Vart en sväng till gamla stallet sen vidare senare!

vart en sväng ut till gamla stallet o leta hästpass bland alla saker, och som tur är hittade vi dom. Hade lite panik eftersom att de skulle kosta 5-7000kr och fixa nya och har ingen lust o lägga ut de precis bara för att nått va bort tappat. Ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig för senare ikväll blir de kina-resturang med familjen sen efter de funderas de på att dra vidare mot söderfors för en bastukväll! Imorgon vankas de party party party!

Lite kul hahah



Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star!

Idaag vart de shopping! aja baja, sånt får man inte göra när man ska spara pengar. men hihih busigt! Vart ett par nya leggings,ett par nya svarta byxor, tre toppar! Helt okej inköp fast hade ju då velat haft ett par nya skor. Men man kan ju inte få allt här i världen! Ikväll blir det nog bara till att skriva på extremt roliga skolarbeten så som Rättskunskap, internationella relationer och Försäljning och service, får väl se hur långt jag kommer. haha åh! Time to bake some kladdkaka nu vaa!
Jag o min fina prinsessa <3


Måndaaagich!

ibland kan några ord bara få allt o falla på plats. helt otroligt! Idag vart de jalla fall skola i 40min? haha värt o åka in för. Nej? Hade ju min prinsessa sov här inatt så vi hade plugg och myskväll igår och gjorde blåbärspaj och såg film. Vi började 12 så vart lång sovmorgon med!
Sen i stan efter skolan vart de lite shopping. Bl.a. nytt puder och en alldeles fel färg på foundationen. Den såg ju så rätt ut? Illa blir till o kirra en ny allså. Sen vart de lite hårfärg med så nu är hela jag mer elr mindre blondie. haha elr nått sånt. Kom på att vi inte hade nån virknål hemma till slinghettan så handgjorde slingor, men kunde blivit värre om man säger så!
Vart en dubbel Expresso på Expresso house med!

förvirrad flicka...

.

Ellah... du sitter hemma en fredag? HAHAHAHA-

Åh, hemma en fredag. Men jahaja grejer de! Fast överlever nog allså. Imorgon dör jag om jag ska va hemma. Men förhoppningsvis så blir de party party. Eller annars så blir de myskväll hos Jossa! Den fisen som drog på dejt med nå tard i stan. Inte okej att ba dissa mig sådär! Så de ska hon få igen för ehehe. Nu ska jag se Shrek filmerna och bara dö i sängen!

hahah åh, men visst!

haha jag får hjärnsläpp på killar, Hur tänker ni? allvarligt. Nja snart ska jag jalla fall klä på mig och åka in till stan och möta två snyggingar ( okej den snyggaste möter jag redan på tåget GRR! ) Sen ska vi inhandla lite saker! till helgen... ehee! Sen ska min pulla äta här! Låter som att de blir en helt okej Fredag och imorgon blir de party party party!

daddy is home!

Skolan idag då, seg som fan eftersom jag haft ont i magen exakt hela dagen. yey me? not. Fast fick sluta vid typ 3 som tur va höll ju på o avlida. Så hamna på samma tåg som pappa hem. Han såg aningen bakis och glad ut! Men som jag fatta de har dom haft de bra jalla fall. Tillomed Chefen va pratglad! haha inte ofta de inte. Eller så är det bara för att jag bara träffar honom när jag jobbar annars. Men snart är de väl dax o jobba igen o käna lite Kosing. Börjar bli tomt i fickan eftersom idag bokade vi Studentkryssning. Så den 2 April smäller de! Så bäst att passa er!
Fick jalla fall 1,4kg Toblerone och massa annat mums! hihi vadå tjockt? Inte gjort annat än o tjocka mig den här veckan hihi!

överlevt veckan med farmor!

joda de har jag, Fast börjar sakna Pappa lite nu. bäst för honom att han har godis med sig. Men Farmor har bakat och gjort massa god mat så de är helt klart plus! Imorgon ska jag och jossa boka studentkryssning, 2 April så ni som ska på den... ba så ni vet snor vi alla snygga killar och vi gör de med stil!

mmm... Söndag!

de sög ju lite men ändå. Soft helg, Allså nyktert med andra ord! Idag har jag faktikst varit så duktig att jag klippt gräset och sen va jag ut o packa lite hästasker som dom skulle ha nu. Dom stackarna går på bete än så skickade med lite varma täcken. Dom kommer se ut som ulltottar sen när det är dax att ta in dom. Mina älsklingar då. Ska åka och rida på Onsdag hade jag tänkt. Fast egentligen orkar jag inte släpa omkring på en fet ful väska i skolan så får se. Senare tror jag att jag skulle få lite Söndags sällskap? Helt okey sådär!

sista gången jag e hemma en lördag... de säger jag bara!

ja de e totalt värdelöst, sitter lix o tänker på såna saker som Banta? Motionera? Flyttar? Nästa veckas panik? tänker tillomed på mina ex hahaha åh herre gud jag kan inte sitta här och tänka på dom! Och absolut inte en lördag när jag ska vara ute och SPÅRA rent ut sagt.


Men det där med att träna kanske inte är en så dum ide. Fast för att träna så måste helt klart köpa nya träningskläder, vart sugen på de när vi va inne på stadium idag. Men asso nej. Springa omkring som en tönt efter en boll eller bara springa överhuvdtaget har aldrig vart min grej. Fast en gång i tiden hade jag då bra kondition o kunde springa låååångt och blev aldrig trött, Sen fick jag astma och att jag börja *host* röka *host* gjorde det inte de bättre precis haha. dumhuve. Och banta pallar jag verkligen inte bara haha, mat in my head. Jag kan inte leva utan mat! Men vem fan kan de egentligen? haha okej blond alla måste äta... Men det va inte de jag mena. jag e nog mer av en mat-narkoman, har alltid haft problem med den på ett eller annat sätt. BRA ELLAH! Ena sekunden ska man äta ett Äpple om dagen ungefär för att man tycker man e tjock. En vecka senare trycker man i sig mat tills man spyr ist. Kan de där ja! Har faktiskt gått hos en tant o snacka om mat-vanor och skit. Men hon va så osmart o tyckte man skulle äta nyttigt,ofta,frukt,grönsaker Bara sånt jag inte pallar! ät när ni e hungriga för fan, Annars skit it? Svårare än så är de inte. Nej. Så här kul har jag idag.. Lördag den 17 September 2011 (och ja, jag kollade kalendern i högra hörnet för jag hade ingen aning om vad de va för datum!)

hemma hemma lördag kväll... eh jaha?

min vita helg sket sig igår dåda. Men hade mys hos Soffi hela kvällen vi såg Idol och My best friends girl friend eller va den heter. Sen åt vi massa godis o chips. Snacka massa skit. Men klockan halv 12 kom hon på att hon behövde hjälp o slinga håret så då fick vi göra det med. haha Men nemas problemas. Somnade typ tre låg o snacka hur länge som helst om allt mellan himel o jord.
En otroligt fin bild på oss påväg till Rix FM festival!

morgon kaffe - check!

oj vaknade klockan kvart i ett när Jossa ringde. haha tur de annars hade jag väl sovit hur länge som helst. Så jävla skönt att sova fast jag drömmer så knasiga saker ibland? Kommer inte riktigt ihåg vad men de e knasigt jalla fall!
Ska väl åka till Tierp senare och checka läget hos soffi, planer för imorgon är ostabilt än men får väl se då!

ny duscha babes och redo!

Har super tråkigt så vi kör en lista!
Har du ett par blåa string?  haha ja.
Vem var den senaste du pussade? oj, Jossa antagligen?
Vad har du för bhstorlek ? 75C eller 70D 
Trivs du med det? allså helt okej. men hade gärna kunnat va lite större men de fixar vi ;)
Hur många killars telefonummer har du inlagt i din mobil? haha för många! och tillomed såna utan namn!
Vad ska du göra imorgon? Sov morgon... Sen ska jag ut o jogga, sen fixa i stallet, Sen sova hos Soffi!
Vad gjorde du inatt? Sov som en gris.
Och i förrgår natt? Sov och typ sov?
Vad gör du innan du ska sova? hmm ser film? 
Kan du prata med dina föräldrar om allt? de mesta. Ja
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? nje
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? haha har ingen så nej, fan vill leva!
choklad eller glass? både &!
Push-up eller T-shirtbh? beror på tröja!
String eller hipsters? stringis
klackskor eller sneakers? klackar!
Kjol/klänning eller jeans? Jeans
Bögar eller heteros? oj, beror på vad man ska ha dom till!
Oskuld? absolut.
Hemstad? oj, här?
Hårfärg? oj mellan just nu!
Längd? 164,5 haha den ni!
Frisyr? fläta just nu?
Ögonfärg? bluuuee
Skostorlek? 38
Humör? tröttis, glad...?
Civilstatus? flickvän
Vänster eller högerhänt? runkar med båda.
Har du nånsin varit kär? haha fyfanja
Tror du på kärlek? absolut... vänskaplig.
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? haha har väl hänt.
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? jadå, 
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? ah är nog mer den typen ja. 
Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? nei
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? nej
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? haha om jag är? döda mig!
Har du nånsin haft en hemlig beundrare? haha jaa, fina brev i brevlådan där!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej
Kärlek eller pengar? åh pengar helt klart! om jag får behålla vännerna!
Cider eller öl? oj, Vin? 
Dag eller natt? Natten e ung!
One night stand eller förhållande? -
Tv eller internet? Internet
Pepsi eller cola? Pepzi Max
Fest eller romantisk hemmakväll ? FEST!
Telefonkontakt eller face to face? f2f
Bilddagboken eller myspace? -
Har du nånsin blivigt upptäckt när du smitit ut? haha ja, fast fick gå ändå (a) fail!
Har du nånsin viljat ta livet av dig? alla har väl velat de?
Har du nånsin gjort något du ångrar?hahha ja
Har du hoppat bungy jump? bara en liten men ska!
Har du nånsin varit med i en olycka? jadå.
Har du nånsin ätit en hel tårta? lätt
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? nej
Har du nånsin gått på bio ensam? ne
Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? eh va?
Har du nånsin tyckt att världen suger? jadå
Saknar du någon just nu? tyvärr ja.
Är du glad? yesdå :)
Är du fundersam? nej! Tänka efter skapar misstag!
Är du uttråkad? lite då. film-jäveln laddar ju inte klart.
Är du tysk? absolut. 
Är du dansk? de med.
Är du italienare? ah du ska se min bil.
Är du fransk? ah kan fråga vill du ha en glass?
Är dina föräldrar fortfarande gifta? haha inte precis.
Hur många syskon har du? en tönt.
Hur mycket är klockan just nu? 21:56
Namn? Ellinore
Hur många barn vill du ha? en som jag ska skäma bort!
Vill du gifta dig? Ah nån gång såklart!
Rullar du spaghettin eller skär du den? eh va? äter den jag.
Har du ätit sushi? klart!
Favoritglass? daimglass <3
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? ett par, ingen gillar flingor här.
Har du någonsin blivit jagad av polisen? haha stoppad men inte jagad.
Har du en hund? nej, men haft!
Sover du helst själv eller med någon? Med någon!
Tror du på spöken? nej.
Skulle du vilja vara längre? njee, blir bra med klackar de här!
Skulle du vilja väga mer? nej.
Skulle du vilja dricka dig full nu? haha med rätt ppl, ja!
Kan du röra på öronen? nej, e väl ingen apa.
Kan du slicka dig på näsan? haha ja
Kan du kolla i kors med ögonen? ahh
Kan dina föräldrar lita på dig? klart dom kan!
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? nej, inte ens när jag sover!
Kan du va på en fest utan att dricka? hahaha nej. 
Favoritmat? oj, de som e gott?
husdjur? häst!
hur är ditt förhållande? nej tack gode gud, bara med min prinsessa <3

haha helg!

Helg helg helg, åt god mat idag haha pommes,fläskfilé och ädelostsås! Är inte så taggad på helgen eftersom de ska va en vit helg. haha åh så inte min stil. fest fest fest not. åhåhåh... Godis vill jag ha med! pallar inte.
Annars i skolan helt okej dryg dag. lång och ändå fick vi sluta tidigare. Men sista timmarna va vi på stan och gjorde produktundersökning om vårat UF företag och vi värkar ha ett stort intresse jalla fall!
Ibland älskar jag att vara en dryg snorunge... :)

feels like heaven!

tror jag e bäst i sverige på att göra spagetti o köttfärsås utan tvekan dåda. Tillochmed pappa sat. Ikväll verkar de bli chill, men efter lite messande med Micke så ser de ut som att de blir party i helgen ändå. haha orka? nja får väl se men det va nära så. Men nu ska jag duscha och mysa lite sen ska jag se på Sunes sommar. haha Älskar den dör bokstavligen varje gång dåda.

haha de här med att blogga går lite si-sådär!

försöker skärpa mig men... njaa men de krävs faktiskt inspration eller va de heter, precis som att laga mat! okej nu ska jag absolut inte jämföra att laga mat med att blogga haha... mat e så mkt bättre. Men hur som helst va vi på nå event skit idag med skolan dom första timmarna, Och såklart kom jag försent hehe. men det är detaljer! Där fick vi papper... godis och kuk-ballonger haha sen ska vi gå på nå möten o snacka kuk & fitta typ nån gång i månaden. Helt okej för min del sålänge dom bjuder på fika. fatta man ju??? Men nog om de.

Annars är det snart helg igen och ska försöka ha en nykter helg! som om de ens e möjligt. haha Njaa efter att inte festat en enda helg på 10 veckor så tvek. Men de överlever vi.

åhhh idag är ingen vanlig dag för det är dagen efter!

mega lyckad kulturnatt då! Sjukt kul träffa massa nice ppl och bara... haft kul haha. festat sönder mobilen har jag med gjort. haha den funkar typ inte o ladda, Hoppas såna olyckor går på garantin. Men nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på family gay och äta min nattmacka!

lite taggad för imorgon!

åhh vad jag e taggad för imorgon! Och grymt trött haha såklart. Men min bby girl kommer imorgon på dan och sen ska vi fixa och dona så vi e riktigt snygga som vanligt på kvällen! Har bestämt kläder oxå dock inte skor beror på vad de e för väder! Men nu är det time to sleep. Ses imorgon i dimman! God natt!

oh dåligt av mig!

Lite bad uppdatering men det får man ta när man har massa för sig, Vart flytta hästar i tisdags och mat på max... Och Onsdag va väl sen och jag va trött som ett pucko så va bara att sova. Sen igår vart de handla handla handla! 2,5k fattigare men ny ljudanläggning och jag är grymt taggad tills Lördag! Ni vet bbys de är kulturnatten då, Eller Kulturnatta som dom gammla tydligen säger? Men de betyder jalla fall grymt med party för min del! Annars vart det ett par nya skor igår som jag fick av pappa, Han e bäst! Sen senare på kvällen fick man ju lite sovsällskap dåda! Alltid trevligt!
Va Annars bara hos Optikern idag. haha brytningsfel, Great? Behövde inga glasögon när jag skulle köra men dom rekomenderade att jag skulle skaffa de jalla fall. så får väl se hur de blir med den saken... annars vart de så att jag städa hela mitt rum nu innan jag satte mig här och satt in nya systemet som funkar klockrent!

de smakar svett i min mun...

Precis käka kladdkake frukost med min flicka som sov här inatt! Mysepys, dock råkade vi sova bort hela dagen ungefär. Men de gör inget eftersom vi e ''lediga'' idag! Snart ska jag hoppa i ridbyxorna och flytta hästar hela kvällen så sover nog i Uppsala inatt. Om jag inte får nått bättre erbjudande!

ahmen livet skämtar med mig?

vart en dejt med min bby på kina idag så vi käka upp oss, vi lär börja lägga vinter hull annars kommer vi dö i vinter. Som om nu de kommer hända! haha hur mkt vi än äter e vi smala o snygga grr... ego boost! Men hur som helst va jag till optikern sen. och såklart va han tvungen och göra en riktig synundersökning för jag såg väl som en blind babian eller nått. får jag glajor så,så vet jag inte vad jag gör! haha inte använder dom jalla fall. Sen vart de till Apoteket o köpa mojs till örat och inte ens de kunde bli bättre... Palla lock för örat i mer än en vecka.
Ska jalla fall gå och möta min älskling vid tåget om nån timme. Tur att hon kommer o gör mitt liv lite lättare <3

time for school, måndag och allt.

Känner mig då inte så super fräch idag men de är väl bara på med solbrillorna. Orkade inte välja kläder så ba drog ut nått, Sen sminka mig fanns inte i världen. haha ser ut som en luffare. Men de sket man väl i. Annars så ska jag bara in till skolan för nån timme sen hem sen iväg igen till Optikert. Kul att bli utdömd som helt blind haha.

tjockat Daimtårta hela dagen haha

gillart ba, vart ut och rida en sväng på bebis pollen med. Superduper! Kom på att de va super mycket den här veckan! har en fri dag. Men det löser sig. Här är lite bilder sen i fredags, Det är Jossa som får stå för dom för min brud har alltid koll på sånt med bilder så hon bjuder!

från sjuk till sjukareE!

åh orka mitt liv... när jag äntligen håller på att bli frisk så ska jag bli sjuk igen. orka.mitt.liv! as jobbigt. Är det så måste jag väl gå på Pencelin och de orkar jag ju säkert när de e kulturnatten nästa helg och jag ska leva om!
Jag som SKA åka och rida idag även om de nu är så jag har feber. Orkar verkligen inte med mig själv o min kropp. Han är bara allmänt störande, Some one how want to byta? eheh Nej juste.
min fina puh <3

Baby this is your moment, now this is your time, to find out who you really are, baby this is your moment, here in this spotlight, shine like a superstar!

Ojojoj, bby o jag va hemma 8 imorse. haha spårad bona-fest igår men fan kul va de endå. Såg världens hårigaste rumpa... tror fan jag skulle dö haha! bilder kommer nog när nån av pluttarna lägger upp! Sen när jag vaknade va det till att hjälpa pappa och plocka äpplen under trädet, kul...? trodde jag skulle dö varje gång jag böjde mig ner! Men nu blir de bakismaaaat... KEBAB!



På G till party och fixar oss!

Jag och min bby är på G och fixar oss. för ikväll blir de part party party!

ätit så mycket godis att jag mår illa nu ju!

haha vart mycket godis tror jag eftersom dom sålde för typ 15kr/kg på ICA! haha så tryckte väl i mig ett halvkilo sen de jag hade sen skolan? woops... dax o börja träna? hihi. Ao får väl kanske börja röra på mig hade tänkt göra de såfort min hosta har lagt sig o jag har blivit frisk. Men de verkar ju bli typ... Aldrig?

grymt sugen på förändring...

grymt sugen på att göra nått med mitt hår just nu och de lutar mot en drastisk färgning till Svart. Har haft de förut och de e grymt snyggt sen ska jag klippa upp de och köpa löshår, Grymt sugen grymt sugen! Hur snyggt är det inte med svart hår då? Annars blir det nog mörkbrunt jalla fall... Men svart åh så snyggt!



In school wiht chooclette bolls... eller hur de nu heter

Försov mig imorse.. haha men han fixa mig på 3min så ser ut som en tard idag ungefär, Men tror jag överlever. Tröck ner chokladbollar i väskan med som Jossa o jag precis tryckt i oss på mindre än 2min. Men riktiga kvinnor behöver näring! Idag är det äcklig mat i skolan med. Så hur ska man överleva utan mat? blir säkert nått annat gott.  Just nu sitter vi och diskuterar Kina mat så... hihi

RSS 2.0