köttfärssås snart... MUMS!

ska snart ställa mig i köket o göra middag, de bli köttfärssås och spagetti sen till efterätt har jag gjort en mega choklad kaka med choklad klet och vit choklad på. största kaloribomben i världen... JA! Sitter och kollar på scrubs nu och ska göra försättsblad till min uppgift. Inte skoj! Besöket på UM gick bra. Så söt tant som jag pratade med så :) annars e jag på super dåligt humör idag, allt e skit jobbigt och känns som om stackars Anton får ta smällen när han kommer hem, eller så får han smöra till sig riktigt så jag bir glad...

GOD MORGON!

... vaknade imorse 20 i 6 av att en gigantisk geting flög omkring i mitt fönster... kul? är inte bara rädd för dom är allergisk med! försökte släppa ut honom men han ville inte ut? Han va helt yr så han slängde sig bakom elementet... happ tänkte väl jag. då får han väl dö där... Nej men icke sa nicke. Stod o sminkade mig sen och tänkte vart han tog vägen, JO då klättrar han på min fot... och jag får panik skriker som en idiot. Sen kom min bror och tar ut honom på ett papper. men shit va rädd jag vart. Han va minst 4cm stor! galet rädd. Ville ju inte börja en sån här därlig dag med att åka till sjukhuset för jag vart getingstucken? Aja småregnar lite ute o jag ska åka till skolan för att ha lektion i två timmar. efter de blir de UM. MÅSTE komma ihåg. sätta alarm på mobilen...
Ni får ingen bild idag, ser ut som skit i håret o har fått en finne. fyyyy.

SLUT... eller inte?

förlåt för att jag bloggat så mycket idag, har haft så mycket att skriva om antagligen haha, efter de här SKA jag göra klart affärsjuridiken... nästan Men ville bara ge lite budgett tips till alla er som är lite små snåla eller bara vill spara in på pengar? Klipp upp era förpackningar med hudkrän, Foundation, brun utan sol ja allt! Hade själv glömt o köpa brun utan sol för de vart så ojämnt sist.. (ja jag använder de, fuck sveriges väder? får ju ingen bränna om de ska va dåligt väder...) och titta vad som fanns i! säkert 1/5 del av flaskan va kvar... Använder dock ingen riktig ''brun utan sol'' utan mer summer glow från Nivea ;) luktar lite godare framförallt. men inte mycke dock!
Men bättre än solarium! Billigare, snabbare och framförallt bättre för kroppen!
'
Och Flo Rida levererar som vanligt!

snörvel med huvudvärk...

god kväll mina kära! sitter med affärsjuridiksboken i högsta hugg och har bara tre sidor kvar att sammanfatta, känner mig så nöjd med mig själv så jag ska nog gå o äta lite glass... haha har även vart ute o kört bil en timme, '' de gick bra'' som pappa alltid säger när farmor ringer? asso ja, han kan väl inte säga att de gick dåligt för då skulle vi väl kört av vägen eller nått... en överlevande resa är en bra resa! måste även prata med Madde om hur vi gör nästa vecka när jag orkar... (när jag orkar) börjar känna mig otaggad på o åka ner när jag inte får veta när jag ska komma, orkar inte stressa när de är så himla mycket annat.



ska sova middag innan jag lagar mat... så länge?


Rösta på mitt bidrag i tävlingen Style your shoe på shoestyle.se!

kallt som fan ute idag!

Kollade på termometern innan jag gick ut, stod på 12 grader.... Men inte fan stod de nått om att de skulle blåsa iskallt? fyfan. Sitter i skolan nu jalla fall o rasmus den nöten har öppnat fönstret, SVIN KALLT! så nu ska jag resa min rumpa o stänga de själv!

träning på g?

... trotts att jag slutat träna helt nästan på 2 år från att ha tränat konstant 1-2h/dagen hela mitt liv i stort sätt...
så har jag gått upp 2kg. Och då är mina bröst typ dubbelt så stora mot då. (allt fett hamna väll där...) Dock känner jag mig mycket större och klumpigare, och nu har jag börjat träna minst 2ggr i veckan igen, känner mig bara lite bättre till mods men när jag kollar mig i spegeln så känner jag mig ganska rund. vissligen är min mage helt kaos och svullnar upp typ så fort jag äter nått? lite jobbigt sådär så de hjälper ju inte precis.
Satt igår pratade jag o min pojke om att börja gyma och träna och äta rätt hemma! Kändes väldigt bra inte för att någon av oss är feta. speciellt inte han men tror vi båda skulle känns oss lite bättre och bli lite piggare av de!
Idag är det annars bara prov i småföretagande B, kommer gå skit, i bokföringslut och allt de där med bokföring. Ska försöka minnas de vi lärt oss men har en känsla av att de blir IG... Ska kliva upp ur sängen nu jalla fall. Kunde inte sova när min bby gick upp, drömmer så knasiga saker på nättera så är nästan rädd och somna ibland.

vaknade med jätte huvudvärk... fan då!

somnade igår me huvudvärk, vaknade med det. Hatar att ha ont! Hade jalla fall sovmorgon så himla skönt! Ska försöka klura ut vart jag ska köpa skor idag med. Om jag ska beställa eller köpa dom jag såg på skopunkten...? (börjar bli ekonomisk, känner jag mig själv rätt skulle jag köpt båda!) men hur som helst ska jag bädda och plocka lite innan jag beger mig mot Örbyhus för att övningsköra!


Tacopaj

Sitter i soffan och degar efter att ha gjort en taco paj åt mig o bby till middag. den vart riktigt tjusig, tänkte kanske ni ville ha receptet på hur just jag gör.
Paj skal: 3dl mjöl, 125g smör, salt och 2-3msk vatten
Sedan steker jag lök & köttfärs och tillsätter tacokrydda o låter de puttra. Tillsätter majs på slutet.
Häller i skien i pajskalet. sen Philadelphia ost + Creme frichez och tacosås + rivost i en skål o kladdar uppe på sen rivost över och paprika.
Hur gör ni tacopaj?  behöver ny inspration!

5minutare...

fem min på mig o skriva... ja somnade ju om efter de första blogginlägget imorse, stört trött när jag vaknade. fixa min på 20min och nu ser de ut att börja regna vilken sekund som helst. blev en lätt klädd dag med vita byxor (som nu mera e svarta efter jag satt mig i soffan... får väl se vilka mer färger jag sätter mig i under dagen...) och svart linne, blir nog kofta oxå eftersom de skulle regna idag... MÅSTE KOMMA IHÅG PARAPLY!



God morgon snuttar!

hoppas ni har haft en kanon helg! I Lördags vart det marknad på dagen och grillfest på kvällen. Fin dag, Alkohol, trevligt folk och melodifestivalen  säger väl det mesta. Igår vart det åka hem till knivsta mitt på dagen så vart först glass i stan när vi åkte hem sen vidare till Antons föräldrar och åt mer glass och efter de vart det solning medan min pojk greja med pickisen, Sen drog vi en sväng i Mustangen. Underbart väder och åka cab i!

För övrigt är det ny vecka igen och troligtvis planer för hela helgen! Annars är det snack om massa just nu, bl.a större lägehet, Jobb och sen åker jag bort i princip hela nästa vecka,
Millicent bor hos Antons föräldrar sålänge med så hon slipper vara själv så mycket, lite tomt utan snutte kissen men va ute med henne igår och hon hoppar som en kanin i gräset för de e läskigt! hihi sötan.

vaken mitt i natten...

inte alls okej att inte kunna sova... och hittar inga skor jag vill beställa heller! har försökt hjälpa kusin med att hitta skor till studenten med men inte ens de orkar jag lägga massa energi på, hoppas mina sömnproblem slutar snart de e riktigt irroterande att vara trött och inte kunna sova. Sov gott på er som sover redan jalla fall!

hemma en fredag och chillar...

och tycker det är galet skönt för en gångs skull... ingen stress bara chill! Jag och cola hela kvällen. ska väl se någon grym film oxå är de väl tänkt och diskutera morgondagens planer med mina babys!
Visste du att...

...Enligt en studie sägs det att folk som har sex ca tre gånger i veckan upplevs se sju år yngre ut.

...nördar anser att de är dom bästa älskarna eftersom 82% påstår att de sätter hennes njutning framför sin egen. Till skillnad från de som jobbar med fitness sätter bara 41% hennes njutning framför sin egen.

...De flesta singelkvinnor attraheras mer av upptagna killar än de som är lediga.

... Enligt en skotsk studie visar det sig att orgasm kan bota scenskräck.

... De flesta par över 65 år har fortfarande sex minst en gång i veckan.

... Kvinnor som tränar har bättre blodflöde i klitoris och når högre tillfredsställelse än kvinnor som inte tränar.

... Enligt viagraraporten 2010 har svenska män i genomsnitt haft 15 sexpartner. Av männen i stockholm har 13% haft mer än 50 sexpartners.

... Om du har sex en gång i veckan kan ditt imunsystem förbättras.

... Det har visat sig att kvinnor vill ha 4 minuter kortare sex än vad männen tror att kvinnor vill.

... Enligt experter kan regelbundet sex minska migrän.

... Enligt experter kan ögonkontakt öka sexuell attraktion.

... 1 av 4 kvinnor över 35 år har inte sex längre.

... Det sägs att par som inte har en tv i sovrummet har 50% mer sex än dom som har en tv.

... En studie avslöjar att fattiga människor har mer sex.



sitter i solen och dricker cola!

shiet vilket underbrt väder mina vänner! Synd bara att jag är så trött för att jag har sovit som ett arsle inatt. typ nada! gick upp vid halv 10. Åkte in till stan och mötte upp Soffi för en shoppingrunda. Vart ganska mycket handlat men kanske lite onödiga saker med haha nejdå. Va ju trots allt rea!



Glass - turk kiosk på stan
Blått glansigt linne + vitt spets (bild under) - H&M
Turkos spets kjol med dragkedja iback -  Gina
Massa olika smycken - Glitter
+ 2 klänningar Silver och Vit med låg rygg - Gina

Solen skiner och jag har shorts!

ja, när det börjar bli sommar de vet man när jag har shorts på mig, är en sån frusen liten gris av mig så går helst i jeans hela sommaren, men dock funkar inte de om man ska få färg på sig. Så se upp i Uppsala idag för mina vita ben! För övrigt ser jag ut som piss så har förbud o ta av solbrillorna idag... Orkad einte duscha igår för va så trött och va även för trött imorse för det, Ska ju ändå vara i skolan i två timmar och sen åka o rida, kändes lite olönt då. Nu ska jag jalla fall gå mot köket o dricka ett glas juice och sen bege mig mot skolan! Hoppas ni får en solig och mysig dag med vänner, familj eller kanske någon du älskar? (typ sex på en äng, i skogen eller kanske i sängen tillomed?)

damn damn daaah...

måste hitta klänningar eller något annat sött och ha först på soffis student sen maddes student sen på skolavslutningen... fan de går inte så himmla bra allså. Men vet inte ens om jag ska på våran skolavslutning, Jobbar dagen efter och min bror går ut nian så! Skor har jag jalla fall hittat, Vita pumps med öppen tå, klassiskt o ur snyggt!  Hoppas på fint väder imorgon folket! Sov så himmla gott för de ska jag ända till klockan tio imorgon bitti!

jalla mohammed de är sol ute!

varmt o skön morgon, själv ska jag gå till tåget nu för att rulla vidare till stan... både millisen o jag tog sovmorgon idag för vi va väldigt trötta! nu vidare mot skolan och göra restuppgifter, bajs va träkigt!


precis slängt ihop en fiskgratäng.

... fiskgratäng är de äckligaste som finns, dock inte den som jag gör! sitter och kollar på kläder till studenterna... hittar inte ett skit. fan osså, kan ju inte gå omkring o se ut som en mupp. Måste ha nått sommrigt o fräscht! ska kika runt lite till överallt och hoppas på att hitta något.

UHHHHHHHHHHHHHHHHHH

orkar.verkligen.inte. ont i huvet som bara den, träningsvärk efter två pass igår. och nu iväg till idrotten i skolan lite lätt sådär. Ha de bra idag sötisar hörs senare!

sitting i soffan...

ska snart ut o gå en PW i knivsta sen handla lite low cow saker, märkte igår att jag ser ut som ett uppsvullet troll så ska vara nyttig o motionera nu i två veckor tills studenten så jag är snygg på studentfesterna! Har hur mycket planer som helst dit med.
Eftersom jag är super söt sugen ska jag köpa helt naturell yogurt och frysta hallon, typ inga kolhydrater alls!
föresten va tycks om den nya sommriga designen? Like it, men är inte helt nöjd!

precis dragit mig i solen.

haft en kanon helg! vart Antons stuga, åka båt, äta massa god mat och dricka gott. Kunde inte varit bättre! Just nu sitter jag i soffa och kollar på nån kriminalfilm eftersom solen gick i moln. Har även köpt massa gulle-rosa saker till våran bebis katt! Bl.a ett rosa glittrigt katthalsband. Måste ju säga att lillan är hur söt som helst i de! ända minus är att de e är en plinga på de så man hör i hela lägenheten vart hon är.

Senare ikväll ska jag beställa lite kläder, är ju två studentfester så måste ha lite nytt fint!


bebisen och jag sitter i soffan...

har precis komit hem från antons föräldrar där vi va hela dagen i princip. vart softa och va in i uppsala en snabbis med. Imorgon ska vi upp till pappa lilla och mina män ska mecka bil sen blir de nog stugan resten av helgen. men nu är de Sverige - tjeckien 3-3 KOM IGEN SVERIGE!

småföretagande B med huvudvärk.

ja, vart en sen natt och tidig morgon. en jobbig katt och ja, vem behöver barn när man har katt? Har jalla fall ont i huvet och är väldigt trött. urch ska hem till mamma och rida sen och fira att de är lång helg, ingen skola förens på tisdag!

Hemma från skolan typ 4 timmar tidigare?

... vadå skönt att vara hemma? Va precis och handlade till middan som jag snart ska sätta fart med, idag blir de Lasagne! shit så gott (fast jag åt köttfärsås igår hihi) Men ändå! Just nu sitter jag med katten i köket och ska snart börja med maten, hade tänkt fortsätta med min uppsats med om det hinns med, Senare ikväll ska de bli studentskiva för min fina vän soffi som tar studenten snart!

Puss kalas i köket med en väldigt pussig katt som har saknat mig när jag sov i Örbyhus inatt.. snutte-millan!

reflekterar över super Push-up...

... tjejer, de e okej att ha små bröst! men de som inte är okej är att göra dom två storlekar större med hjälp av en bh. Skulle känna mig så besviken över mina tuttar när jag tog av den. + att om ni får stora rattar i mega push up bh, vad får inte dom som redan har stora tuttar då? jo gigantiska! så då får ni ju ändå ingen uppmärksamhet för då skulle dom med sina biga melloner få den ist. Nej så jag är lite negativ mot de,  okej om man har A och puschar så de blir B... men och ha A och puscha så de blir C? (sist Jossa o jag va på Cubus va de just... 2 cups bigger) så ja, idag dissar jag MEGA PUSH UPPEN! och jag vet att många inte gör de för små flickor tycker oftast destå mer destå bättre, no no no.
Bild från Bj för några helger sen!

juste...

... intensivkurs bokad till körkortet helt nu v 32-33 i sommar, Så körkortet blir klart innan sommaren förhoppningsvis! inte illa för ett pucko som mig. ska rulla vidare till skolan nu, see yaa!

Morgon mina snuttar!

precis vaknat med katten, mysepys synd att min bby måste gå upp så tidigt till jobbet är lite tråkigt och vakna själv. Just ni sitter jag och gör klart powerpointen till redovisningen idag om Case till skolan. (och äter godis till frukost..)

look like shiiit

... men nu är HELA lägenheten städad, tvätten tvättad och hängd, Bakat kärleksmums så hela köket är fullt. Så känner mig riktigt duktig. Så nu ska jag nog hoppa in i duschen eller bara se en film med katten och vänta på att min pojke kommer hem, ingen aning vad som står på schemat ikväll, jag orkar jalla fall inte laga mat.

intensivkurs körkort bokat! vecka 29 eventuellt. ska bli skönt och få de överstökat även om de blir lite dyrare så, men de e ju ändå jag som betalar såå, fu bitches!

helg och dax och storstäda!

idag står storstädning på schemat, hela lägenheten ska dammas, dammsugas, tvättas och allt, tillochmed katta ska tvättas! så bara att sätta igång, har himmla ont i huvet idag oxå så vet inte vart jag ska ta vägen men vart ju ingen skola jalla fall och de va lite skönt!

ville veeerkligen inte gå upp imorse... verkligen INTE

gud vad jag inte ville gå upp imorse, fyfaaaan. Katten och jag låg säkert kvar till tio i sängen fast vi skule gå upp halv nio. Men bara för att jag kunde. Klädde på mig massa kläder sen innan jag skulle gå kolla jag på termometern, 17,4 grader! Så vart bara in och byta kläder i sovrummet sen skynda sig till tåget. Varmt och skönt ja! efter skolan som jag slutar om en timme ska jag till mamma sen hem till henne och rida, blir nog kanske och hoppträna lite idag om de inte är för dammigt i ridhuset. Nu ska jag försöka fortsätta med den här sämsta affärsjuridik uppgiften,  någon som vill göra åt mig? plzzz...

Bakad tattis och gegga-röra till middag?

Idag är en soft dag, slutar två och sen ska jag handla mat. Idag tänker jag äta bakad potatis och någon gegga-röra till. synd bara att de e sån jäkla snusk mat i skolan. nån firre och champinioner. men kanske går o äta nån tugga jalla fall. Har ont i magen och är allmänt sur idag. Kissen har legat på mig hela natten och så fort jag puttat bort henne har hon jamat och hoppat upp igen så jag vaknat. Just nu har vi jalla fall småföretagande... med gulle-pär.

sitting in school.

har samhällskunskap, ätit på max, slutat röka... dagens roliga händelser. Ska hem till Knivsta sen.

baajs baajs baajs,

lagt mitt bank kort på nått skit smart ställe så jag inte skulle tappa bort de, o gissa vad, JO JAG TAPPA BORT DE! fuck fuck, hoppas de e hemma hos anton nån stans i mina jackor. baaaaajs.

God morgon GOD morgon!

är det inte underbart att de e måndag igen... inte? tycker inte jag heller... är jalla fall fint väder! har precis gjort mig klar för skolan men ska inte fulla dit förens om en och enhalv timme. kändes som om jag gick upp för tidigt när klockan ringde vid nio. men de va jalla fall dax och hoppa upp då. Har tagit mig friheten och ha mys stund med en sömnig Millicent istället. snutte kissen!
båda är två trötta cheyer på måndags morgon!

fredag- ledig idag med!

efter en jobbig natt med en katt som inte velat sova utan sprang omkring och busa med mina hårsnoddar från klockan fyra till klockan 6 på morgonen så lyckades jag få henne att somna i garderoben så jag med kunde få sova några timmar till. Snacka om att vara som att ha en bebis? Just nu ska jag bara gå ner och kolla om de finns någon tvätt tid för såg att jag hade en massa tvätt. men de finns de väl såklart inte. See u!

God morgon! super dag idag dåda?

ja, vaknade imorse av ett sms från Jossa, ledig idaaag! kunde inte blivit en bättre vecka, skola en dag? ibland är mitt liv så fin fint. Har precis klätt på mig mysekläder och ska pallra mig till mamma om en halvtimme och rida sen ikväll får jag väl se om jag sover där eller om bby hämtar mig.
Har annars bara plockat av från mitt stökiga rum eftersom vi ska hit imorgon och de ligger kläder överallt som vanligt. skulle egentligen behöva ta hand om min sko hög som ligger i hallen uppe, ser f*rj*vligt ut allså. men orkar verkligen inte, haha. Annars har jag faktiskt redan nu fått bearbetsnings svar på min jobbansökan, och har en känsla av att de kommer gå riktigt bra eftersom mina referenser är lite lagom grymma. haha jag vet jag är lite knas men har jätte bra referenser och en egoo boost är ju helt okej sådär.

Fredag - Fira pappa
Lördag - Middag hos Mamma
Söndag - städa tvätta och allt sånt som suger

har varit riktigt duktig!

... duktig chey som sökt jobb, är nog en himmla konkurans eftersom jag inte nöjder mig med allt. Men hitta jalla fall två som verkande intressanta som jag sökte till. får väl se vad världen vill placera mig, just nu är det i duschen jalla fall! Sov gott mina fina, imorgon har jag sovmorgon till 11. Love it!

firat pappa och hämtat paket!

vart en ner till resturangen och äta lite mat och ta en bira. väldigt gott säger jag bara! Sen vart de en yttrligare promenad till Ica och köpa mera plåster. har världens största skavsår på hälen, och jag lovar de skulle ni med tycka om ni såg det. Har även hämtat ett litet paket från H&M som innehöll lite smått&gott men nu är de slut handlat för den här månaden, Har även fått hem Antons kisse katt så har fått lite modersroll över henne med. Srpinger och svansar efter mig och bor i min garderob. haha sötisen!


onsdag, eller måndag?

känns som måndag, är onsdag. har Småföretagande B, precis käkat på burger king, feta mat koman. livet är helt okej ibland allså. bott hemma hos bby sen i förra veckan nån gång. Men ikväll ska jag hem och fira min far som fyller gubbe + .. 41år... haha dör. Men ska jalla kika med jossa på stan efter något skojsigt till honom.

RSS 2.0