Full späckad helg like always.

Fixat o donat lite nu på morgonen efter nattens äventyr? haha åh. Men jalla fall så har jag städat mitt rum, behövligt svar jaa. för att aldrig vara hemma stökar jag ner väldigt mycket. Lite skumt de där, är säkert nån som går in här när jag e borta o röjer runt. Fast jag ser ju direkt om nån vart här inne, de låter konstigt men jag kan känna lukten om någon annan ens har vart i vårat hus haha. gud jag e ju sjuk, Men kom me nått nytt? Blir bloggfri helg, Är hos Jossa kommer hem Söndag kväll efter UF mässan på Gränby!

SPASMERS RYGG!

ont ont ont... fuck this. Lång jävkla dag i skolan med. orkar nästan inte! Men nu är de praktik i fyra veckor och de funkar helt klart. Annars idag så har de väl inte hänt ett skit? kallt,segt och allmän jobbig dag. Imorgon är de fredag och då börjar vi sakta men säkert tagga igen till Lördag när vi ska fira min prinsessa!

nya twilight igår...

tåget är försenat så antar att de är bra att blogga då! Min kropp mår lite halv taskigt efter allt tränande, svanken gör jätte ont i diskarna, har väl lyckats få inflamation där eftersom jag får de överallt i musklerna såfort jag ens tänker på att röra mig ungefär. Sen håller jag på och bli förkyld igen. fml lix? har sluta räkna nu men vet jalla fall att jag e frisk ca en vecka sen e jag förkyld minst två så fortsätter de så. satt snart blir de väl antibiotika. Great, sepe lång dag i skolan för övrigt. Och till er twiligh fans... filmen va helt okej, lite barnslig och konstiga scener men ah, inte mina favoritfilmer men helt klart värd att se!

Vart till Jossa inatt.

Åkte till Jossa igår för vi skulle ''plugga'' gick som de gick och känns som IG varning på provet idag men de löser sig! Vart även en ny foundation efter skolan för min e helt gris rosa och de e inte så fruktansvärt snyggt.
Nu ska jag beställa lite juklappar från Ellos såg att dom hade jätte rea! Och åker säkert ner nått till mig själv oxå!
Veckans planering... jao! mycket just nu.

Öl snus och Poker!

bestod väl gårdagen av, Riktigt trevlig gårdag med the Family! Mer uppdatering sen...

pussy pussy on the floor!

lång dag i skolan och sista lektionen vart min hjärna förstörd av allt räknande till budgetar av olika slag, haha fyfan Till er som tänk på UF föreag, de e mer jobb än de verkar men ska bli kul när vi kommit igång helt.
Helgen kommer spenderas i Östhammar. Så kan de gå!


Mammas bebis! <3

vad då sockerberoende?!

sitter här o verkligen skakar o pulsen är uppe i max... och vet ni vad jag gör? Jo jag äter choklad! Man skulle kunna tro att jag är upphetsad eller något, min kropp är helt veck och jag ba vibbrerar hahaha!
När jag lugnat ner mig lite ska jag se på film och kvällens film blir Angel med Helena Bergström och Rolf Lassgård!

Hämtat paket och limmat ihop fingrarna.

Vart inte så mycket skola idag men va där och prata lite och så, Efter de så vart det lite Shopping! just love the way. Önskar att jag va rik, fast jag är nog inte den enda sam gör de! Men hur som helst så vart det Farsdag presenter mössa och ett armband, Sen när jag kom hem vart det städelistäda rummet lite! såg ut som värsta bombnedslaget. haha men nu är de fint o renbäddat och så! Va även och hämtade lite paket från Nelly på posten. Bland annat min klänning jag ska ha på nyår/julavslutning? ingen aning än men super fin va den och helt perfekt lagom lång! Dock så va den tight över tuttarna så kan typ bara ha den utan BH annars fick jag int eupp dragkedjan. haha vafan? Men nöjd är jag ändå! Dock får ni inga bilder för jag har inte orkat köpa ett minneskort till min systemkamera.. woopsi!
även lyckats limma ihop fingrarna när jag skulle limma min sula på skorna. duktig bruuuud!

Fetish? hahaha pinsamt läge!

Precis kollat på nått avsnitt av ''fråga olle'' som handlade om fetisher. Jag tror faktiskt att alla har nått dom tycker är lite extra sexigt! Själv e jag ryttare så man kan ju inte precis hålla undan att jag känner mig som snyggast i ridkläder och att jag tycker om piskor haha, ja men nog om de. Men finns de nå sexigare än en brud i tighta ridkläder? nej just killar! Jodå men de handlade väl mycket om latex och läder. Läder okej, men Latex? haha måste ju bli varmt och kletigt!

Nu e vi på G igen!

Last night, I don't remember last night
I said I'd never last night
What was i thinking?
I really need to give up drinking
I'm not gon' drink again
But who am I kiddin'
I'm about to call my friends tonight
Last night, I don't remember last night,I said I'd never last night, What was i thinking?I really need to give up drinking I'm not gon' drink again,But who am I kiddin',I'm about to call my friends tonight!
Ner o hämta paket senare om pappa orkar kör mig annars får de vänta! hihi Kusin åkt hem och I'm back!

beställt mitt i natten igår..

tänkte dra en liten check här, mycket o göra på jobbet. Imorgon åker jag till Uppsala med Kusin. Beställde en klänning till julavslutningen eller nyår, får se vad den passar till!

work work work.

jobba jobba, pengar pengar
Kusin på torsdag, Hoppträning fredag
Talking med Anton bby om nyår.

RSS 2.0