Mat fixerad!

Åh nu har jag ätit haha, Vi åt mackor idag typ massa plock så de blir nästan som Subway mackor fast hemma. Så jävla gott och de bästa av allt att de alltid finns massa mat kvar! Kan inte annat än love it. När jag åkte hem idag från skolan träffade jag Farhand. Vi satt snacka mat såklart? haha Och då kom vi fram till att han med tyckte om Sushi! haha lycklig chey o ha hittat nån. Fick även Gratis Monster bär vi gick till tåget som dom stod och delade ut och de behövdes så trött som jag va!

Här är en bild sen jag åt hos mamma sist, sjukt gott dock inte lika sjukt snyggt upplagt!

ah men du skämtar...?

hela världen bara dö just nu... tack? förbannad tjej, JAAA åh dö bara!

''ah börjar jobba 7 så ställer klockan på 10 i''

... så va klockan 10 i 5. Haha ah vi satt länge o käka frukost jalla fall. haha Rejält med Kaffe ägg o mackor! Sen vart de hoppa in i duschen. Nu ska jag klä på mig och sminka mig lite så jag e ready för skolan!

Sveriges sämsta tålamod!

haha har precis fattat att jag har nog minst tålamod i hela sverige när det gäller att vänta på folk, dag blir tokig de bara kryper i mig och jag blir galen haha psyko brud kanske men ah de bara är så, Fort utav helsike ska de gå! ändå intalar jag mig själv att de e lungt och de är inte brottom... Tacka Jossa ja som hänger med i mitt tempo. Och diss till alla er sega människor!

pajat vänster öra - check!

jävla förkyldning och sätta sig i öronen, hör inte ett skit på vänster sida. Och puckona på akuten gör inte ett skit åt de heller. Ni kan ju ha öroninflamation själva säger jag bara! Annars så vart det typ bara skolkort idag i skolan. As nice för det vart inga vanliga skolkort utan mera som ''modellkort'' ska bli skit kul att se och självklart va ju jag och min bby tvugna att ta kort tsm hihi.
Nej ikväll blir det nog bara till att knarka Ibumetin, Alvedon, Iprem och vad de nu mer finns...

Skolfoto idag... HAHAHA du skämtar?

ojoj, fixat mig nu till skolfotot, Först när jag gick upp blödde jag näsblod som en fontän? Snyggt såg ut som om någon hade försökt mörda mig inatt igen, Men dom verkar misslyckas! Ah men jalla fall hoppa jag in i duschen och ba tvätta kroppen för tänkte att jag skulle göra nått kul med håret och de går inte när det är nytvättat. Ah men jalla fall så va det bara till o sminka sig och fixa sen så skulle jag fixa håret. Och tror ni de gick? Haha nej de va ju ba ner o tvätta håret igen för de såg förjävligt ut. haha Jobbigt. Men nu sitter jag jalla fall här hyfsat snygg och övar poser framför spegeln haha. förlorat hörseln på vänsta örat med... kul med förkyldning asso!

Oväder på ingång...

kul jag som e rädd för oskan och ännu mer blixten! Men lite mysfaktor är det ju såklart ändå. Ska väl kura ner mig i sängen och kolla på en Irene Hass eller Hess eller va tusan hon nu heter. kärlek till mitt mine? Imorgon är det jalla fall skolfoto och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Men blir nog snygg ändå. haha  God natt på er snyggingar!

Dator tbx!

skönt med min dator tillbacka, Inte för att jag saknade den så jätte mycket egentligen. De enda jag inte gjorde var och blogga annars så. Men I'm back och mitt liv har väl börjat om lite på nytt nu. Lycklig chey eller nått? fast just nu mår jag bara jätte illa. Har gjort de sen imorse bara för att jag tyckte jag skulle försöka äta frukost. ALDRIG MER säger jag bara om jag ska må illa hela dagen för de?

måndag och nu jävlar ska jag ha min dator!

först o främst vaknade jag typ vid 8 när jag har sovmorgon till typ halv 11. Happy girl? Not. Men vaknade bara för att jag hade blött näsblod så såg ut som om nån hade försökt slakta mig inatt eller nått. haha snyggt? jävla nässpray. Men somnade jalla fall typ 10 igår så sov väl ganska mycket, Men behövdes eftersom jag sovit 8 timmar på 2,½ dygn mellan torsdag och Söndag morgon. Kom ju hem 5 igår morse typ? haha. Sen vart de slappa hela dagen med Tim. As skönt att bara ligga i soffan o glo på tv, Fast vi låg ju i sängen till typ 2 först då haha. Men idag måste jag få dator jäveln jalla fall. Vart utan den en hel vecka!



eh ja, ni får en bild på någons sko på en skolavslutning? Pappa har fina bilder på sin dator så tog den finaste jag hittar. Se och njut? wtf?

pajad dator!

inte haft någon dator för den e paj, Men ska köra en liten snabbis... Jag e sjuk haha ovanligt va? Nej men sjukare än vanligt. Typ bajs förkyld. Sen e jag inne på tredje dagen gillt idag dåva, Så ikväll blir de först hos Becca sen får vi se!

nu ska vi få ihop allt här...

Just nu vart det väldigt mycket, kan inte förstå det imorgon ska vi både till Syon och försöka hinna med arbetsförmedlingen vore ju inte så dumt heller. Lär fixa jobba och massa annat, eller så lär jossa o jag övertala våra föräldrar att vara riktigt snälliga. Lägenhet i Uppsala - check! Ska bara komma på ett sätt att lösa allt nu men de kommer väl oxå. Har två månader på oss! Men vi ska fixa de.

mot söderfors!

Kom precis hem från stallet och har ridit men nu mot Söderfors för en kväll med en av dom underbaraste i världen. Kan inte bli bättre! Och speciellt med dom nyheterna jag har till min kvinna finns de risk för att vi firar ikväll! Berättar imorgon för vill att hon ska va den första o veta! Puss puss

upp och hoppa bara!

Sällskapet drog rätt sent igår, haha sådär tre? Men vafan de va ju lördag så. Synd bara att jag var super trött så efter det vart det total decka. Sen vaknade jag halv 12 av att ungen som bor till vänster om mig i rummet spelar hög musik, damp unge! Men jag brukar ju väcka honom med så kanske jämnar ut sig ändå efter typ 4 år? haha Aja men snart ska jag gå upp ur sängen eller släpa mig upp om man föredrar det sen åka till stallet, Ont i halsen har jag oxå!

kompis de går bra nu!

snart kommer väl kvällens sällskap, helt okej sådär! tvinga honom köpa chips med ehehe, elak jag är! Ska väl checka film och sånt ba lix chillaa!

Tacos och rött!

Precis käkat, Vart tacos och några glass rött. Underbart! Ikväll blir det nog bara chilla om ingen kommer med något bättre förslag. Men får väl se. Skulle egentligen åkt till sthlm idag på The Voice men det sket man väl i, regnade så grymt mycket och jag fryser som en liten tönt då.


Hemma från Soffi, dyngsur och goo ba!

Vart åka till Tierp igår jalla fall så natten spenderades hos sötaste Soffi, Otroligt vad hon och jag kan äta! Vi käka först Chips popcorn och sånna där ringar souercream grejs ( stavning? ehehe ) haha och drack massa läsk? Sen kollade vi på Tur och retur! As gammal film men jag hade fan inte sett den efter som jag är. Sen efter de snacka vi hur mkt som helst, vilket vi gjorde under filmen med dåda? haha men det vart ett jäkla snacka om allt mellan himel och jord. Men skön va det! Efter de käkade vi glass,grädde maränger och sylt och choklad-kräm. Haha snacka om att jag måde illa sen, tillochmed när jag vaknade imorse!

Sen när jag skulle hem så bara ösregnade det. Och de gör det fortfarande då.  Ikväll ska vi äta Tacos har jag en liten tanke om sådär bara. Me får väl se!

precis vart i stallet och tierp.

Vart en sväng och rida min gammla pigga ponnyskrälle. As skönt i det här fina vädret. Sen vart det en sväng med mamma till tierp och handla så köpte vi mjukglass så nu kommer jag ha jätte jätte ont i magen. Men får väl skylla mig själv när jag är så dum typ. Ikväll skulle jag vart med Jossa och festa som vi alltid gör typ men blir nog lungt för vi hittade inget intressant. Så blir kanske åka till Soffi ist. Men får se återkommer om de!

Nu ska jag spela så hög musik så min bror inte ens ska höra en viskning av sin... hehe elak storesyster ja!

ut och ridaa!

bloggar när jag kommer hem!

beckfilm som jag inte sett? säger ba wow!

Otroligt att jag hitta en Beck-film jag inte hade sett idag som jag kollade på! Levande begravd. Helt okej men eftersom jag sett allt som heter både beck,wallander och andra gammla snubbar med pickadoll innan för jackan så är det lite samma sak alltihoppa. Men jag älskar ändå Svenska krimminalare satt. Det är lix bara så jag. Fast jag tycker själklart om svenska filmer över huvudtaget, men det är väl ba för man kan hångla samtidigt och lyssna va dom säger. Imorgon är det fredag, Noll planer anitingen lever jag och Jossa rövare eller så skulle jag träffa soffi. Men det löser sig helt klart! Sleep well ppl, Själv är jag ledig imorgon... Thoren <3


vilken jävla dag asso...

först fastna i Hissen i skolan, lite smått panik? Jaa! Sen så fick jossa o sån panik så vi ringde 112, trodde fan vi skulle bli fast i den där jäveln.  Sen efter att vi nollat ettorna som inte direkt va någon nollning? alldeles för snällt. Men jalla fall efter de så va Jossa och jag till Ungdoms hälsan och pratade lite. Känns mycket bättre nu men pallar inte må illa hela jävla tiden. Men de löser sig nog. Sen vart det lite shopping efter det! Sen när vi skulle åka hem så spöregnade det såklart så man vart ju inte lite blöt! Helt dyngsur och frös som en jävla tönt oxå!

Obs. bilderna blir dåliga när man går från systemkamera till mobil kamera jag vet...


sjukt skön känsla i hela kroppen!!!

asso, kunde aldrig veta att be någon dra åt helvete kunde kännas så jävla skönt, känns som om nått bara lyftes bort från mina axlar. Otroligt skönt!

vet dock inte vad jag skulle göra utan mina underbara vänner... Älskar er!

See ya tomorrow!

ehehe kul att jag e för smart för mig själv...

skolan idag då, Ska väl bli rätt kul och ganska skönt ändå. Men eftersom jag e ett sånt fuckface och kollar på klockan helt efterblivet när jag e trött så gick jag upp  klockan nio.. Men jag ska åka 11? lix nödvändigt? Skulle gå upp halv elva va de tänkt men mina usmarta hjärnceller fick det till att det bara va en halvtimme innan jag skulle gått upp? eh hur nu fan de gick till... Hoppas ni får en trevlig dag i skolan pullor och pullar!

underbara nätter! eller inatt kanske den inte är så underbar...

Precis sett en tre timmar lång film, idag känner jag mig faktiskt lite ensam... Men som tur är blir jag uppvaktad via sms istället hihi så gulligt! Såg jalla fall en gammal Van Veetaren film? och vem fan bryr sig hur han stavar sitt namn egentligen? Ah inte jag inatt jalla fall. Även pratat med min lilla Soffi som kom hem från Alanya igår, wunderbart! bara längtar tills jag o min bby girl ska åka i Februari, Långt kvar jag vet men de kommer gå fort nu när skolan börjar igen snart jullov!

Dock blir det nog inte så mycket shopping den här månaden då pengarna är lite tighta, Så får blogga om nått annat än att skriva vad jag köpt helt enkelt... Men något par skor blir de säkert ändå! Någon dag ska ni faktiskt få se alla mina skor.. I konw i know... Jossas ide och visa upp alla sina underbara skor vart lix lite avis på iden att inte jag va så smart, JAG ERKÄNNER!

Hoppas ni får en super dag i skolan imorgon, för jag kommer dö av att gå upp halv 11. Inte för att de e tidigt utan för att jag inte kan sova!

Det bara slog till och huu så jävla trött jag vart!

ah lev med att min blogg ser lite dampo ut, skulle fixat de idag men har varit så jätte trött! och just nu håller jag på att dör bara, Synd bara att alla mina toppar och linnen och sånt ligger i hela min säng = ingen plats och lägga sig och dö på.
Idag har varit en bra dag annars, eller ja! så gott som jalla fall. Vart en sväng ut och rida på en super pigg ponny gammla gubben som är 26år men det märks ju inte. Sen vart det hem och äta o duscha och nu ska jag plocka in kläderna i min garderob dåda. Vill köpa lite nya kläder men orka att ha ännu mer och plocka in, Sen så ska jag välja kläder tills imorgon... De skulle bli molningt och mellan 15-20 grader, Nästan för kallt för shorts men får se!


Nya kurser och snart ut och motionera ändå!

Var in på progress och såg att vi hade en jävla massa nya kurser, Antagligen såna jag valde. Men shiet hade inget mine av att det typ bara va Handelskurser? men det sket man väl i, Dom e så lätta ändå.

Men nu ska jag jalla fall hoppa i ridkläderna knarka halstabletter och nässpray och åka och rida!


Kvinnorna med kropparna!

Nu blir det väl som det blir när man ska föröklara kvinnliga kroppar man har som lite förebilder... Eller förebilder o förebilder, Dom jobbar ju egentligen med att bli sedda så då lär man ju va snygg?


En av dom är helt klart Shakira, Hon har inte bara fin kropp utan hon kan ju röra på den oxå! Hon låg 3 eller om det va 4 förra året bland världens sexigaste kändisar.


En annan kvinna som jag tycker är otroligt fin är Holly från Playboy mansion. Visst vi snackar feta silikontuttar kanske men what ever, Vem skulle inte vilja ha de egentligen? Tror inte man ska döma någon för de. Jag tycker jalla fall hon är fin! Fast sen att hon va tsm med Hugh Hefner är väl en anna sak o de e bara lite skumt.


Kvinnornas förebild själv kom sen, juste Beyonce! Inte nog med att hon kan svänga på höfterna och har en otrolig röst, Hon är oxå en av dom kvinnliga artisterna som tjänar mest i hela världen. Och sen är hon ju såklart gift med Jay-Z Som tjänar mest av alla manliga? Snacka om att kunna köpa de man vill ha? Men inga silikonpattar här inte!



Sist då har vi Christina Aguilera, Jag tror ändå att det finaste med henne är hennes ansikte. Men Vad jag vet så är hennes kropp helt okej med. Hon visar upp den duktigt i filmen Burlesque, Och även om hon faktiskt har fyllt 30 och fyller tillomed 31 iår så är det okej att visa sin kropp sålänge man e stolt över den!


Haha shiet låter som värsta porren jag skrivit men missta mig inte, De här är bara kvinnor som jag ser upp till!


JAG FIXARE IMORGON!

...

hatar att vara sjuk...

tråkigt, först skulle vi tältat med de va för kallt. Sen kanske jossa o jag skulle dragit till Uppsala men båda e sjuka? eftersom vi e så duktiga o smittar varandra. Bra där lix, Så blir väl en riktigt lugn kväll med dusch och grejer, lika imorgon lär de väl bara bli att softa. Blir nog nått mer blogginlägg senare om hur jag förklarar kärlek till mina skor som vanligt eller nått, Fast igentligen skulle jag behöva göra en ny blogg design så kanske roar mig med de men de låter jobbigt och jag har ingen fantasi.

spårarN

asso vi ba skiter i allt som hänt i två dagar, haft min älskling hos mig jalla fall och då blir det ba underbart! Galen helg, just nu är jag bara på väg att bli sjuk. inte okej alls. Orkar inte blogga idag heller direkt men kan ju va kul och veta att jag lever!

Wunderbart!

Idag är jag bara så på topp! Taggd som in i helvete på att festa = jag kommer spåra som fan elle nått sånt. Men de sket man väl i! Ledsen att de e dåligt med bilder men min systemkamera har pajat! Men Party outfiten ska jag väl ehm.. beskriva så bra de går?


ahmen... imorgo kör vi hårdare än någonsin!

imorgon blire party party med skönt folk hos Erika då, fan sommarlovet e snart slut... Vart tog de vägen lix?
Men aja skönt o börja skolan och få lite vardag. Och antagligen bara festa sönder varje helg eller nått liknande. Men ändå ganska skönt. Imorgon kommer min bby och lite brudar som vi ska köra som fan sen! grr, nya pjucks väntar på posten med!

Dålig uppdatering helt klart... snarare sämst!

Ah jo Min bby jossa kom till mig inatt och sov, Mysepys asso helt klart! Planerar fram till nyår och ser ut som att de blir i Åre dåda. Too much just nu bara, Känslor svämmar över... mamma flyttar till Uppsala snart med. jobbigt sådär bara... Men just nu har jag städat hela mitt rum, grejer de bruden kan ju om hon bara vill! Ikväll ska jag bara ta de lungt tror jag... ''tror''... Lite bilder från när Esther och jag va i Östhammar ska ni såkalart få med, och nya skor på G hem oxå.







precis ätit... grillat!

tror inte vi äter nå annat än grillat... Men de sket man väl i. Jalla fall precis kommit hem så blir att möta mina flickor om en timme sen ska vi ha mysepyse kväll! Sen imorgon drar jag o Esther till Östhammar o är där tills på Tisdag, Grymt skönt och bara sola o softa. Blir Öregrund imrogon kväll oxå, Finte!

och då va vi igång igen!

1.2.3 Fanta och Rose utan fanta! haha dax o lugna ner sig... Vet men vafan, Inatt hände lite roliga saker... Somna 4 upp 9. fintE och nu e vi tbx på banan! En seriös uppdatering imorgon. Lovar, ha d ebäst!

a-otch... ont på båda sidorna av röven nu...

Men fyfan va kul vi hade igår på Ön, Bugga träffa massa skönt folk och ba levde. Synd bara att förfesten vart lite för mycket förfest. Men de sket man väl i! Vaknade hos Jossa imorse, ah eller 10 gick vi upp. Kul att jag hade somna vid 5 för jag har svårt o sova när jag e berusad. haha lix wtf? Ah jalla fall så käka vi sen stekte jag plättar åt Becca o Jossa som dom skulle ha på stranden. Men själv drog jag hem och åkte till Östhammar och firade pappas morbror. Vart bara ett glas vitsaft för min del sen började de ta stopp. Men gud va gott det va med smörgåstårta! åt för mycket sen fyllde jag på ännu mer med vanlig tårta. Smart, naaat. Sen tog pappa o jag raggar rundan hem o lyssna på musik o va allmänt coola bara. haha

ikväll blir jag full för kärlekens skull...

... eller inte? ska bara bli jävligt packad!

vaken mitt i natten och mår FANTASTISKT!

ätit tillomed! eller ja haha lite sådär, Mår helt underbart tack vare min Esther och min Josefina! Snackat av mig en massa och känns så sjukt bra. Dock vet jag inte vilka skor de blir imorgon än haha, men får väl se helt enkelt. Men imorgon ska jag bli jävligt... snäll rar och söt, hela kvällen! ska väl snart krypa i säng jag kanske, eller njaa.

Ätstörningar vs bara banta?

Inget av det... vi kallar det att må dåligt, Okej... Vissa påstår att det är en form av en ätstöring eller ja min mamma? Nej jag pallar bara inte äta. Kul att man väger 54,8kg igen bara. vart helt chockad när jag stod på vågen eftersom jag vägt runt 60kg förut. Har bara märkt att byxor sitter lösare dock att mina tuttar försvinner med. Men visste ju vrf. Men alla ni som e oroliga, Det är påväg att vända! Idag har jag mått underbart hela dagen. Och har faktiskt ätit 1½ gång haha. Pappa goes galen? Dock så är det inget bestående eftersom jag absolut inte bryr mig vad jag äter annars, Som nu ska Esther o jag äta massa chips o popcorn!

Dom här byxorna satt galet tight förut, fick knappt igen dom när jag tvättat dom. Nu sitter dom inte ens snyggt längre... Men snart syns ju nästan mina abs hahah!


btw!

Mina nya shoees, för er som inte har mig på fb, Ska ha dom vita imorgon på Ön Pussiluss!


Min bror goes fotograf....

... nja ingen jag personligen skulle betala för att göra de eftersom han inte ens tittar in i kameran när han fotar han bara håller i den och knäpper? Blir det en bra bild är det bara en slump! Han skulle jalla fall fota mig lite nu sådär innan en av mina bbys kommer. Och ja såhär slutade det...


'




Som sagt... ingen jag direkt skulle pröjsa för att bli fotad av. Men vad gör man?

RSS 2.0