ja snörrfia...

min iphone kom idag jalla fall så har suttit o trixa med den hela kvällen nu och äntligen är alla kontakter inne. vart o rensa bort sådär 200st så om jag frågar vem de e när ni messar betyder de att ni inte va tillräckligt viktiga för att tas med, HaHAha, nej men kan ha glömt någon! Ska gå ner och skåpsäta lite nu och byta till pyamas. Love ya guys! 
 
 njut av en av mina favisar just nu... hihihi

väldigt väldiggt väldigt väldigt

väldigt väldigt väldigt trött tjej idag. Målat i stort sett hela dagen? no more about that. äter,sover,jobbar... kul liv? Nej, och ingen iphone idag bara ett nytt sim-kort så de e väl på g imorgon. lite väl lång tid tycker jag nog, Men blir irriterad på allt än just nu... + att mitt finger har varit svullet sen i lördags nu... och jag saknar min pojke väldigt mycket, ses ju imorgon som tur är! Ska gå och köra köttfärsås nu så vi hörs senare om jag lever? 

Onsdag, Ja... bara två dagar kvar till en fullbokad helg!

Gud så skönt att slutat jobba idag, åh! orgasm... Pappa o jag drog direkt ut och övningskörde i en timme sen åt vi ute med. Vart riktigt fin middag plankstek med lax! Sen hopp in i duschen och ni ligger jag här, halvdeckad i sängen och ska shoppa lite... Halv mycket som måste handlas och jaa med en liten lön på kontot går det nog fort. Hoppas ni haft en skönis dag jalla fall med lite sol!
 

Like or not?

Tisdag, underbara tisdag? som alla med iQ över 10 vet så är det onsdag imorgon, vilket jag gillar för när onsdagen e gjort är mer en halva veckan gjord! Mycket jobb och stå i men vem gillar inte när cashen sitter på kontot? Har precis köpt ett spegel skydd till nya mobilen. så snyggt på svart! Ska även kolla runt om jag hittar nå snygga skal som jag kan skicka hem. Ett tips till er som vill ha billiga skal till vilken fån som helst? Handla på Tradera, i regel rör det sig om väldigt små summor som 20-30kr som OM oturen skulle vara framme du faktiskt klarar dig utan, Men för det mesta är det seriöst folk och företag som säljer där. Och om du e så rädd o bli av med money använd PayPal. Bjuder även på en rabattkod till bubbleroom.se eftersom jag e så snäll och på bra humör idag, ska hoppa in i duschen sen så blir det prat med min pojke i telen, puss
  

Efter som vanigt....

Har stått ut med min gamla mobil länge nog nu så beställde en Iphone. Nästan alla är jätte nöjda med dom så hoppas jag med ska vara det, har ju en prov tid på 3 veckor så om de inte passar åker han tbx! Men de ska nog funka fin fint. stora frågan är nog om den kommer hålla? Men har ju lite rabatt på alina när dom lagas! 
 
Dock va jag lite udda och tog en svart, ( mest för att Jossa har en vit och hon paxa den färgen ;) sen skulle vi säkert virra ihop oss och få fel med oss hem varannan fylla eller nått...) Så nu ska jag beställa söta små skal till honom! 
 

Funkade inte att blogga igår?

Fungerade inte att blogga igår så ni fick ingen snabb update från min sida inte! Haft en jätte mysig midsommar ute vid kusten med familjen på min pojkes sida. Och gårdagen vart att först fixa balkongen med blommor och ute möbler, invigde den med kaffe och jordbubbar i solen.Sen drog vi in en sväng till Uppsala för att checka nya mobiler, ingen av oss hittade nått som vi vart storm förtjusta i så får vänta. Sen vart det en romantisk rid tur i skogen i solskenet. Väldigt mycket mygg, men va hur lätt som helst värt de.

Idag har det då varit massa inomhus jobb som o måla, grada och städa. lite tråkigt väder men ibland behövs luften rensas! Nu ska jag checka in Nellys nya rea, även om jag aldrig mer skulle köpa nått där... *säga imot sig själv... bra där*

snabbis inlägg...

pappa klipper gräset, jag har precis duschart och fixat mig, ska snart äta och övningsköra sen kommer min pojke i Musse-mustangen då ska vi åka o plocka blommor till kransar, full fart! fick mitt första lönebesked med... nästan 3000kr för att jobbat tre dagar. Mums, rejäl löneförhöjning de gillar vi! slutade tidigare idag och vart även bjudna på smörgås tråta, så nu vill jag aldrig mer äta smörgås tårta i hela mitt liv. Och speciellt inte med skagenröra på...

arg, besviken, upprörd, stammar

precis vart ute o cyklat 1,5mil för att få av min allt. men de går inte... de sitter fast, eller snarare de har vuxit fast efter alla år. försöker att ventilera genom att prata med någon ibland. de är jobbigt, allt är jobbigt börjar bara gråta och kortar ner allt o berättar inte ens hälften av vad som behövs. vet inte va jag ska göra längre, försöker orka jobba men de går tungt. försöker äta, men mår bara så fruktansvärt illa. försöker motionera men min astma stoppar mig men skulle kunna fortsätta tills jag svimmar och spyr. Är så less på livet, ser inte fram imot nånting längre. Inte midsommar, inte semester, inte att leva livet på sommaren... nej ingenting. Är konstant trött för jag sover knappt för alla mardrömmar. Välkommen till mitt underbara liv.

stör mig på dåliga leveranser...

ja nelly.se håller på att flytta. En så länge saknar jag ett par skor, en tröja och underkläder som jag beställt. Skorna beställde jag desutom den 30 maj! hur lång tid ska de ta, skulle ha dom på studenten nu kan jag inte ens ha dom på midsommar? ska nog bojkotta nelly börjar jag tro. Dom som alltid varit snabba och bra att ha o göra med annars. HATAR långa leverans tider... Annars har dagen rullat på, jobbat mycket och slitit med en halv trasig handled. irch! Drog och åt kina mat med pappa och bror efter jobbet sen övningskörde jag. Gick ganska bra faktiskt. Även fast jag hade ont här o där och va trött!

 

 


ser ut att bli en BH lös midsommar!

vart paket i brevlådan idag som innehöll min midsommarklänning! den va galet fin när jag öppnade. Tyckte jag hade fyndat riktigt! ända problemet va ju då att kuporna va små som jag vet inte vad? eller så små kankse dom inte va egentligen. men dom va små för mina tuttar! Så blir o sluta köpa S på klänningar som är ''kup sydda'' ifram från nelly. lite kort va den med så min pojkvän får väl spader. men nöjd är jag ändå efter att halva tuttarna fick plats under kuporna för den va stor runt midjan! då såg de ut såhär... dårlig bild för de e mobilen men aja lite syns ju jalla fall! Fyndpriset på denna snygging va allså 90:- Nu ska jag slå mig ner framför datorn och betala lite räkningar. Fy för jobb och fakturor!
Ett tips till er som vill hitta den rätta klänningen är att kolla rean på nelly dagligen då den uppdateras hela tiden. men oftast finns bara ett fåtal kvar av dom så dom tar slut fort. gäller alltså att va snabb!

ny vecka nya äventyr.

eller? haft en helt okej helg. risk 1an i Lördags, vart ett trevligt dygn i Östhammar med. God mat gott vin och trevligt sällskap. idag vart de mysa i soffan i stort sett hela dagen. Ska sova nu jalla fall och ladda för en massa jobb... Hoppas mina paket kommer imorgon! min pojke kan vänta ett par dojor som han ska hämta ut i knivsta oxå imorgon. stackarn hur ska han hinna allt! Midsommar är ännu lite oklart. Vart ska alla vara och göra?

slut som artist...

jobbat massa idag vilket va värligt jobbigt, vart en snabb grillning när jag kom hem se rullade de på en vända med bilen och övningskörde. Gick helt okej! Sen ringde min bby så vart prata i telefonen en stund men han va stressad och skulle iväg så kände mig lite dissad ;) nej men! beställt en midsommar klänning med så hoppas för gudskull att den kommer nästa vecka. fick även ett mejl att mina skor som saknades i paketet för typ 2-3 veckor sen va skickade. Funderar på o skicka tillbacka dom för blir så sur när saker kommer sent, skulle lix haft dom på studenten?

HAHAH förövrigt ( ja ren skadeglädje... helt klart den bästa! ) älskar jag att mitt ex är tsm med någon som jag och Jossa garvar åt typ varje gång vi ser henne i skolan för hon ser så ful o konstig ut. no names. haha men insidan räknades väl antar jag för där kan man inte gått på utsidan jalla fall! nog för att man inte bryr sig om sina ex... Men lilla gubben du kunde väl ha hittat nå snyggare? de förtjänar du! byta ner dig sådär mycket va väl ovärt? ;) Men de bllir nog bra! Nog om de. Nu ska jag försöka massera mina fotleder som är helt paja efter mina bajs jobbarskor. Sov gott snuttar!


Skriver inga namn så gör inga personliga påhopp. Dock har jag rätt till yttrandefrihet!

aj aj aj!

mina fötter... klarar av att gå flera dagar i sträck i pumps... men efter att ha gått en hel dag i arbets skor är mina fotleder svullna och gör galet ont, är stel som en pinne. Har precis ätit Lassange och ligger ny duschad och död i sängen! Ska kila ner i köket och hämta lite tårta för det är jag så himla värd efter idag. dagen har ändå gått fort och de betyder att alla andra dagar komme gå ännu fortare! Sitter o kikar på lite kläder till midsommar men hittar inget intressant alls, vilket är bra för plånboken! Hård och tuff dag, like a boss! ska ringa och prata med min fina pojke så jag blir lite gladare.
Grattis till min fina underbara vän Soffi som fyllder 19 igår med. Får försöka ses snart o fira eftersom jag inte kunde i helgen! Love ya!

woopa woopa... just nu... fUCK IT

orkar ingenting idag... vill bara gråta! Annars då? jorå varit på skolavslutning ätit tårta och smörgåstårta och sen övningskörde jag. ska inte klaga? de är en äcklig mycka i mitt rum och jag har ont i huvet... imorgon börjar jag jobba 9h dagar i 3½ vecka framöver... nästa vecka är midsommar o och jag har ingen aning va jag ska göra. Och idag ska jag inte fira med lov.. för jag får inget!
bjuder på en muppig bild på min och min lille-bror.

på väg hem... men vägen är lång!

sitter på bussen... kissnödig som jag vet inte vad? Men tänker inte kissa på någon äcklig buss toa så är det bara. Spillde även ut en hel redbull på mina byxor så dom har kletat fast på mig nu, har nog aldrig suttit så slimmat jalla fall... Är i Uppsala vid halv 6 ungefär så min prins ska hämta mig sen ska jag bara hem och kissa! hihi. Önska mig lycka till och hålla mig!



Marmie Von Doren

Denna puma Är då Mamie Von Doren. en sexikon som va för väldigt länge sen. Hon har ganska nyligen gift om sig... Grattis! Och idag är hon allså 80 bast och ser ut såhär....
Och hon hävdar att hon bara gjort ett annsiktslyft... (hon e fan 80 bast och slät som en barnrumpa!!!)

tjenis mellan benis.

Precis vaknat efter 2 dagars studentfirande. yiihaaa. vart ganska tidigt igår för man va ju rätt lagom sliten. Hur som helst är de super här i åtvid. hörs senare när jag är levande igen! :)

.

Under 200:-
6 in 1 Beauty to go från http://www.eyeslipsface.co.uk
Många olika färger uppdelade på sex olika paletter. Kunde inte blivit bättre?
Ta med dig kvällens färger lätt och smidigt i väskan. Allt från starka färger till bas färger.
Pris: 112:-


Skor med kilklack från http://www.hm.com/se/
Söta sommarskor som är lite lägre för dom vardagliga tillfällena. finns i många olika färger.
Även bra att börja med till dig som inte är så van. 10cm klack men ganska hårda.
Men väldigt lätta viktmässigt. Gör sommaren med klackar!
Pris: 199:- på internet. Erbjudande i butik 149:-


Mönstrad klänning från Only från http://nelly.com
Redigt snygg sommarklänning. Färg, lagom lång funkar med påde pumps, Converse och Jeffrys.
Pris: 159:-


På väg till Linköping!

sitter nu på bussen dåda. Har inte kommit så jätte långt än så lär väl säkert dyka upp nått inlägg till av tråkighet. Sitter o äter kinder och har ont i blåsorna på tungan. Kom hem efter en trevlig kväll i Öregrund igår med massa god mat. Dock tog det 1h och 20min för oss att åka dit så vart inte där så länge. Sen när vi kom hem så kolla vi på En dag i Phuket om de nu e så den heter? och åt glass. Tyckte filmen va rätt kass. Men men.
Smygfoto i bussen. haha sitter längst fram så alla tror väl att jag e helt dum eller nått.. Sweet!

upp o hoppa!

åker inte förens 12.05 från Knivsta men måste springa ner på Apoteket och hämta mina nya piller. sen packa de sista... sen handla nått gott... fick kindergodis av min bror och pappa som dom hade smusslat ner i min väska som jag hämta igår som jag skulle ha på bussen. hihi så fick jag en ny träningsflaska av Anton förra veckan som jag ska blanda nå gott i (a) haha tjocka klubben som vanligt. Grattis till mamma som även fyller år idag!

färdig!

städat, vattnablommorna och bytt gardiner. Och nu regnar de ute. Så nu ska jag fixa mig tills senare. Och jag blir sur om min kille är sen hem...
Lekte en stund i photoshop med.. haha jag suger just nu. sakar den svenska versionen. suger på engelska ;(

hahah.

har jalla fall tagit mitt feta arsle från sängen till soffan. Orkar inget idag... men måste dammsuga lägenheten och börja packa. Måste även fixa mig om nån timme.. ORKAR INTE!!! ska jalla fall kolla klart på The Hills först.

Allmänt
Namn: Ellinore
Födelsedatum: 25 januari
Födelseplats: Östhammar
Bor: Örbyhus, knivsta
Ögonfärg: blå/grå
Hårfärg: brunhårig med lite olika slinogr under haha. 
Längd: runt 165. + eller -
Skostorlek: olika. 37-39
Civilstatus: have a boyfriend.
Höger eller vänsterhänt: höger mest
Stjärntecken: vattenman
Kär: jaappdå


Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol?: igår ja
Rökt?: Ja, va skit arg. men har slutat annars så va första den här månaden. och fick för mig själv!
Shoppat?: Yes!
Skejtat?: whaah ah tog en sväng i mina pumps imorse.
Bakat?: yes. man e väl hemmafru. 
Stulit något?: nix?
Motionerat: Yes.
Solat: nopp
Haft sex: nej igår.
Tappat bort saker: haha hela jävla tiden.


Antal...
människor du skulle ge ditt liv för: ingen aning dom jag älskar!
piercings: naveln
tatueringar: en och ½
syskon: en bror.
saker jag ångrar: man måste göra misstag för att bli erfaren!
skor: haha. 50+
mascaror: 2 just nu bara. 
personer du kysst: eh va? vem räknkar de.. haha kanske när man va 12.

 

Gott & Blandat
Pepsi eller Coca Cola: Pepzi max!
McDonalds eller Burger King: beror på. 
Adidas eller Nike: Nike
Choklad eller vanilj: Choklad.
Kärlek eller sex: beror på. 
Tacos eller Pizza: hmm pizza.
Läppstift eller läppglans: beror på humör.
Buss eller bil: Bil!
Cider eller öl: svår fråga. beror med på humör.


Ärligt
Svär du: ibland.
Sjunger du: Jadå
Duschar du varje dag: oftast
Gillar du skolan: ibland.
Kommer du överens med dina föräldrar: nej inte mamma för tillfället.
Tuggar tuggummi: ja
Plattar håret: nej, de sliter så mkt utan återfuktning. så nej. 
Gråter du: ja.


Har du någonsin...
Däckat eller varit jättefull?: hahahaha. urch.
Blivit kallad hora?: Ja. av min bror? haha idiot 
Blivit nedslagen?: nej
Ångrat ett sex?: ja.
Druckit whiskey?: fyfan ja. 
Kissat ner dig?: haha nej? snusk
Ljugit om din ålder?: ja
Bråkat utan anledning?: ah när jag vart arg säkert.
Kallat dina föräldrar cp?: japp.
Varit uppe 24 h?: 48 tillomed! sen sov man gott.


I framtiden
Namn på barn?: vet inte än. får väl se när den ploppar ut isf.
Hur vill du dö?: snygg?
Vad vill du bli när du blir gammal: vill inte bli gammal. 
Hur vill du gifta dig?: vet inte.
Vart vill du bo?: stoooort fint hus!!
Drömjobbet: nått man tjänar massa på.

Vad är det första du tänker på när du vaknar?  TRÖÖÖTT

Har någon gjort dig besviken de senaste tre dagarna? ja.
Har någon sett dig i underkläder de senaste tre dagarna? haha ja.
Om du var så full att du inte kunde gå, skulle den person du senast pussade ta hand om dig? haha de är nog bäst för honom de!
Har du någonsin pussat någon som varit hög? har jag säkert.
Någonting som stör dig som folk sagt till/om dig? har jag nog.
Vem är den största idioten du känner? hmmm vet faktiskt inte.
Vad skulle du säga om personen du har känslor för skulle plinga på din dörr? haha yo bitch!
Skulle du ha sex med den personen du senast fick sms av? haha ja.
Hatar du någon just nu? Nejdå. 
Vem tog senast på din rumpa? Anton. 
Har du syskon som är äldre än 21? nei.
Hur fick du ditt senaste blåmärke? gick in i sängen. 
Saknar du någon just nu? Ja de gör jag.
Är du längre än de flesta i din ålder? nja. asso. i min klass e dom flesta korta så e lång. men bland mina andra kompisar e jag kort.
Kommer du ihåg exakt de orden du använde för att avsluta ditt senaste förhållande? haha nej. vet bara varför.
Vad skulle du göra om någon av dina vänner höll på med den du senast pussade? Slå min pojkvän hårt.
Har du någonsin fundera på att pierca din tunga? ja. men ångrat mig lite för vuxen för de.
Känner du någon som är oskuld? tror faktiskt inte de.
När gapskrattade du senast? ingen aning.
Brukar du tänka innan du talar? ne-pp.
Skulle du någonsin kunna tatuera dig? jadå
Håller du kvar vid någonting du borde släppa taget om? haha ja.
Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? Ja!
Skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? ja de skulle dom nog. fast inte panik.
Om dina föräldrar inte skulle gilla den personen du träffar, skulle du sluta träffa den då? nej
Tror du att du skulle klara en månad utan att svära?haha ja om jag tänkte på de o fick en miljon.
Man vet aldrig vad man har innan man förlorat det. Sant eller falskt? så sant så.
Har du någonsin kysst någon efter att ni gjort slut/slutat vara på g? haha ja.
Om du kunde välja att någon skulle "försvinna", skulle du? nej.
Pratar du ofta? jadå när jag har nått att säga.
Vilka ställen har du varit på under de senaste tre timmarna? sängen, köket och soffan.
Vad är det bästa som hände dig idag? inte fan va det att jag fick morgon sex jalla fall. 
Vem har du umgåtts med idag? Ska senare på kalas så!
Är du en elak person? nej de tror jag inte. bara världigt sur om jag väl e sur.
Om du hade en miljon, säg en sak du skulle köpa? hus? ny häst. körkort.
Vad lyssnar du på just nu? Musik på tvn
Tror du att andra människor tycker illa om dig? finns alltid nån. 
Om du var jagad av en alligator, vad skulle du göra? eh få astma antagligen?
Är du lycklig? ja.

Vem skrek du senast på och varför? vet faktiskt inte skriker sällan. 
När grät du senast? förra veckan tror jag. 
Vem kramade du senast? Anton imorse. annars massa tjejer igår!
Är du rädd för mörker? ja.
Vad drack du senast? o'boy.
Tror du att två ex kan vara vänner? försökt med alla så nej. 
Vill du ha tillbaka någon i ditt liv? ja. 
Sover du med dörren öppen eller stängd? halv öppen.
Skulle du vilja vara berömd? Om ja, för vad? vet faktiskt inte. 
Nämn någonting du verkligen vill ha just nu? sol...
Finns det någon person som du aldrig vill förlora? Många!
Hur många gånger finns a med i hela ditt namn? två.
Vilken svordom använder du mest? vet inte faktiskt.
Äger du en iPod? nei
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? ingenting
Hur många resväskor äger du? en stor. eller två.
Använder du flip-flops? nej fyfan va fult

Var köper du dina matvaror ifrån? jag eller min kille. pappa om jag e hemma.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? både och. 
Vilken var den senaste filmen du såg? Hitta nemo igår haha. 
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? en vän.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? nått jag ville ha... typ ny mobil?
Har någon någonsin kallat dig lat? japp. 
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? nej men skulle nog behövas ibland!
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? eh? har inte ens en sån. 
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Eminem... min hjälte. sen lite blandat. 
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? hahaha ingen aning. 
När var senast någon stötte på dig? förra helgen o anton va med. haha skit sur pojkvän. 
Vad åt du till middag senast? Soffis student buffé :)
Använder du huvtröjor? hemma eller när jag tränar!
Kan du vissla? jappsi
Vem var den senaste som ringde dig? Pappa för 10min sen. 
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Bergodalbanor som går bajs fort!
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Finns de säkert.
Vilket riktnummer befinner du dig i? 018
Tittade du på tecknat när du var liten? Japp ibland fortfarande ;)
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? hmm sådär. knivsta u know.
Hur många syskon har du? ett. samam fråga igen?
Är du blyg inför det motsatta könet? nopp
Vilken film kan du alla replikerna till? ingen aning. 
Äger du några band t-shirts? gör jag nog nån stans djupt inne i min garderob.
När flög du senast? Gran Canaria i Februari. 
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4.
Läser du för skojs skull? fen nej.
Pratar du några andra språk? Engelska.
Diskar du din egen disk? diskmaskin. hos pappa ibland.
Har du gråtit offentligt? har säkert hänt.
Har du en stationär dator eller en laptop? laptop.
Försöker du alltid lära dig nya saker?njee. ingen aning. tkr de e kul med nya saker.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? kaske en till tattoo.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? om han vill göra ett gott intryck Ja. snåla fan annars och de blir jalla fall inte jag intresserad av. 
Kan du kasta macka? ibland får jag till de ;)
Har du någonsin varit på Jamaica? Nepps
Vad har du med dig in på bion? Läsk och godis oftast. 
Vem var din favoritlärare och varför? Var? eh... Maria som vi har nu isf.
Har du dejtat någon av en annan religion? haha nej. inte va jag vet.
Vad har du för väder? fult
Har du en blogg? eh nej? har en grogg. 
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Maria eller sören. 
Gillar du att flyga? ja sover så. 
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? snygg. första ögonkastet. sen e de personligheten senare.
När sov du senast på golvet? haha i januari nån gång tror jag. haha hos jossas kille. fyfan
Gillar du din boende-situation? japp.
Vilken är din mammas hemstad? Enköping
Din pappas hemstad? Norrköping.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? olika.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? oftast ja. inte idag dock. ska bara dammsuga sen till öre.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? haha ja med jossa.
Vilken är din favoritfrukt? ingen aning.
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? nej. 
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 19. urch.
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? haha nej. sålänge man fattar. 
Tror du på liv på andra planeter? nån liten grej finns säkert.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? oj mamma. 
Tror du att Gud är man eller kvinna? kvinna. FEMINIST! kvinna med skägg. 
Vad var det senaste du åt? Bullee.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? båda tror jag. 
Hur valde dina föräldrar ditt namn? eh fråga dom? :) 
Gillar du senap? beror på. 
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? ska jag köpa ett par nya skor eller ta en cigg?
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? absolut vilke kick!
Har du haft sex de senaste veckorna? jaaa igår?
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? eh... uhh
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? noppsi
Tycker du om att krama folk? ja de e klart :)
Skulle du säga att du är trendig? nje. min egna stil 
Äger du en digitalkamera? Japp
Har du haft ett one night stand? ja har väl hänt. 
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Hon där buden med dreads från idol. har hört att vi e lika i facet?
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ah
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? kommer inte ihåg
Tycker du att du är attraktiv? när jag har nya underkläder o känner mig fräsch finns de säkert nån som tänder på mig. 
Vad är du allergisk mot? getingar, reagerat på pollen igår. Mjölk ibland, sen finns de väl mer men ba e känslig imot.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nejdå.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Emil eller nå sånt.


God morgon alla fina på nationaldagen!

God morgon God morgon! Hoppas alla lever efter gårdagen? Själv sluta min kväll ganska tidigt för jag ska åka till Öregrund idag och vill helst vara lite fräch. Efter att vi motagit soffi igår så gick jag med hennes familj på lite stadsvandring till domkyrkan.. i mina 15,5cm klackar. Hade skapligt ont i högra stortån sen. Men ingen mer stans faktiskt. SOM TUR VA, hade jag ombytes skor där till ett par jätte sköna pumps så kvällen slutade fint med vin god mat och sånt! Va hemma i knivsta till halv 9 efter mycket tjat om förfester och utgång men hade ingen biljett till studentfesten så. Men vart en film och popcorn till min pojke kom hem vid 10 och myste! Men en sak att jag e supertaggad till min student! Imorgon åker jag även till Linköping och kommer inte hem förens på Måndag.
Min pojke åkte för o mecka bil nu på morgonen, hans parfym känns fortfarande i lakanen i sängen. Underbart! Ska gosa ner mig en stund till innan jag går ner mot ica o ska köpa nått mumsigt! hihi tjockt!

GRATTIS SOFFI TILL STUDENTEN!

Min underbara vän, du är äntligen färdig! Nu slipper du allt du har gnällt över ända sen 7an minst! kommer ihåg när vi gick i 5an och de va städdagen när vi fick vara inne för du hade brutit armen och jag nyckelbenet och vi fick glass och alla va jätte sura för att vi inte städat och fick ändå! Eller varför inte dagen på bryggan när vi va 14 och blev bjuda på öl av någon som hette ''jonas''. haha. Tack för alla år, och jag vet att de kommer bli många fler, Love u! och fyfan va packad du ska vara idag!

hejhopp!

ska snart åka vidare mot uppsala för att åka till min brud som tar studenten imorgon! Så ska tillbringa hela min dag där. Kommer nog bli super! Har packat allt och är inte riktigt nöjd över kläderna jag ska ha... och nu kom jag på att jag glömt packa en BH tur att jag skrev. Fast alla sköna är ju då hemma i hem nummer 2. 

På G hem till Örbyhus.

Ska först packa lite saker sen bege mig hem till Örbyhus och övningsköra och äta mat, hihi. Men först blir de klä på sig o fixa lite här hemma. Ska även bege mig mot soffi ikväll för att fira hennes student ikväll! Men nu först.. boka buss till Linköping!

I-I-I-I I LOVE!

Gårdagen vart först en heldag på Gränby handlade massa tråkgit så som tvättmedel, shampoo, mat och diskmedel och annat allmänt tråkigt. Hitta nada. Köpte bara ett halsband som jag hade på 50års festen vi va på i går! Måste bara säga att maten va grymt god med! Grillbuffe, ört potatis massa såser sallader, tårter och annat mumsigt! Kom hem halv 4 inatt. Lite halv lullig och svullna fötter av allt dansande! (magen va ju då med svullen efter all alkohol!)

Idag har det varit sämst väder så har regnat till och från helda dagen så vi har bara legat oduschad eo snuskiga i soffan med huvevärk och käkat godis och glass. Såg Hamilton & Älska mig igen va väl lite efter o se hamilton nu men har inte direkt känt nått behov av den men för att vara svenskt ''action'' va den helt okej.

Men nu mina vänner, ligger köttet i marinaden och jag ska schussa in tatisen i ugnen och mosa avocado och tomater.

regnig dag och sorgsen dag...

därför vart det lite sko shopping idag. Det som alla flickor drömmer om, Lika hade mitt paket från nelly kommit så hämtade de på vägen hem. fast ett par av skorna saknades som skulle skickas efterhand.. :( Anton lär bli glad när de står tre nya skor mitt i hallen när inte ens dom gammla fick plats i skostället! hihi. Och idag ska min pojkvän vara kock dessutom, ska bli lite spännande! ska gå o äta lite chokladkaka nu innan han kommer hem säkert runt 4-5? eller 6. men isf blir jag sur för jag börjar bli hungrig!
Här får ni även se vilka fina lakan vi har,haha otroligt snygga och porriga.
Bruna - Nelly
Ormisar och Svarta - skopunkten
vart även lite studentpressenter handlade!

RSS 2.0