Massa bus på gång!

Helgen har spenderats i bbys stuga med massa mys och båt åkande, även massa sol fick vi på oss så lite bruna blev vi nog kanske jalla fall! Gårdagen vart på Åland med några riktigt sköna brudar, alltså soffi och becca! Hade väldigt trevligt och vart mycket pengar spenderade, vart alkohol, parfym och en jäkla massa godis köpt! Kom hem och beställde min klänning jag ska ha på Antons kusins bröllop i helgen, hoppas den hinner komma bara, den får ni se när den kommer! Nu ska jag ta en tur i stallet och av verka nån timmes motion :)


Fredag!

yes fredag och de e bara nästa vecka kvar på semestern för min del. de gick fort? Aja mitt sista sommarlov oxå vilket kändes lite sådär. Ska jalla fall ta en tripp till stugan nu i helgen och bara slappa och åka båt! kan kanske inte bli bättre? fast jag är lite imot utom hus livet. hoppas ni alla får en mysig helg med!

Frukost med bästaste!

... Får väl se vad dagen har att bjuda på!


Handlat!

Som alla vet är det den 25de idag! Underbara löning alltså, eftersom jag sov hos mamma inatt så vart de först rida imorse på nallen, sen vart de en sväng in till stan och handla, handlade lite nytt till lägenheten, sånna där små saker som behövs ibland!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2595990/images/2012/pic_500ff3a5ddf2b303a200004d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2595990/images/2012/pic_500ff3a5ddf2b303a200004d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2595990/images/2012/pic_500ff3c4e087c374df00005a.jpg" class="image">


Hos mamma!

Ligger i mammas stora sköna soffa! Ska sova här inatt och bara vara med mina pollar och tänka igenom de jag vill tänka ordentligt på, idag vart de raka ponny och mys tur i skogen!


Kan inte sova...

För mycket tankar i mitt huvud, skulle aldrig tagit upp den där diskussionen, måste nog lätta mina tankar imorgon orka ligga och gråta mitt i natten såhär?


Handlat!

Här ska ni se vad jag handlat idag, kläderna från holmlunds! Värsta rea så vem kan låta bli?


update..

Snart en mobil update lovar!!! Handlat massa kul som jag m'aste visa :)

Hemma i Knivsta!

Efter en fartfylld båtig dag med fiskande och öppning av massa bildelar som bby beställt från USA så sitter jag äntligen med ost och kex i våran soffa i mjukisar, blir lite mys stund nu innan vi lägger oss för att åka till örbyhus imorgon!


Tänkte bara berätta ...

Att jag solar och det är väldigt väldigt varmt! Och jag blir brun hoppas jag jalla fall...


Sol och ap varmt!

Men tänker inte gnälla, har redan börjat bättra på brännande och vart på sjön på förmiddagen, fick tillomed en fisk! Eller jaa. Anton fick den så jag fick dra in den sen fick han ta bort den och kasta tbx den, ska ut och åka wakeboard? Eller va de heter sen, full fart!


Packat katt och pojkvän...

Och är påväg till stugan!


Sängen med värk...

Har legat i sängen i stortsätt Hela dagen än. Fruktansvärd värk i magen! Tog en dusch och 2 Alvedon och väntar på bättre tider, hoppas ni spenderar en fin dag som den här på ett bättre sätt än mig.


Konstig fråga...

Fick en väldigt konstigt mejl (dock reklam) som handlade om vad man hade i kylskåpet? Haha Eftersom jag älskar mat så läste jag de faktiskt sen fans de så man kunde göra någon undersökning om vad som fanns, ganska kul, lite intressant de där med kylskåp allas är så olika! Vissa fulla andra tomma, vissa stora vissa små! Har jalla fall vart duktig och bakat tiscarutor idag, fast finns väl snart inga kvar för älskling älskar dom och svärföräldrarna fick några med och mumsa på ;)


Sängen än...

Än kanske va ett dumt utryck eftersom klockan bara är halv tio, men här ligger jag jalla fall! Naken och dan, ensam vaknade jag med? Får väl avnjuta min ensamhet och ha lägenheten för mig själv en stund med lite frukost och lägga upp lite sommarbilder på fb som jag fick som önskemål! Ska även visa vad jag beställde igår, mmm kläder!


Hemma och äter lite i örbyhus!

Åh va mätt jag är! Har precis tryckt i mig massa grillat och gott, blir väl snart massa jordgubbar och glass oxå! Va även ut och körde en liten sväng vilket gick ganska bra de med. Ska väl snart bege oss mot Knivsta igen men blir nog handla lite först!


Jordgubbs frossa!

Idag vart det en rejäl sovmorgon fram till halv 12! Efter de hoppade vi upp och åt frukost på balkongen efter de vart de fix och åka och plocka jordgubbar i ullva kvarn, bby och jag plockade 6kg så nu blir det Massa jordgubbar och jag har blivit lite huslig så håller på och koka saft tillomed! Får väl se hur den blir ;) annars igår kväll blev det hoppträning som jag ramla av på och kebab tallrik.


huhuhu God morgon!

efter en lång natt är man vaken nu jalla fall, ska snart bege mig mot stallet för att raka lille puh! hörs senare. :)

P.s anonyma som kommenterar är fega och dom som skriver vågar inte stå för vem dom är! Men kommentera gärna anonymt, tar inte åt mig och ni får lika dumma svar ;) våga stå för er själva, TACK!

Tagga 50tals fest!

Ska snart bege oss och fira Elin som fyller 25år!


God morgon homies!

Ny vaken och ny påklädd. På väg till Uppsala för att handla igen, vi gör nog inget annat... Gårdagen var väldigt trevlig med väldigt mycket god mat! Ikväll taggar vi till 25års fest!


På väg...

Kom precis hem från stan med bby och har handlat, lite bilder får ni såklart! Nu ska vi mot hans föräldrar för lite firma fest!


Juste...

Kom ju hem och hade paket med lite smått och gott i!


Mellan landat hemma en sväng...

För att hämta lite småsaker till helgen! Vart även att övningsköra typ tio mil behövdes verkligen om jag ska gå mitt förbaskade körkort nån gång, nu sitter jag jalla fall och väntar på mat sen så ska jag packa och bege mig mot bby igen. Mammas millis får vara dagens bild, hörs senare!


Mys med älskling...

Och blir uppäten själv!


Parkerad i soffan...

Ja efter att ha städat och tvättat hela dagen. Vart en köttfärs sås och spagetti, och nu har jag parkerat i soffan och ska äta nått gott efter en lång dag med massa behövligt, imorgon ska jag hem en sväng. I förrgår va även jag och älskling i Valbo och handla massa till Elins 50-tals festen på lördag! Visar sen ;)


åh bakisdag, men jag lever!

åh så skönt med semester nu! välbehövligt, Ska snart packa min lilla väska och åka vidare mot min pojkes stuga i karlholm där vi ska bosätta oss ett par dagar med grillning,fiska,bada och sola. ( och körkorts teori...) Ska bli så himla skönt att ta de lungt nu.
 
Gårdagen va väldigt lyckad för övrigt! började med en trip till tierp och handla och jag körde hem, sen hopp in i duschen och vidare till Becca, Där grillade vi, spelade lite och snacka massa allmänt skit, vilket vi gillar! Va där till 10 ungefär? drog till tåget 40 min för tidigt och fick sitta där i lilla tobo o kröka på perongen haha, så jävla mycket mygg! Sen kom vi jalla fall in till Uppsala vid halv 12 ungefär? Vidare till BJ där de va sjukt mycket folk och bra musik! Becca och jag dansa tills våra fötter kunde ramlat av och drack rosapantern, mumsigt! Efter de vart de en super snabbis på donken, haha stressa, springa till tåget i pumps, hemma 3. 
 
Och tack till vakten som släppte in oss fast ''de såg lite ungt ut'' på leget! ;)
 

nytt nytt nytt!

Tänkte vara så söt att lägga in en update från mobilen på hur mitt hår vart, färgen i mitt hår vart lite sådär, måste färga om de snart så de blir jämnare, beställde även 11 stycken ringar. haha handla handla handla..
 
Mina toppar är ljusa från mitt vanliga hår och de e blött upptill så löshåret är aningen mörkare dock smälter de in rätt bra! Men de vart kanske en centimeter längre bara men tjockare!
 

Hårfärgning av hår och löshår!

åh så skönt att få bort allt de vita som satt i mitt hår sen jag har målat hela veckan, hade äntligen målat klart idag på jobbet, eller stressat klart om man kan säga så, As mycket o göra imorgon innan det är semester men då kanske dagen går fort som tur är. Sista dagen alltså och jobba imorgon. Galet skönt! Imorgon blir det grillis hos becca på kvällen dock ska jag varken dricka eller med ut på krogen jag ska bara sitta där och va social! För ska köra och upp tidigt på lördan, men blir nog väldigt trevligt jalla fall! 
 
Oj vilken ful bild jag fixa på iphonen, haha men där har ni min middag... kebab sallad så grymt gott! Sen mitt hår innan färgning idag och mitt löshår som färgas! Dock får ni se resultatet imorgon. Nu ska jag kolla om de finns nått roligt att shoppa, som alla andra kvällar ungefär? Sen prata med Älsklingen en stund! Update om jag hittar nått kul ;) 
 

Impulsköp...eller heter de inpulsköp? aja tvångsköp då!

God afton mina vänner och ovänner, blir ett sent inlägg idag men jag vet att ni har väntat på de! Ska bli bättre update såfort jag slutat jobbat, Lovar! fått så många trevliga mejl på fb att jag har en bra blogg och sen är det flera som frågat om jag kan designa deras bloggar... svaret är då tyvärr nej. Har inte tid att sitta och fixa o trixa med andras när jag knappt hinner med min egen. Men tack jalla fall för det! :) Dagens tvångsköp vart alltså en ny bikini typ en helt vanlig rosa? kändes som jag behövde en ny och jag va så trött på dom sen förra året. 
 
Dagen har i allmänhet bestått av att måla som vanligt,men imorgon så ska jag bara måla halva dagen bara. och bara två dagar kvar och sommarjobbet hur underbart är inte de? skönt att tre o ½ vecka rulla på hur snabb som helst, lite synd att så mycket av sommarlovet går till de bara, det är ju trots allt mitt sista! Såg precis att jag fått en fet blåsa på tummen av allt målande, haha fint janne fint!
 
 tyvärr ingick inte tuttarna... synd hade inte tackat nej till att ha dom ;)
 
Imorgon är det äntligen dax att färga och fixa med mitt hår, Vill ni se före&efter bild? ;)

Galet godis sugen... shieit?

och inget godis har jag hemma alls. men vatten i örat har har såklart! Har egentligen 445kalorier kvar jag kan äta idag... kanske skulle gå ner och mumsa i sig en macka eller nått? hmm... Har jalla fall börjat använda mig av Shapeup vilket är en app till mobilen om du klickar in vad du äter och hur mycket du motionerar och voalla du får fram hur mycket du ska äta och träna varje dag för att nå ditt mål imon viktnedgång eller träning! har provat den i ett par dagar och tycker den verkar riktigt bra.. förutom i Lördags när han berätta att jag åt 267kalorier för mycket.. har varit ett jäkla tjat om att jag måste förbränna dom! 
 
blir nog en liten nattmacka idag jalla fall... hungrig efter allt slit och målande idag! 
 

Tisdag... äntligen över!

dö trött brud och nyäten, vart potatis gratäng och snitzel. mums på en tisdag sådär, självklart gjort att mästerkocken moi! vart bara en massa massa måla hela dagen idag, stått med pensel jäkeln i handen i 8 timmar. undra om jag kommer ha träningsvärk i högern imorgon? man kan ju tro att jag gjort nått helt annat isf haha. Förutom färg överallt så kom ett litet ket i postlådan idag och de va mitt löshår! dock måste jag färga mitt egna hår med de va redan räknat med eftersom de e ljusbrunt nu och de där va mörkbrunt, dock inte lika mörkt som min utväxt men får färga löshåret med lite annars! ända som va lite sådär va att de va lika långt som mitt vanligahår. Men räcker bra med utfyllnad eftersom det va 50cm långt och jag har ganska långt hår!
 
MIn målar polare Elin får stå för dagens bild ;) puss!
Självklart får ni en länk till hennes blogg med... http://mobil.skidelin.devote.se/ där har ni en sportig chey om inte annat! 
 
 

smultronpaj och grejer på ingång!

dagen har bara rasat förbi, vilket jag diggar eftersom det bara är den här veckan kvar att jobba! kom hem åt köttfärsås... mums min favorit ;) Slängde även ihop en paj med smultron och rabarber som står i ugnen och gottar till sig som blir till att äta sen! för övrigt har det inte hänt någonting alls idag annars.fick inte ens nått paket i brevlådan! ovärd dag helt enkelt.
 
 
dagens vill ha är jalla fall dom här snyggingarna fårn Gucci. dock kostar dom 4900:- något lite dyrt för min plånbok den här månaden. men kanske nästa? 
 
 

underbar helg!

Mycket i helgen, galet mycke. Idag tog vi det hyfsat lungt men va ändå full fart!
Fredagen började med jobb hela dagen, Efter de firmafest, drack faktiskt lagom mycket på dom 4 timmarna jag va där! sen hem vid 10 och då kom min pojke och skulle sova hos mig. Lördagen började vi med att åka till ica o köpa massa gott till frukost, Sen fixade vi oss men mitt i smeten fick jag en allergisk reaktion i mina ögon av smicket så måste köpa nytt. Så fick tillbringa hela helgen utan smink. skit fint!  Sen åkte vi till östh. först och myste i solen där innan vi drog vidare till Öregrund och åt as gott på strandhotellet för att fira farmor&farfars 40års bröllopsdag. Vart väl där i ett par timmar så vart vi fotade (snygg som man va utan smink...) Och sen åkte vi tillbacka till örbyhus och hämta våra saker, slängde oss i bilen igen och åkte till hästarna och mamma. Där tog vi en romantisk tur på Ariel i skogen i solnedgången. Synd bara att hästen va super pigg och skulle bara springa med anton och mig på ryggen.. haha 130kg och hästen ville fortfarande bara springa o busa o va rädd för allt, haha mupp djur! Sen vart de jordgubbar o glass på de! hemma typ 11- halv tolv.
 
Och Idag Söndag så bestämde vi oss för att sova ut så sov till 10. inte lätt att ställa om efter allt jobb. men skönt va de! Blev veckta av pappa som ringde och hade beställt teori + övningsböcker. och blablabla. Sen fixade vi oss och åkte till Uppsala, Vart handla mat och sen lite nya kökshandukar+ grytlappar.. i know.. låter som en gammal kärring snart börjar jag väl brodera med... Och vart plast och skal till Iphonen. Sen hem laga mys middag på ballkongen, såg en film och nu ligger jag här i sängen och är allmänt otaggad på imorgon, och herre gud va mycket text. Till dig som läste allt... hur orkade du? ;) Hoppas ni får en trevlig jobb eller ledig dag imorgon! God natt!
 
 
 
 

RSS 2.0