BH för att få PUSCHET på liggande bilder platta tuttar ajajaj... d.s
Sen saknar jag min fotlänk jag tappa på ön ;( ;( måste köpa en ny sen till sommaren!

haha älskar att man får veta så mkt ibland...

folk försäger sig så lätt på fest, sen är de bara att komma  ihåg allt man säger med. haha inte de lättaste. Minns ju då lite sen i fredags sådär. Började här slutade här... Tierp imellan! ett annat ex fyllde ju år då med.. haha tkr om o skriva Grattis till dom men jag har ett bra minne o komma ihåg datum! Nu låter de som om jag har massa ex. Men igentligen har jag de oxå HAHAHA, fail. dock är det väldrigt länge sen vissa. Men kul ändå! Gårdagen spenderades med mullemeck-arna o Ellan i Enarssons garage. lite små undligt o umgås med nån som heter lika sp ibland blev vi lite förvirrade, men de funka ändå tillomed vi stod där o lagade bilen till sist! ( dock så tejpade vi bara fast grejer med eltejp... men alltid lite jobb o ta bort så! ) Helt okej lördag sådär ändå, bilder från fredags kommer nog på FB, så håll ut!

och vi bara kööör...

kör nyktert...

skolan... UF-grej

ingen sovmorgon, bor hos mamma i natt, jobbig dag allmänt!

Bambambam - inte okej dag!

haha dagen börjar med att jag mitt smart huve försover mig. haha en halvtimme sen till skolan, Sen när jag kommer dit så är Madde sjuk så vi kan inte göra så mycke tpå lektionen mer än att typ sova? Sen efter de orkade inte jag o Jossa mer så vi bestämde oss för att ''leta praktik''. haha ja, så först sprang vi runt på stan o letade kläder till våra kostymer, och vi hittade lite smått till de och sen vidare mot IKEA och handla lite och käka pizza. haha tjockisar men gott vare fan!

Snart Halloween, creapy! (eller hur de stavas?)

blonda klubben som vanligt.. Men har ni bestämt vad ni ska ha för dräkt på Halloween-festen än? Tänkte komma med lite förslag jag! haha som har sån himla fanatsi lix? not men nått kanske funkar för er!
  • Spöke - Klipp hål för ögonen i ett gamalt lakan? klart sen lix haha?
  • Mumie - (blond stavning igen eller är de rätt?) aja linda in dig själv i toa papper. snyggt dock tvek på ragg den kvällen... Men om du e en ful brud är de helt klart en ide för att kanske tillomed få ragg?
  • Smurf - Måla dig blå med lille brurs vattenfärger o ta en vit mössa? stört lätt o du lär ju inte bli mobbad elr nått för att du ser ut som ett stort blåbär. absolut inte
  • Jesus - Ta på dig ett vitt nattlinne o ta syrrans löshår o klistra fast i facet. ( dock inte med limpistol som någon gjorde med sitt tomteskägg för några år sen... *host*Erik*host*)
  • Rockare - klipp sönder alla kläder du äger och se vad som vart snyggast. obs underkläderna bör ej klippas sönder!
  • Gå in på BR-leksaker o dra nån dräckt i 128 i barn storlek o tryck på dig! (y)
Då va det här lite... okej mest budget. Men som jag o Jossa gör så går vi in stort för allt som heter maskerader. Som sagt kan folk fortfarande nämna ''sexiga cowgirls'' haha. Så vi kör på stort men dock tänker jag inte avslöja de!

tjej som MÅSTE bli miljonär....

asso, pengar är nog de mesta för mig... med pengar finns det inga problem? Jag har ett krav på mig att jag ska bli oberoende av pengar de är mitt mål i livet. Den som säger att man inte kan köpa lycka har fel! Men som alla andra studenter så måste man väl ha en budget antar jag? Även om jag lever lite annan livstil med mycket fest och sånt så blir det faktiskt ganska dyrt. Haha låter så vuxen när jag pratar om pengar Men de e sant, Och nya vinterskor behöver jag med... attans! Sen ska de sparas till resa. Bäst jag åker o köper chips o dipp för de känns som om de blir en lång kväll med räknande o skrivande.

diggar de här med sovmorogn!

Sovmorgon andra dagen o börjar 12. Så sköönt! Men inga planer idag mer än o träffa mimmi en snabbis o lämna lite pengar till studentkryssningen! Lagom taggad till den oxå men de e jätte långt kvar hinner ju vara utomlands innan tillomed!
Nu ska jag gå vidare till tåget o åka till skolan, hoppas ni får en superbra dag! FAN VA SNYGG MAN ÄR! förstår att alla kilar är så på mig o min jossa! *ego bost* ;)

Mammi want to her bby! ♥♥♥

min tredje bebis som står i garaget är det snart dax att börja fixa på! Men dock får sånt här godis vänta tills nästa år efter jag jobbat skiten ur mig...

Tänk tänk tänk!

Jag vet inte va jag ska tänka på... men de löser sig alltid haha nått kul o snyggt ploppar alltid upp i huvet, och hjälp va duktig jag har blivit på att blogga! Ska fixa ny header o sånt sen så den inte ser ut som en treåringsblogg haha, såg de igår. Okej om man lix va 5? Men snart bär de av in till Skolan och vara där i en o en halv timme. Sen vet jag faktiskt inte eftersom jag inte kommer ihåg hur mkt pengar jag har. haha! Men shopping blir de ju då inte eftersom jag råkade beställa kläder igår... och helt ärligt JAG RÅKADE! Men tur att jag har en så snäll pappa som ska få betala haha. Eller? Ska have a business talk med honom senare.
Bjuder på en sjukt ful bild. Varsegoda!

Ärligt...

Jag råkade bara beställa! Inte för att de gör nått men jag fick inte ens SMS-Avisering itryckt så måste vänta på en jävla lapp i brevlådan? hur be e inte de? Så inte min stil!



Hej! min data skärm blir vit, Kan jag få den så de blir lila ist?

Åh blir fucking tokig på våra skoldatorer som suger ap-röv rent ut sagt. Men va gör vi? Jo använder skiten endå o slår sönder skärmen när den inte funkar! :) Just nu sitter jag o pratar med min kära vän Markus. Lite synd att vi bor så långt bort från varandra för vi har haft en super kontakt och varit jätte bra polare. Och saknarn gör jag ju med! Men nästa sommar ska jag släpa med mig min kvinna så ska vi bosätta oss där! Och risken finns väl att vi blir där halva sommaren för man har det så jäkla kul! haha saknar tiderna i skåne! (haha mitt skåne ex fyller år idag btw. Grattis till honom? HAHAHA) Ojoj, den tiden!
Träningsvärk har jag med, från att inte träna ens en timme i veckan till 4-5timmar i veckan är ju sådär för kroppen säger jag bara. Men dunder härligt är det att komma igång med ridninigen igen! TränaT ASS här kommer jag!

BRUDEN HAR SVERIGE PÅ BENET!

Ja, om en timme ungefär ska jag bege mig till Uppsala och bo sätta mig hos mamma, Händer ju inte ett skit här i hålan är man bor så man kan lika gärna åka här ifrån. Blir väl mys och rida och de vanliga!
Upp på hästen igen med ett blåmärke som ser ut som svenska flaggan, Önska mig lycka till!

Bra fredag - helg utan fest!

Yes, ni hörde rätt. Fest utan helg kör vi ju annars så. Men inte den här helgen, Mina brudar är inte hemma och jag ska nog ta en tur och ha en hästhelg! Så imorgon åker jag nog till mamma, Om inte de blir de Östhammar men Mamma låter mest lockandde!
Nu på morgonen va jag en sväng till Jessica, satt där i några timmar o snacka lite skit och drack kaffe! Och träffade gull-ungarna oxå då! Åh så stora både Max o Mio har blivit! Känns som man missat mycket på ett par månader.  Men om en timme bär de av till tierp och handla!

Knasig skoldag och en fet pizza på de!

Ah fy tusan va jag hade ont i hela kroppen imorse o ha nu med för den delen. Kom till skolan... Internet funkade inte. Så satt av en lektion, Sov på den efter lunchen sen vart den sista inställd. Under tiden Jossa o jag smög omkring och snokade av nyfikenhet så vart vi nästan påkomna och smet in på Alina Systems. Så tjata lite på Arbi så nu e min praktik fixad oxå. Skönt! Och de här med att banta skiter sig totalt. haha Hej Donken på dagen, Hej tjock kebab-pizza på kvällen... ORKAR INTE HAHA

Lite snygga skolfoton, Grr ser ut som en geek!





Cheyen med skillen!

Min perfekta pojke... Är ju såklart min ponny. Inget illa menat killar, men ingen går så bra som han under mig när jag sitter på! Ingen lyder minsta lilla rörelse med lillfingret eller lyssnar på min röst och får mig bli så varm som han får! Så ni har hård konkurans! Stod säkert o pyssla o tvätta honom i timmar. Min finaste Dallas!
Annars så ja skulle jag hoppa med min vilda tilda och de sluta med att jag låg i solfjädern (hindret) och har gjort illa mig lite här o där, halva jag e väl sådär blå smurf snygg. Men sen vart de fart på den halft invalida ryttaren o upp igen o rida 100-110 bana på spöket, Klockrent gick hon då. Men vi hade inte hoppa på riktiga hinder sen jag vet inte när! Så är väl nöjd. Inte för att jag hade ramlat av på hur länge som helst heller... Men nån gång lär man ju göra de med. Sen minnes anteckning att använda säkerhetsväst. Hatar den. men vet många liv den har räddat.

Dagens schema va skola och fika med min Jossa jalla fall! Och paina med mina smärtor jag har överallt. Vart Två träningspass igår + skada på de. Ont eller vad?


Puh goes dirty...

Dagens fika!


Dag 1 på min ''bantar dag''

haha åh de funka inte... sluta med Burger king? haha åh dåligt av mig! Men vafan. Har bestämt att de bara blir att inte äta godis! funkar ju de med. Snart ska jag fixa mig o åka in till Uppsala och gå på bio då. Ser fram imot det!
imoron bosätter jag mig hos mamma så, Inga inlägg då inte!

ska banta i en vecka! Allså...

Ska käka lite ''nyttigt'' men onyttigt i en vecka nu. Allså... Jag ska äta Atkins, Allså inga Kolhydrater. de är lätt! man tappar några kilo snabbt och man kan tappa runt 1kg om dagen! Dock måste jag tillägga att om man har lätt o gå upp så går man upp dom efter en vecka igen! Men jag ska jalla fall prova. Känner mig som en tjock korv! Så de jag får äta i en vecka nu är kött, fisk, ägg, tofu, ost, nötter, oljor, smör och grönsaker. Hur svårt kan de men de e ba skita i o äta pasta & potatis o bröd helt enkelt. Illa imorgon på bion o int eäta pop-corn då da. hahah ser kommer säkert fuska redan där? hahahaha eller så ger jag mig själv dispans o fuska där...

http://www.dietguiden.org/Atkinsmetoden.html - read om ni är osäkra om ni ska prova samma sak!

vänskap är en komplicerad men underbar sak.

Ibland missar jag saker, fine jag e inte perfekt men vem är de? Även om man gärna vill framstå. Och jag kände att jag gjorde ett stort misstag. Men de viktigaste är att man rätar till sina misstag och inte är för feg för att räta till dom. (som jag oftast är... KAN JAG GÖRA FEL TÄNKER JAG LIX? ) Ah ni fattar grejen. Imorgon blir de jalla fall två timmars skola. Sen på kvällen blir de bio med Soffi! Underbart massa o prata med henne om!

Party igår, chill idag!

dålig uppdaterign, men vafan. Vart jalla fall en riktigt lyckad fest hos mig i går! Även om jag va så gott som nykter (vilket inte alla va heheheee..) Men de vart en höjdarkväll ändå! Börja med tjejmiddag o käka pizza sen kördes de fest fest fest! Blir helt klart nån mer gång!
Från klockan halv 7 han vi spela 240 olika låtar. Skillat mina vänner!

sjukling, inte okej när jag sk ha party på fredag!

så inte okej att hosta sönder och typ dö. Nej juste. igår vart de jalla fall till mamma och rida o chilla ba. Åt massa glass så jag har haft himla ont i magen hel dagen idag! smart chey! Annars va det bara skolan sen kom jag hem o bakade annanas paj och kladdkaka. Sen vart de till att sova nån timme. Och nu chillar jag o ser på scrubs. de e nog de bästa jag vet att bara ligga o va sjuk o kolla på! Synd bara att jag inte lär bli bättre på ett par dagar så lär bli Cocilana och saltlösning som gäller nu.

dålig update, men helgen bestod av fest?

Som sagt ja, Helgen bestod till största delen av fest. så va väl full rulla till söndag kväll ungefär. fan va nice, Men grymt spårad. Börja redan på Fredag när Jossa kom hit och vi ja hade lite fjortisfylla haha åh. Men sen drog hon till borlänge på Lördag morgon sen på kvällen ledde de vidare till en grym förfest hos Becca, Den va nog grymare än själva festen. ( kanske för att jag bara kommer ihåg den typ...) Men men! Kom hem runt 3-4 på morgonen. Sov till typ 9 sen drog jag vidare till någon jag saknat fast jag inte erkänner de. HAHAH patetiska jag. Så idag ska jag in till skolan en snabbis o gå på UF kickoffen? Sen vidare till Mamma där jag boar inatt!


Jag e dunder förkyld med. Inte min grej!


RSS 2.0